A FÜZET és kísérlet

Pár napja csináltam egy füzetet amiben leírtam a 10+1 legfontosabb vágyamat és célomat. Az a tervem, hogy minden napra kerüljön majd valami bejegyzés ami majd előre visz.Vagy legalább 2-3 naponta.

Egy kísérletet is elkezdtem (ezt a neten láttam).Nagyon kíváncsi leszek a végeredményre.Két egyforma dobozba raktam egyforma adag rizst.Az egyikre a UTÁLLAK!!! matricát ragasztottam a másikra pedig a Szeretleket pirossal és kis szívecskékkel és virágokkal és ha arra járok mindig megpuszilom a szeretlek dobozt.:))Az egészet fényképezem és nagyon kíváncsi vagyok.

Most pedig megyek és megnézem Az élő mátrix-ot mert ezt még nem láttam.

Ja és 22-én sorsolják a szép Ford Fiestánkat, alig várom, hogy telefonáljanak, hogy én nyertem:).

Címkék:

HozzászólásokSzia kreátor!

Nem szerintem én olyan vagyok mint Te mert azóta sincs semmi a füzetben:DDDDD.
Viszont a Te módszered jobbnak tűnik, kipróbálom.

Szép napot!Szia d-a!

Lehet, hogy te sokkal fegyelmezettebb vagy, mint a többség, én azt tapasztaltam magamon, hagy ha nem határozok meg konkrétan valamilyen terminust, akkor bármilyen új próbálkozás hamar kimarad az életemből. Ha naponta akarok valamit irni, akkor naponta irok, mert ha megelégszem a 2-3 napi alternativával, akkor egy ideig még megy a 2-3 nap, aztán kezdenek előfordulni a 4-5 napok, majd a havi esetleg egy, és egy szép napon találok egy alig megkezdett füzetet, amiben van néhány érdekes bejegyzés 4-5 évvel korábbról.
Ebben a módszerben én konkrétan azt csináltam, hogy 17 legfontosabb célomat irtam össze, egyszerűen felsorolásszerűen, de érzelmileg telitett megfogalmazással (csodálatos otthonom van, ahová boldogan érkezem haza), és mindennap lemásoltam a listát, közben minden nap egyik vagy másik célomról egy oldalt irtam részletesen. Mindig csak egyről, de mind a 17-et felsoroltam. Ha mind a 17-ről irtam volna mindennap egy oldalt, nyilván sok lett volna, ez igy (10-15 perc) belefért a mindennapjaimba. Csodálatos két teli füzetem van az igy megvalósult álmaimról.
Lehet, hogy kezdek egy újat most? Fölébresztettél bennem valamit. Köszönöm, és áldásom a céljaidra és a sikereidre. (olvasd el Gini irását: )Erre én is kíváncs vagyok..

... megcsináltam még tavaly, de nekem semmi különbség nem volt a két rizs között, eleinte egyiken sem volt változás utána meg mindkettő 'bedöglött'.
Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy dunsztoltam a rizseket :DDDDD

No minden esetre nekem nem sikerült a kísérlet..

Ám neked sok sikert mindenhez :D