ZENE, TÁNC, SZÓRAKOZÁS

SECRET sikertörténetként is leírhatnám a történetünket, de most inkább invitálni szeretnék. :-)

Van egy baráti társaság, akik nagyon szeretik a zenét, és egy csodálatos modern zenei műfajt, ezért felépítettünk magunknak egy rendszeres szórakozási lehetőséget, olyan feltételekkel, amit évtizedek óta kerestünk, de nem találtunk a világban.

Modern zenéről van szó. DJ Bear közvetlen baráti társasága vagyunk, akik lassan 5 éve havi 1-2 alkalommal összejövünk zenélni-táncolni, töretlenül. A DJ minden egyes alkalommal 3-és fél órás felépített műsorokat ad le nekünk. A zene kirobbanó, vitális, képtelenség rá ülve maradni...:). És mindeközben felemelő, gyönyörű.

A bulik este 8-kor kezdődnek, mert nem szeretünk éjszakázni. Valahol pont ezért is csináltuk meg magunknak ezeket az alkalmakat, amik eleinte zártkörűek voltak, mert sokunk életében volt egy óriási hiányérzet:

Jó lenne, ZENÉS-TÁNCOS helyre járni, de hova???
- Hol van olyan buli, ahol nem minimál technot / electrot / tingli-tanglit / retrot / társastánczenét stb. adnak, hanem olyan zenét, amire úgy táncolsz ahogy jól esik, koreográfia nélkül,
- Hol van az a buli, ami kora este kezdődik,
- Ahol a hangminőség is jó, nem leszel halláskárosult a buli végére,
- Ahol a zene az egyetlen "drog",
- Ahol kedvedre lazulhatsz,
- Ahol mindegy, hány éves vagy,
- Ahova az ember mehet a zenéért és a táncért, és nem kellemetlen egyedül sem bemenni, mert attól mert valaki egyedül van, nem feltétlenül "pasizni" vagy "csajozni" akar,
- és ahol barátságos emberek között lehetsz, és ha Te is ilyen vagy, az első pillanattól otthonosan érezheted magad,

Szóval, mivel mi nem találtunk ilyen helyet, inkább megcsináltuk magunknak, és így a feltételeinkből sem kellett engedni. A bulik este 8-kor kezdődnek, a zene csodaszép, a társaság jó, a hangzás minőségére tanult hangmérnökök vigyáznak (szintén a társaságból), minden koncertet eszméletlenül gyönyörű lézershow fest alá (ez is "saját" alkotás), és erre az egészre a a mai napig nagyon vigyázunk.

Mivel tudom, hogy nekem mennyire hiányzott ez az élmény, míg létre nem jött, gondoltam, megosztom Veletek a lehetőséget, mert egészen biztos vagyok abban, hogy más is keresi a szép dolgokat, amik itt vannak egy karnyújtásra, csak lehet, hogy eddig másik irányba nyúltunk ki.

A következő buli február 23., azaz most szombaton van.

Mindenkit örömmel látunk!:)

Pánikra nincs ok, lesz márciusban is...:)**

Megint nagyon jó volt, mint mindig! :-)Holnap bulizunk!

Minden érdeklődőt szívesen látunk! :)Örömzene*Ritmus*Szilveszteri részlet*Dance