Gondolkodj, cselekedj, beszélj és tégy mindent pozitívan!

jótanácsMi az a jótanács az életben, ami minden nehéz helyzetben megállja a helyét? Nézd a pozitív oldalát, és vedd pozitív irányt!

Persze, nem minden helyzetben egyszerű megtalálni a pozitív utat. Amikor minden jól megy, sikeresek vagyunk és a dolgaink szinte maguktól haladnak, akkor könnyedén találunk rá a helyes útra, a helyes cselekedetekre. Akad azonban olyan helyzet az életben, amikor nagy kihívás meglátni valamiben a jót, és rátalálni a helyes irányra.

De ilyenkor is tenni kell valamit, ilyenkor is dönteni kell, bármilyen nagy problémánk van, vagy bármilyen kilátástalannak is tűnik olykor a helyzetünk. Egyszerűen nincs más lehetőségünk: tennünk kell valamit, hogy az életünket újra pozitív mederbe, helyes irányba tereljük.

Ha ilyen negatív szituációban találjuk magunkat, nagyon fontos, hogy tudatosan visszautasítsuk a negatív energiákat, tetteket, szavakat, érzéseket, gondolatokat. Nagyon fontos, hogy ilyenkor ne csak figyeljünk a pozitív dolgokra, de a gondolatainkat, tetteinket, szavainkat, érzéseinket is próbáljuk meg minden eszközzel a pozitív irányba terelni a nap minden percében.

Ehhez persze elszántság, hit és akaraterő szükséges, főként ha közben folyamatosan negatív impulzusok érnek minket. Emlékezzünk azonban minden pillanatban arra, hogy az Univerzum és a vonzás törvénye minden pillanatban VELÜNK, és mellettünk van!

Miközben a pozitív dolgokra figyelsz, és ahogy méginkább a pozitív dolgokra figyelsz, pozitív dolgokra gondolsz, pozitív dolgokról beszélsz, pozitív és jó tetteket viszel véghez, a vonzás törvénye szárnyakat fog adni a vágyaidnak!

És akkor hirtelen körbenézel majd, és észreveszed, hogy a negatívitás eltűnt körülötted, és az életed megtelik remek dolgokkal, és bőséges boldogsággal.

Forrás: Rhonda Byrne - The Secret - Hírlevél

HozzászólásokNincs mit, Ery! Ezt Te is

Nincs mit, Ery! Ezt Te is tudtad, csak pont én voltam most az, aki előhívta e felismerést benned...:)
Én köszönöm, hogy VAGY!!!:)))

Szerető öleléssel:

AngelgirlDrága ANGYALLÁNY, szeretlek! Köszönöm!:)))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Ery!

Szerintem azért vonzottad be a nem kívánt, negatív hangvételű leveleket, hogy először is feltehesd magadnak a kérdést: "Mit tanulhatok ettől a helyzettől?" (a "Miért történik ez most velem?" kezdetű kérdés helyett...:)
És attól, hogy a tanulás, fejlődés irányát választottad a miértek kutatásának kiváltására, egész más megvilágításba került a dolog sztem...
Nyilván azért vonzottad magadhoz, hogy ezáltal is fejlődhess, több lehess...
Talán mert itt az idő, hogy kicsit "keményebb" embereken is segíthess...
Talán már eljutottál arra a szintre, hogy TUDSZ segíteni ezeknek az embereknek is, anélkül, hogy leszívnák az energiáidat...Sőt...Egy idő után azt fogod észrevenni, hogy ezek a levelek, egyáltalán nem negatívitást tükröznek Feléd, a Te dolgaiddal kapcsolatosan, mint inkább az ő keserűségüket Önmaguk felé, és egyfajta burkolt, rejtett segítséghívás ez, "Kérlek segíts!" felkiáltásokkal...
Tapasztalatod során biztosan Te is rájöttél már erre:

"ANNAK AZ EMBERNEK VAN A LEGNAGYOBB SZÜKSÉGE A SZERETETRE, AKIT A LEGNEHEZEBB SZERETNI!"

Sok Sikert Kívánok Neked!!!

Szeretettel:

Angelgirltetszett

" Boldogság = Állapot > ÁLLAPOT=Pillanat "Drága Atti! Abból is tanultál, hidd el!

Amit ebből tanulsz, EZ nem jöhetett volna létre AZ nélkül!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryKedves Admin!

Nagyon tetszett az írásod. Számomra csak az a baj hogy előbb kellet volna megjelennie, hogy tanulhassak belőle.Drága Imi!

Most egy-két napja épp azon gondolkodom, hogy vajon mivel vonzottam be azokat a levelezőtársakat, akik piszkálódnak.
Nem szeretem az ilyen levelezéseket, dehát megkaptam, van, kérdeznek, provokálnak, kifordítják a szavaimat, okoskodnak, felülbírálnak, lekezelnek, stb. Persze a levelekre illik válaszolni, ezért sok időm elment velük. De biztosan mindennek meg van az oka. Próbálom a jó oldalát nézni. Feltettem magamnak a kérdést, hogy mire is figyelmeztethetnek engem ezek a szituációk?
Rájöttem - hogy olvasva őket a másoknak adott válaszaik alapján - mindkettőt beazonosítottam egy számomra unszimpatikus emberként, sőt élő unszimpatikus emberekhez hasonlítottam őket anélkül, hogy bármit is tudnék róluk, a levelezéseinken kívül. Tehát megteremtettem magamnak a saját kis élő ellentétemet, a saját kis problémámat. Meg is van az "eredménye" és jó sok időm el is ment vele.
Ez a tettem engem arra figyelmeztet, hogy ne ítéljek meg embereket felületes ismeretség alapján.
A másik dolog, hogy be kell lássam, volt, amikor igazuk volt abban - kérdés, hogy milyen eszközökkel adták tudtomra és hogyan -, hogy figyeljek jobban az írásaik tartalmára. Rájöttem, hogy ebben is volt igazság, mert a felületességemre figyelmeztettek, ebből is tanulok.
Én most úgy gondolom, hogy ezekkel a felismeréseimmel - mint ahogy írod is - egy negatív helyzetből kijöttem, érzéseimet a pozitív irányba tereltem és tanultam is, úgyhogy érzem vágyaim már gyors ütemben, szárnyakon tartanak felém.
Köszönöm az írásodat!:)))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Admin :o)

Köszönöm a megerősítést.Nekem ez volt a pont az i-re,a korona a hétvégére.

szeretettel ölellek:belladonnaKedves Admin-Imi....

Nagyon köszönöm ezt az írást! Én már szárnyakat kaptam a vágyaimnak! Kivártam... Boldog vagyok!
Szeretettel : ágica