Gondolatok a gazdagságért

Ezt az írást az eredeti szerző kérésére töröltük. További részletek itt:

HozzászólásokAndromed!

Egyre jobb! :) Ha csavarsz rajta még kettőt, akkor már végképp elvesztem a fonalat... :D:D:DConnie

A hozzászólásom nem rólam szólt. Az én tapasztalataim, de nem magamról beszéltem. Legalábbis nem a jelenkori önmagamról."Megbecsülés"

Sziasztok!

Én csak annyit fűznék hozzá a 10-es ponthoz, hogy van is erre, egy megfelelő, ideillő mondásunk...Talán, nem véletlenül...:)

"Ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli!"Andromed!

Akkor beszéljünk az elmúlásról!
Miért félsz a haláltól?
Részemről nincs semmi bajom vele... Igaz, még nagyon fiatal vagyok, de ha itt az idő, akkor mindegy, hogy idős vagy, vagy fiatal, beteg, vagy egészséges, szegény vagy gazdag... Akkor bizony menni kell! De vajon mi az ijesztő számodra ebben. Az, hogy mennyi mindent kell itt hagyni, vagy az, hogy az ismert helyet elhagyod egy ismeretlenért, vagy esetleg maga a halál folyamata rémiszt meg???
Amiben hiszünk, az létezik, én ezért nem félek az elmúlástól, hiszen az egyben újjászületés is számomra... Ahol ugyanúgy én teremtem meg a valóságot, mint itt. Vagy még úgyabb!!! :DKedves Rancsa!

Köszönöm a kedves fogadtatást!!! Nagyon jól esett! :)Kedves Andromed, Gini, Connie

Igazad van! Sőt!
Én sem azt mondom, hogy a túlzott optimizmus mindig mindent megold, de és ezt tapasztaltam, ha magamba roskadok, ha sajnálom maga és nem látok a "sírás"-tól, attól csak rosszabbá válik a helyzetem. Ha próbálok optimistán nézni a jövőbe, nyitottabbá válok és az addig is ottlévő megoldást meg tudom látni, találni. Ez pedig mindig előbbre visz.
Örülök a "vitának", hisz az is segíthet megismerni magunkat, a "titkot" és előbbre is visz.
Kedves Connie légy üdvözölve!

Ginikém, irtam neked privit!
Köszönöm a leveledet

rancsaConnie!

Szerintem nem pesszimizmus ha figyelembe veszem az elkerülhetetlent. Nagyrészt a halálra gondoltam és nem hirtelen jött anyagi csődre vagy nagy betegségre. A betegségeknek, anyagi csődnek, és a legvégén a halálnak meg van a maga helye az életben. Az engem is idegesítene, vagy elszomorítana hogy ha olyan helyen dolgozok ahol nem ismernek el, nem becsülnek meg, stb. Csak nekem úgy tűnik mostanában hogy valahogy olyan mintha mindenki kerülni próbálná azt amivel egyszer úgyis szembe kell nézni. Mintha az emberi élet végessége valami szörnyű kórság lenne amitől szabadulni lenne a legjobb. Tudom kicsit provokatív volt a hozzászólásom :) ez szándékos. A leginkább arra szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét hogyha valaki félelmében szabadulni akar valamitől, betegségtől, anyagi csődtől, haláltól, és úgy gondolja egyre nagyobb anagyi és egyézséégügyi biztonságban van akkor valójában egyre nagyobb veszélybe sodorja magát.

A minél több valójában egyre kevesebbet jelent.

Jól esik vitázni :) elvégre ezért vagyunk itt. Köszönöm a válaszod.Drága Rancsika!

Ez egy remek blog arra, hogy valaki a pénzenergiát megfelelő módon vonzhassa magához.
Nagyon nem mindegy, hogy milyen körülmények között élünk, hiszen ha megtudjuk engedni magunknak, hogy mind fizikai, mind mentális vonalon erősödhessünk (márpedig egy könyv sem olcsó már), és a számlák tényleg csupán sárga fecnik legyenek a szemünkben, egy csereüzletnek láthassuk azokat.
Fontos energia amit nem becsülhetünk alá.
Amikor elkezdtem a pénzt nem lenézni, és figyelgetni azokat akik vonzzák - valamiért -, akkor jöttem rá igen fontos dolgokra. A gazdagok még a számlát is örömmel fizetik ki, mert érintkezhetnek a pénzzel. Élvezettel számolják le amennyit csak kell.
Nem aggodalmaskodnak - mert tudják, hogy itt ki ott be... -.
El kell engedni a "hiányérzetet" ami a legnehezebb ebben a körben, majd a "bőségtudattal" inditani el a vonzást. Egyszerűen meg kell válogatnunk a szavainkat, másként kell elkezdenünk a mondatokat. Pl. nem "kevés pénzem van" hanem "elindultam a gazdagság útján" és a többi.
Még akkoris, amikor kilátásban sincs a lehetőség!!!
Én két nagyon erős pénzforrást vonzottam be a gondolataim lecserélésével.
A tanulság az egyikben nagyon nagy volt!
Amivel 2 hete foglalkozom - végre nem MLM -:-), úgy indult be, hogy váratlanul 90ezer forintot kerestem azonnal, és elindult mögöttem egy rendszer, amivel hamarosan óránként fogok legalább ennyit keresni. Úgy kezdtem el, hogy nem is értettem mit kell csinálnom, csak azt hogy mondanom kell másoknak és segiteni oda irányitani ahol többet megtudnak. Elmondtam a páromnak is, hogy mondja mert segit vele az embereknek. Ő recepciós egy szállodában (MÉG!!!:-)), minap össze"barátkozott" ott egy román üzletemberrel és bár nem volt anyagi szükségben, a párom nagy bátran elmondta neki lelkendezve micsoda jó dolgot ismert meg és hamarosan nem kell itt dolgoznia. Kiváncsi lett a férfi. Egész este faggatva, Ő meg engem mert én értettem jobban mi is ez:-) A férfi azt mondta Őt befektetőként is érdekli, de egy tollvonást se csinál ezért, beviszi a benzinkutait ebbe a témába, összefütyül több román városban üzletembereket a megfelelő helyeken és ezek mind befektetők lesznek.
Magyarul Ő ki kell menjen hozzá és a mi történetünk itt tényleg véget ért az anyagi lehetőségek keresése útján.
Ha ezt a férfit nem vonzottuk volna be, akkoris számtalan más embert igen és nem is vagyok hajlandó lakatot tenni a számra pontosan ezért, mert velük is meg kell végre történjék a csoda.
A megfelelő időben meg is fog mindenkivel, ezt hiszem!

www.aminababa.com
www.flavin7.com
www.gulliver.huKedves Andromed!

Ha te nem szeretnél gazdagságot, mert nem úgy látod, hogy van értelme, vagy hogy pozitívan befolyásolja az életed, akkor ne kérj gazdagságot! Ha úgy érzed jól magad, hogy néha fáj imitt-amott, vagy kínoz az allergia, akkor ne kérj az Univerzumtól kicsattanó egészséget sem! Főleg, ha ez azonnal rettegést váltana ki belőled, hogy elveszíted. (Amúgy ez esetben el is veszíted...)
De biztosan neked is van valami, amire nyugodt szívvel azt mondhatod, hogy igen, ezt szeretném! Ha mondjuk segíteni szeretnél másokon, vagy olyan munkahelyet szeretnél, ahol nem csak megbecsülnek és elismernek, hanem ahol kibontakozhatsz, ahol használhatod a tehetségedet... Vagy kérj bármit, amiről úgy érzed, hogy jó... A lényeg, hogy TE TEREMTED MEG A SAJÁT VILÁGODAT, és mindenkinek olyan az élete, amilyenné teszi!!!
Viszont ez a negatív hozzáállás, hogy "minek, ha úgy is elveszítem", nem biztos hogy hasznos...

Szeretettel

C.:) Kedves Andromed

Teljesen igazad van amit ide folirtal. Sokkal inkabb a belsok gazdagsagara kellene oszpontositanunk, es a tobbi magatol jon....Belul legyunk gazdagok, arra kellene torekednunk mert az semmifele anyagi gazdagsaggal nem er fol :)?

Miért akarnék gazdag lenni?

Ha minél többet kapok, a végén azt a sok mindent nem fogom félteni ha veszélybe kerül?

Mi értelme gyűjteni bármit is ha tudom hogy egyszer úgyis kiderül róla hogy sohasem volt az enyém?

Valyon nem e azért nehéz kilábalni az anyagi és az egézségügyi gondokból mert túl sokra tartjuk az életet és a vagyont? Ha pedig a gondokból kilábalunk és a vonzás törvényével még nagyobb gazdagságra és kicsattanó egézségre teszünk szert akkor ha ezt újból elveszítjük nem e érezzük magunkat még szerencsétlenebbnek mint az első alkalommal?