Gondoltam volna, amikor azt gondoltam…?

gondoltam volnaTűnődöm. Mikor is kezdődött? Jó pár éve lehetett, amikor a teremtés-tréningen a mester azt mondta, hogy kicsi dologgal kezdjük, hogy ne menjen el a kedvünk a dologtól. Így is tettem, egy kockás kabátot rajzoltam a papírlapra, aztán gondosan begyűrtem a farmerom zsebébe. Nem kellett sokáig várnom, hiszen vasárnaptól keddig tartott a dolog, amikor megláttam a kirakatban, közvetlenül a 70%-os tábla alatt. Leárazták, szép volt, vágytam rá, megvettem. A döbbenet csak otthon köszöntött rám, amikor a vállfán lógott a fogason, és rácsodálkoztam. Aztán jött a lázas kutatás – miben voltam vasárnap??? Megtaláltam a farmert, benne a megfáradt cetlit. A kabát minden részletében stimmelt. Talán akkor indult el a teremtés-lavinám :)

Évek óta olvasom az írásaitokat, töltekezem a sikereitekből, mosolygok az eredményeiteket. Talán 2 éve lehetett, hogy kitaláltam, én is hozzátok hasonlóan olyan láncszem szeretnék lenni, aki segít elgondolkodtatni: MINDENKI PONTOSAN OLYAN ÉLETET ÉL, AMILYET MEGENGED MAGÁNAK. Jöttek a megérzések, működtek a jelek, figyeltem, rakosgattam a magam színes kis összerakósát. Talán nem is tudjátok, hogy milyen sok köszönettel tartozom Nektek ismeretlenül, az itteni megerősítések inspiráltak újabb lépésekre. Évek óta dolgozom magamban azon, hogy megtanuljam a média nyelvét, furán-furcsa világának szabályait, hogy megtaláljam az utat hozzájuk és rajtuk keresztül a világ felé. Tetszik, hogy a világ változása megállíthatatlan, így benne a miénk is! :) Jöttek a lehetőségek, voltak alkalmak, amikor gyakorolhattam, de sokszor éreztem, hogy nem teljesen erre gondoltam.
Ma végre sikerült. Amikor felhívtak a szerkesztőségből, mosolygott a szívem, hiszen már vártam a hívást. Jól működött a teremtés-folyamatom ismét, végre egy olyan fórumot vonzottam be, ahol méltó körülmények között lehetett szót váltani a témáról. Nem mondom, hogy pontosan azt és úgy mondtam, ahogy kellett vagy szerettem volna, de betudom a tanulási folyamatomba. Van még bőven feladatom ezzel is! :)
A kanyargós út során most kiértem egy térre, és élvezem a tér viszonylagos nyugalmát. Hallom a környezet jellegzetes háttérzaját, érzékelem a napsugarak simogatását… és leginkább élvezem a pillanatot. Vagyok. Tudom, hogy további kanyarok várhatóak az utam során, de az most nem aggaszt, nem figyelek oda, most itt vagyok! :)

Szóval csak ezt szerettem volna megosztani Veletek… most meg megyek vissza teremteni!
Legyen olyan szép a napotok, amilyennek szeretnétek!
sziasztok
Ryka

HozzászólásokTeremtek :)

Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, mindenesetre szeretném megosztani a teremtés élményeimet. Fél éve kitett a párom, azóta próbálom őt visszavonzani, de lehet, hogy túl sokat gondolok rá, pedig úgy érzem, hogy elengedtem.
Viszont azóta rengeteg mást teremtettem, amiről "nem gondoltam volna, amikor azt gondoltam" :)
Most csak az utóbbi 2 hét terméséből írok le 3 dolgot, de máig nem térek tőlük magamhoz! :S
1. Nagyon rossz a melóhelyem, a főnököm folyamatosan megaláz, szemétkedik velem, nem tudom miért nem rúg inkább ki, de folyamatosan fenyeget. Na mindegy nem is ez a lényeg. Egyik nap, már nagyon kivoltam, 3x mentem sírni a wc-be. Mikor hazaértem, azt mondtam, hogy nem megyek be másnap, elmegyek betegszabira, hogy kicsit helyrejöjjek lelkileg. Ennek ellenére mégis bementem. Reggel nem volt internet bent a melóban, a főnök be se jött és 11kor hazaengedett minket home office-ba. Tessék...feladtam...bejöttem...és hazamehettem, aznap nem is láttam a főni fejét! :D
2. Iszonyatosan kerestem napokig egy számot. Senki nem tudott segíteni, hogy mi lehet az. Feladtam...1 hét múlva hallgatom a zenét a mobilomon...és rajta volt!!!!! De hogy hogy került oda, máig nem értem! Csak emlékeznék, hogy ha letöltöttem, vagy valami!
3. Utálom, ha egy fiú ékszert visel. Nagyon! :D Van egy srác aki udvarolgat, de nem rég leráztam. Van egy ezüstnyaklánca, amit rühellek. Sokkal vonzóbb lenne, ha nem lenne az a csillivilli lánc a nyakában. Ünnepek alatt kiment külföldre. És LELOPTÁK RÓLA!!! Én azóta olyan rosszul érzem magam!!! Nem az óráját, vagy a mobilját, vagy akármi mást loptak el tőle, hanem azt a láncot, amit utálok! :S Nagyon szégyellem magam azóta!

Lehet, hogy a Szerelmem visszavonzását is fel kéne adnom, és már másnap kopogtatna is? :)

Köszönöm, hogy elolvastatok! :)
Üdv,
DeniseKedves Ryka!

Amióta Merkaba blogjában olvastam a kogi törzsről és Drunvalo-ról és utánanéztem 2012-nek a neten,automatikusan olyan világot vizualizálok amibe ha lesz tévé,vagy valami hasonló szerkezet,csak ilyen lesz:)Szóval ha nem halunk ki,mint a dinók és átrezgünk, felkereslek avatar testemben amit addigra felébresztek és csinálunk egy pozitív csatornát:)segíts Jamy...

vizualizálni egy ilyen TV-csatornát... de igazit!! :) És akkor legalább még nagyobb fórumunk lenne!! :)
Már belekezdtem 1-2 éve ebbe a teremtésbe, csak nagy a falat, jól jön minden irányított gondolat :)))
szeretettel
RykaSzia Imi! :)

Teljesen igazad van, jó dolgokat tanítasz, nagyon bírom a megközelítéseidet, gondolat-meneteidet :))
Mégis, tudatosan mondtam azt, hogy kezdjék reális célokkal, mert megfigyeléseim szerint azok a "teremtők" akik a lelkük mélyén irreálisnak érzik a vágyukat, azok képtelenek nagyot vágyni... hiszen a kétellyel azonnal mindent lerombolnak...és a kudarc elviszi az összes hitüket a működéssel kapcsolatban.

Ezen a fórumon sokkal profibb lelkek fordulnak meg, akik mernek bátran nagyot gondolni és teremteni... de a világ egyenlőre nagyobb fele még ott tart, hogy el sem tudja képzelni, hogy bármire képes. :)))
szeretettel
Rykajól jön Ragyogás

a visszacsatolásod. Beragyogta a pillanatomat ezen az elsödétedett esős délutánon...
köszi, köszi
Rykanem mindig működik Mikee :)

de nem is ez a lényeg!! Azt hiszem, hogy már az is nagyszerű ha elcsípjük, hogy épp belekezdtünk egy negatív teremtésbe és azonnal becseréljük... valami mantra szerű dologgal (amit már jó előre legyártottál a rázós esetekre) - ami persze építő és pozitív. Bármi jó lehet, csak olyan kattan-indít módjára működjön Nálad, bármi vacakság megteremtése kezdetén csípd nyakon és gyorsan hozd elő a tudatodba a szokásos "mantrát". Egy időben olyan hülye voltam, hogy arra gondoltam, hogy az út pont úgy kanyarog hazafelé, hogy látnám ha égne a ház. Képtelenség, hogy ilyen baromság eszembe jutott... de a dugóban ülve rendszeresen ez ötlött be, amikor megláttam a háztömböt. Le is gyártottam a mantrát... minél jobban elvonja a rossz gondolatot, annál jobb! Azt találtam ki "beforgatásra", hogy szép kerekre nő a mellem (végülis az sosem árt :))) ). Régen volt, de olyan jól működött, hogy azóta sosem jutott eszembe "felgyújtani" a szomszédokat.
szeretettel
Rykaköszi Merkaba!

Örülök a visszacsatolásodnak. Épít, továbbgondoltat.
Szeretem ezt a közösséget... mert olyan mint egy család: mindenki egyedi, különleges, nagyon más, INDIVÍDUM.... mégis összetartozunk, csapatot alkotunk.. hol így, hol úgy persze :)))
szép napot Neked!
RykaKedves Ryka!

Gratulálok!Ha csak ilyen gondolatok lennének a tévében még tévét is vennék!:)Kedves Erika! Gratulálok,

Kedves Erika! Gratulálok, nagyszerű teremtés volt a riport. Bár ellentétben azzal, amit mondtál a tévében, én pont azt tanítom, hogy olyan célokat kell kitűzni, ami a kitűzéskor még nem reális, és nem tudjuk elhinni hogy sikerülhet, hiszen ha már a törvény mindig működik, akkor miért ne tűzzünk ki magunknak nagyobb célt, nem igaz? ...de a többivel egyetértek!Miki!

Rég hallottam felőled. Amíg nem jártál az oldalon, a régi Mikee visszajött.

Elhagytad magadat kedvesem. Azért nem sikerül semmi. A kerted gondozását is, ha abbahagyodd, tudod, elburjánzik a gaz. Ahogy a kertben dolgoznunk kell, ha szépnek akarjuk látni, drága Miki, a te lelked kertjében is folyamtosan "gazolni" kell. A NEGATÍV töltésű érzéseket, gondolataidat kiiktatni.
Ez munkával jár. Ám az önmagunkért végzett munka a leg.leg.... nemesebb, egészségesebb, azt jó, ha tudod.

Ja, és rengeteg felemelő, pozitív írást olvass drága! Az segíthet még. Ne hidd, hogy amikor leírnak valami jó kis teremtést, hogy az mögött nincs semmi erőfeszítés. Tévút, ha ezt gondolnád, akkor amikor egy-egy sikertörténetet olvasol.
Gondolkozz! Tegyél gondolataidért! Ne írj olyan csúnya szavas hozzászólásokat, mert az is terajtad, a te fejeden, gondolati formában, és a teszíveden, érzelmi formában, halad elsőnek át. Majd olvassuk, és minket is valamennyire befolyásol.

Én elszoktam engedni az ilyen írásokat! Kijelentem magamnak, hogy semmilyen tudatszinten nincs rám hatása e szavaknak!
Sikereket neked is! AnikóRyka:) Jó olvasni ilyen csodaszép teremtésről szóló írást.

Érzelemdús, átöleli a Jelent:))) Gratula neked!Mondd Ryka! Hogy a francba

Mondd Ryka! Hogy a francba csinálod, hogy minden teremtés működik? Már elnézést, de ez kib*szás velem szemben, mivel nekiem a pozitív vonzás nem működik, csak a negatív.Kedves :)

Szeretett Ryka !
Örömmel olvastam , blogodat :)))))Igen megállíthatatlanul változik minden , változol és változok , figyelek érzéseimre és figyelsz te is , :)) Hagyom hogy érezhessem azt amit eddig esetleg nem engedtem meg magamnak :)) Egy láncszem , jó hasonlat :))--------- nos te mint kicsi de annál erősebb láncszem , tegyél meg mindent , hogy minél kitartóbb, erősebb, ösztönző, és energiát átvivő egyén legyél , bár amint tudatosan is alaklmazod pozitív intuícióidat ezzel akaratlanul is felébrszted környezeted figyelmét , mint egy lámpás az éjszakában , mely köré százával repülnek a szebbnél szebb állatkák :))))))))))
Teljes és kerek írásod nyugalmat harmóniát sugall számomra , és örömmel konstatálom -------van még egy barátunk :)))))))))Remélem sok hasonló megosztandó gondolat van még tarsolyodban ?:)
Szívből ölellek Merkaba :)))) SOk szép teremtés élményt kívánok mindenkinek PÁPÁ