Thétázz velem

Egyszerűbb, ha a lényegre térek a hosszas bevezető helyett.

Veled is megtörtént már, hogy sok mindent be tudsz vonzani az életedbe, kivéve azt, amit a legjobban szeretnél?
Van benned olyan mély lelki törés, aminek a fájdalmát nem tudod elmulasztani, és időnként visszalátogat?
Volt már olyan életszakaszod, amin nem tudsz túllépni és mostani életed minden problémáját vissza tudod eredeztetni oda? Érezted már, hogy ha az nem történt volna meg, most minden rendben lenne? Volt már, hogy megpróbáltál ezen túllépni, de sehogy sem sikerült?
Találkoztál már Életed Szerelmével, aki már nincs veled és képtelen vagy őt elengedni, mindenkit hozzá hasonlítasz és az életed szerelmi téren megrekedt?

Mit szólnál, ha azt mondanám, létezik egy módszer, amivel azonnal és drasztikusan meg tudsz szabadulni ezektől az életedet hátráltató érzésektől? Mindenkinél működik 100%-ig, ingyen van, nem kell hinni benne és időt sem kell adni neki. Az egyetlen, ami szükséges hozzá, hogy tényleg el akard engedni, hogy a szívedben megszülessen a döntés, hogy soha az életben ezt már nem akarod többé.

Olvastál már híres sportolókról, akik mindenféle díjat megnyertek, de azt nyilatkozták, ha egyetlen vágyuk teljesülhetne, szívesen lemondanának mindenükről?
Híres sikeres zenészről, aki élete végéig szerelme után epekedett?
Híres költőkről, akik körülrajongva, de magányosan haltak meg?
Szegény festőkről, akik csak haláluk után lettek híresek?
Mindig ugyanaz a történet: ha teszel érte, szinte mindent megkaphatsz, kivéve amit a legjobban szeretnél.

Ez nem kell hogy így legyen, a vonzás törvénye tökéletesen és szépen működik mindenre és mindenkinél, csak egy lényeges hiányzó eleme miatt pont az ellenkezője történik, mint amit szeretnél.

A tudatos teremtésekről szóló írásokban olvashatsz a"hiány teréből " való teremtésről.
Hogy a fenébe tudnál bőséget érezni, ha rettegsz a holnaptól?
Hogyan tudnál egy boldog párkapcsolatot magad elé képzelni, ha iszonyú magányt és ürességet érzel?

HOGYAN?

Pár éve takarítás közben meghallgattam egy olyan videot, amivel az általam addig még sohasem hallott ThetaHealing módszerrel Nagy Szilvia megoldotta egy nő élete legnagyobb problémáját egyetlen óra alatt, és ott rögtön azonnal világossá vált előttem, hogy megvan a hiányzó láncszem, amit nagyon rég óta kerestem! A video alatt bennem is oldódtak meg olyan elakadások, amik hátráltatták az életem, a kliensnek hasonló önkorlátozó hiedelmei voltak, mint nekem.
A saját bőrömön éreztem, hogy ez a dolog nagyon működik, és két dolgot akartam AZONNAL, az egyik, hogy elmenjek én is ilyen konzultációra és szedjünk ki belőlem minden felesleges időhúzó, életemet hátráltató tudatalatti beakadt programot, illetve, hogy meg akarom tanulni és mindenkit aki csak kéri, én is meggyógyíthassam.
Végül eljutottam a konzultációra, és a két óra alatt mindentől megszabadultam ami akkoriban nyomasztott, illetve még annál is többtől, mert voltak, amikről nem is tudtam. Azóta eltelt négy év, és nyoma sincs az életemben egyiknek sem. A változás örökre szólt!
Azért volt ennyire hatékony, mert ezer százalékig teljes bizonyossággal csak egyet akartam: hogy elmúljanak ezek a dolgok, méghozzá végleg.

Azóta a nap óta mindennél jobban vágytam arra, hogy megtanulhassam ezt a módszert, és mindenkit akit csak érek meggyógyíthassak, ahogy nekem is sikerült.
Hála drága szerelmemnek <3 mostanra elvégeztem a tanfolyamokat és nagyon sok embert meggyógyítottam már, ők is ugyanarról számoltak be, az elengedni vágyott dolog soha többé nem tért vissza.

Sok féle módon el lehet jutni egy probléma gyökeréhez, éveken át tartó pszichoterápiával például, de a megoldást ez még nem adja meg, arra egyedileg kell rájönni. És ami még rosszabb, vannak olyan makacs problémák, amiknél hiába tudod pontosan mi okozza benned, hiába tudod mit kéne tenned, mégsem tudod megoldani. Mindent rendesen csinálsz és mégsem múlik el, vagy visszatér.

Rengeteg spirituális módszert tanulmányoztam és mindegyik működik, a theta csak egy közülük. Amiért én annyira imádom és ezt választottam a sok közül, hogy ez AZONNALI megoldást nyújt. Miért húzzam az időt hetekig, hónapokig, évekig, ha egyszer lehet valamit azonnal is?
Sok embernek ez felfoghatatlan és nem tudják komolyan venni, azt gondolják ez túl egyszerű, túl könnyű és biztosan nem működhet, nehéz elfogadni, de nekik valószínűleg jobb egy lassúbb, kevésbé drasztikus módszer. (De miért???? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ)

A theta megadja egy problémádra a teljes megoldást, méghozzá AZONNAL és VÉGLEGESEN.
Olyan mint egy agyműtét, kikeresed a problémát és kivágod. Kész, nincs többé ott. Sokszor az ember másnapra azt is elfelejti, hogy mi is történt a konzultáción, és ami a legjobb, hogy mi volt a baja?
Velem már többször is megtörtént, hogy el akartam valakinek újságolni hogy milyen jót thétáztam magamon, és képtelen voltam felidézni hogy egyáltalán mi is volt a témakör. Annyira nyomtalanul tűnt el, mintha soha nem is létezett volna.

Thetazni az ember magának is tud, nem kell hozzá elmenni valakihez és pénzt fizetni érte. Elég megvenni a könyvet, és abban minden benne van. Persze egymilliárdszor könnyebb egy tapasztalt thétázóval csinálni, aki tartja neked a teret és tanusítja a változást.

A vonzás törvénye is a thetaval teljes, a manifesztációhoz megadja a módszert hogy ne a hiány teréből próbálj teremteni (és még több hiányt vonzz az életedbe).
Az agykontrollnak megadja azt a fajta pluszt, amitől az ember messzebb eljuthat, mint saját erejéből.
A családállításhoz is közel áll, de nem kell hozzá több embert bevonni és így bármikor csinálhatod, nem függsz senki idejétől.
Nagyon jó meditációs technika, egy zaklatott napon pillanatok alatt vissza tudsz állni a helyes kerékvágásba.

Lehet vele gyógyítani akár még "gyógyíthatatlan" betegséget is.
Pillanatok alatt el tudod magad altatni, ha alvásproblémákkal küzdesz.
Megtalálhatod vele Életed Szerelmét, megkaphatod a munkát amit szeretnél, teremthetsz magadnak pénzt és még számos olyan dologra jó, amiről nem is álmodtál. . A határ tényleg a csillagos ég!
..vagyis inkább a hajlandóságod, hogy tényleg akarjad.

És most kicsit a hogyanról. Hogyan működik? Miért? Mitől ilyen egyszerű? És biztos nekem is fog sikerülni?
dns gyogyitasRég óta tudjuk, hogy életünk minden területét 85-90%-ban (sokak szerint inkább 99%-ban) a tudatalattink irányítja. Benne van minden döntésünkben, választásunkban és a valóságunk teremtésében is.
A probléma ott van, hogy pont ehhez nincs hozzáférésünk.
Néha ugyan feldob valamit álmunkban, amit vagy tudunk értelmezni, vagy nem, de ennél több komunikációra nem vagyunk képesek vele.
Én úgy látom, hogy az egónk nem más, mint a tudatalattira épülő minket védelmező szoftver. Az egónkkal már tudnánk beszélni, csak ő meg nem tudja a teljes igazságot. Na itt reked meg szerintem minden más módszer. Az igazi változásokhoz drasztikus beavatkozás kell, de a kulcs egy olyan rendszerben található, ami számunkra rejtett.

A tudatalattink úgy működik, mint egy biztonsági kamera. Mindent lát, hall, érzékel és pontosan rögzíti azt. Nem gondolkodik, csak rögzít. Van benne egy számláló is, ha valamit legalább két-háromszor hall, azt automatikusan igaznak minősíti -minél többször hall, annál igazabbnak- és egy másik rekeszbe teszi (rémlik már, miért megy egymás után sokszor ugyanaz a rekám a tv-ben?) -eltárolja a gyerekkorunkban rengeteget hallott akadályozó hitrendszereket, pl. "a pénz minden baj forrása", "a jó emberek mind szegények, a gazdagok rosszak", stb. és a BIZTOSAN IGAZ kategóriába sorolja. Kitalál rá egy algoritmust, amit feldob az egónkba, ennél a példánál maradva "vigyázz nehogy meggazdagodjunk, mert akkor nagy baj lesz". Az egónkat nem fárasztja azzal, hogy megmagyarázza, csak beállít egy ehhez kapcsolódó viselkedés és válaszreakció-csoportot. A tudatalatti beállítja az egót, az meg karattyol a fejünkben megállás nélkül, illetve látszólag önsorsrontó cselekedetekre sarkall, pl. elkésünk, elhízunk, elhagyjuk a számunkra fontos dolgainkat, tönkretesszük imádott kapcsolatunkat stb. Ezek nem véletlenek, és még csak nem is hibás programozás eredménye, minden így van jól a mostani tudatalattink állapota szerint. Sem a tudatalatti, sem az egó nem akar rosszat, meg vannak győződve róla, hogy ezzel megmentik az életünket.

Kell egy módszer, amivel tudatosan és éber állapotban belenézhetünk a fejünkbe, átvizsgálhatjuk a tudatalattinkat, és felülbírálhatjuk az igaznak hitt állításokat. Valahogy ki kell szűrni a hibásan igaznak minősített eseteket , és a helyére be kell tölteni az igaz megfelelőiket, amik ténylegesen segítik az életünket.
Ilyen módszer a Theta Healing is. Meg lehet gyógyítani vele a tudatalattinkat, méghozzá azonnal, és onnantól kezdve az a probléma soha többet nem bukkan fel az életünkben.

A tudatalattinkat más módszerekkel is ki tudjuk tisztítani, például pozitív megerősítésekkel felül lehet írni a hibásakat. Ki lehet találni általános pozitív megerősítéseket is, pl. "minden nap napról napra jobban érzem magam", de ezek a módszerek is csak ideiglenesen hatnak, méghozzá két okból. Egyrészt, ha nem tudjuk mi van eltárolva, nehéz precízen felülírni, hogy soha semmilyen aspektusa ne törjön felszínre, másrészt, léteznek olyan ténylegesen igaz állítások, amikkel csak annyi a baj, hogy tévesen összekapcsolódnak és őket is észre kell venni és szétkapcsolni őket (például a szeretet+ fájdalom vagy hogy a jó dolgok együtt járnak a rosszal).

Honnan tudhatjuk, hogy amit kithétáztunk magunkból örökre szól?

Nagyjából hét éves korunking a tudatalattinkba nem logikus összfüggéseket mentünk, hanem érzelmi alapon, akár összefüggéstelen dolgokat összekapcsolva tárolunk. Ezen időszak alatt bekerülő érzelmek és valótlan összefüggések okozzák mostani jelenbeli életünk minden problémáját, itt találjuk meg az úgynevezett gyökérproblémánkat. Minden más problémánk ezekre a gyökérproblémákra épülnek. Ezt kell felkutatni, és a helyes összefüggéseire cserélni. A feleslegesen összekapcsolt dolgokat szétválasztani (pl. szeretet-fájdalom), korlátozó hiedelmeket lecserélni (pl. a szerelem elmúlik => a párommal örökké imádni fogjuk egymást), a gyökérproblémát törölni, a helyére feltétel nélküli szeretetenergiát tölteni.
Ha később az életünkben újabb korlátozó hiedelmünk lesz, az már logikusan lesz tárolva és könnyedén felülbírálhatjuk bármikor. Ilyen komoly fájdalmas gyökérproblémát már soha többé nem tudunk gyártani magunknak -hacsak nem vagyunk még 7 évesek.. Szóval igen, a meggyógyított és elengedett részünket ha akarnánk sem tudnánk így visszaépíteni a tudatalattinkba.
Ami azt jelenti: juhéééé, ha egyszer "kithétáztunk" magunkból valamit, az soha többé nem fog nekünk gondot okozni!

Gondolj bele, minden egyes döntésünk valójában a tudatalattiból származik, amit az egónk a fejünkben megmagyaráz, és teljes bizonyossággal hisszük, hogy ezt mi gondoljuk így, és ez a teljes igazság. Ez nem így van. A rendszer nem működik hibátlanul, a hibaszázalék ott van, hogy tudatosan nem tudjuk megnézni, miért gondoljuk a fejünkben szóló hangot igaznak. Vagyis most már meg tudjuk, hiszen van egy jól működő módszer erre.

A megoldás mint mindig, most is pofon egyszerű. Átvizsgáljuk a tudatalattit, kitakarítjuk és rendet csinálunk benne, majd hátradőlünk és élvezzük önmagunk legtökéletesebb verzióját, ami innentől kezdve automatikusan jól működik.

A tudatalatti vesz részt a valóságunk teremtésében is. Ha tévedések vannak benne igaznak feltüntetve, olyan dolgokat vonz az életükbe, amiket egyáltalán nem szeretnénk, és amiket meg szeretnénk, nem enged megvalósulni mert azt hiszi az rossz lenne nekünk. És mi erről semmit sem tudunk, emiatt nem lehet kitörni a mókuskerékből. Például anyagi bőséget akarunk teremteni, és folyton a hiány érkezik, illetve a derekunkon egyre nő a háj.

Hogyan működik a valóságunk, hogyan lehet a DNS-ünket meggyógyíani, hogyan szabadíthatjuk fel a családi karmát? Álljon itt egy gyönyörű magyarázat a valóságunk természetéről, sajnos nem emlékszem honnan mentettem el:

"A valóság a létezés ki-be vibrálása (elméletileg Planck-időben – 10-44 másodperc – ahogy azt William Brown, a The Resonance Project biofizikusa kifejtette) minden alkalommal , amikor a valóság a forma és a mező tiszta energia állapota között oszcillál, a tudatunk, amely állandó, és nem vibrál ki-be a létezésben, informálja a mezőt, mit jelenítsen meg újra, amikor megteszi visszafele az átmenetet a formába kvantum szinten.

Ezért minden alkalommal, amikor a formátlanba oszcillál, teljes ellenőrzéssel és felelősséggel rendelkezünk, hogy mit választunk a figyelmünkkel, hogy mi nyilvánuljon meg a következő pillanatban a mezőből, és ez az erő és képesség teljes mértékben arra támaszkodik, amit hiszünk, és ahogyan érzünk.

Minden évben a testünk atomjainak 98 százaléka kicserélődik “új” atomokra. Vagyis folyamatosan haldoklunk, és születünk újjá, és szó szerint átalakulunk atomi és molekuláris szinten. Három naponta új gyomor nyálkahártyánk van, minden hónapban új bőrünk, és minden évben szinte teljesen új testünk."

Ha ez még mindig nem volt elég meggyőző, kattints ide, hogy betekintést nyerj a kvantummechanikába, ahol bebizonyításra került, hogy a valóság addig egy semleges állapotban várakozik, míg figyelmünket az eseményekre nem vetítjük. A megfigyelésünk megváltoztatja a végeredményt. MAGA A SZÁNDÉK MŰKÖDTETI A VALÓSÁGOT. Egy ezt magyarázó könnyen érthető gondolatkísérlethez az alábbi linken jutsz, a neve Schrödinger macskája, illetve itt egy NAGYON ÉRDEKES olvasnivaló a Kétrés-kísérletről, az eredménye hátborzongatóan izgalmas! A főiskolán emelt szintű fizikát tanultam, a felvett tárgyam a kvantummechanika lett ennek a kísérletnek a hatására.

És milyen meglepő, épp most találkoztam egy előadással, ahol Dr. Bruce Lipton genetikus azt magyarázza, hogy kutatásai szerint nem a DNS maga változtatja a genetikáját, nem is a sejt, hanem a SZÁNDÉKUNK.
A világ megfigyelése és értemezése teremti a szándékunkat, ami ennek megfelelően alakítja a DNS-ünket. Ha a világ megfigyelése téves igazságokon alapul, így a DNS rossz irányban változik meg, ez okozza például a rákot:

Na akkor a kérdés: meddig akarod még cipelni a hátadon életed problémáit? Nem unod még? Nincs kedved inkább lazítani, önmagad elérhető legjobb verziójaként?
Azt javaslom, tanuld meg ezt a módszert, vagy egyszerűen csak: thétázz velem! :)

Budapest, 2018
nohpladnas.com