A győzteseké a főnyeremény

főnyereményMit gondolsz, meg tudod-e valósítani a célkitűzéseidet, vagy sem? Képes vagy arra, hogy elégedetten éld le az életedet vagy sem? Adj választ erre a két kérdésre és megtudod, hogy milyen a jelenlegi lelki beállítottságod. Hogy van-e önbizalmad, vagy nincs meghatározza azt, hogy miben tudsz sikereket elérni, és miben nem. Önbizalom nélkül nem megy. A győztesek mindig magabiztos emberek. Nem azért magabiztosak, mert győztek, hanem azért győztek, mert magabiztosak. Az emberek hajlamosak megfordítani a sorrendet, pedig ez így nem működik. Önbizalom, kemény munka, és lelkesedés nélkül semmi sem született még ezen a világon.

A főnyereményre vágysz? Akkor adj bele mindent, dolgozz keményen, fegyelmezetten és kitartóan, és a tiéd lesz. Erre mindenki képes, aki komolyan veszi a céljait, és gőzerővel halad a megvalósítás útján. Nézem a VB meccseket, és látom azt, hogy mekkora öröm a győztes csapatnak, amikor a bíró lefújja a meccset. Azon kívűl, hogy eredményesen szerepelnek, még plusszban kihatással van az is, hogy látják a fárasztó munkájuk gyümölcsét. Tudják, hogy keményen megdolgoztak érte, és így jobban tudják élvezni a sikert. A játékosok lyenkor azt érzik, hogy megérte a kemény edzés, megérte a fárasztó terhelés azt, hogy most ők elérték a céljukat. Mit gondolsz, egy játékos is van aki neheztel az edzőjére, mert az időnként keményen bánt vele az edzések alatt, amikor megnyerik a meccset? A győzelemkor áll össze a teljes kép. Minden fárasztó edzés azt a célt szolgálta, hogy megnyerjék a meccseket. A trófeákat nem adják ingyen. Azok kaphatják csak meg, akik megérdemlik, és keményen megdolgoztak érte.

A hétköznapi életben mi is megvívjuk naponta a saját football mérzkőzésünket, de az esetek többségében mi magunk vagyunk a saját ellenfelünk. Lehetsz győztes, ha kitartóan és keményen dolgozol. Először önmagad ellen kell megvívnod a csatát, és megnyerned a trófeát. A te saját trófeádat, ami csak rád vár, feltéve ha kiérdemled azt. Amikor önmagaddal harcolc, valójában a régi önmagad és az új önmagad csap össze egymással. Ha a régi önmagad kerül ki győztesként, akkor azt jelenti, hogy elveszítetted a meccset. Azonban, ha az új önmagad győzedelmeskedik a régi önmagad felett, akkor tiéd a győzelem.

A fejlődés saját magunk legyőzésével jár együtt. Ha nem törekedsz egyre többre az életben, akkor egy helyben fogsz állni, és semmilyen változást nem fogsz tapasztalani az életedben. A siker egyenlő a változással. A változás pedig egyenlő a régi szokásaink, életvitelünk, gondolkodásunk megváltoztatásával. Ha el akarsz indulni a siker irányába, el kell indulnod, magad mögött kell hagynod a múltat, hogy új ösvényeket építs ki magadnak amiken haladni tudsz.

Biztosan sokszor hallottad már, hogy képes vagy bármit elérni az életben amit csak akarsz. Ezt lehet, hogy el is hiszed egy darabig, azonban az élet gyorsan kijózanít, hiszen a körülmények másképp alakulnak. Azonban ez csak a felszín, és azok akik nem eléggé céltudatosak fel is adják. Én mégis azt mondom, hogy bármit képes vagy elérni, amire igazán vágysz. Ha úgy érzed, hogy nincsenek lehetőségeid, akkor az égő vággyal útat tudsz magadnak nyitni. Ha elég erős az akaraterőd, akkor olyan dolgokra is képes vagy, amelyekre normális hétköznapi állapotodban nem. Mindez a kitartáson múlik.

A siker érdekében keményen kell dolgoznod. Ha képes vagy fegyelmezetten kitartani, akkor a siker garantált. Ha nem vagy képes, akkor nincs értelme nyavajogni és síránkozni, hiszen te magad vagy az, aki a saját utadba áll. Első lépésként teljes mértékben meg kell tenned mindent ami tőled telik. Ha még fiatal gyerek vagy és világhírű focista akarsz lenni, akkor elérheted, ha tényleg ez a vágyad, és fanatikusan kitartasz a célod mellett. Első lépésként tégy meg mindent ami tőled telhető. Hogy mire gondolok? Dolgozz keményen, fejleszd a fizikai teherbírásodat. Sportolj, focizz, minden nap próbáld kihozni magadból a legtöbbet. Ezek azok a dolgok amelyeket te egyedül is meg tudsz csinálni, segítség nélkül. Ha ez megvan, nekiállhatsz egy klubot keresni ahol játszhatsz.

Nem vagyok focista, de azt tudom, hogy az út így kezdődik, és nem csak a fociban, hanem minden más életterületen is. Tedd amit tudsz, ott ahol vagy, azzal amid van. Ne várj a megfelelő körülményekre, mert olyan nem létezik. Tégy meg mindent ami tőled telik, dolgozz keményen, és a lehetőségek megnyílnak előtted. Kezdj hozzá még ma megvalósítani az álmaidat, mert IGEN! MEG TUDOD CSINÁLNI!!

Üdv, Shaumbra

További írásaim itt:

HozzászólásokVégre! Nem olyan régen

Végre! Nem olyan régen olvasgatom ezt az oldalt és bizony jelentős mértékű hiányérzetem volt. Ez az írást ezt pótolta. Ugyanis mást sem olvastam, csak a gondolatok erejét és "jajdeszupervárjukasültgalambot".
Ha a Titok csak és kizárólag a gondolatok erejével működne. akkor mindenki -érdemmel vagy érdemtelenül- gazdag, okos, szép, sovány "megmittudoménmi" lenne.
A Titok -az én olvasatomban- arról szól, hogy be kell tartani a természeti törvényeket. Többek között a rezgés és a vonzás törvényét is.
A siker receptje -szerintem- a következő: Döntsd el! Hidd el! Csináld meg!
Magyarul: Tervezd meg! Hidd el, hogy meg tudod csinálni! Csináld!
És az emberek nagy többsége ez utóbbit hagyja ki és csodálkozik, hogy nem sikerül.
Ugyanis a természeti törvények közé tartozik a vetés-aratás törvénye is. Ki mint vet, úgy arat.
És ha semmit nem csinálsz, akkor annak mi a végeredménye? SEMMI!
Mondhatnánk, hogy a hit a legfontosabb, de ez nem így van. A három dolog együttesen adja a Titkot!
Döntsd el! (Hiszen, ha nem terevezel, nem tudod merre is kell menned.) Hidd el! (A titok ezen az oldalon boncolgatott része.) Csináld meg! (Ugyanis az Univerzum nem népjóléti intézmény.)

Szép, cselekvő napot mindenkinek!:)))Kedves Admin :-)

"Hit: nem akarni tudni, mi az igazság. " /Friedrich Nietzsche/Mikee, a vonzás törvénye azt

Mikee, a vonzás törvénye azt mondja, hogy bármit megkaphatsz, amiben tudsz hinni. Ha abban hiszel hogy mindezt erőlködés nélkül kaphatod meg, akkor úgy lesz. Ha abban, hogy erőlködéssel, akkor pedig úgy. Így érthető? Te döntesz!

...viszont nem tudod kikerülni, amit írtam: hinni neked kell benne, és ha az nem megy, akkor nem tudsz vonzani. Remélem érzed már a működését, és azt az "ellentmondást" amit fel kell oldani ahhoz, hogy sikerüljön. El kell tudni hinni hogy megtörtént, hogy megtörténhessen. Hogy már a tiéd, hogy a tiéd lehessen. És ezért fontos az elengedés. Mert ha már a tiéd, akkor semmi szükség arra, hogy megszerezd. Ugyanis már a tiéd!Mike, mindent, mindig

csak írd le mit szeretnél
érezd a fontosságát életedben
tedd meg a szükséges lépéseket
és várd, hogy megtörténik életedben.

Így is biztos vagy benn, hogy MINDENT megkapunk?
Csak amire fejlődésünkhöz szükségünk van, azokat. És azt mindig.
Mindenkinek fejlődési szintjéhez mérten. Tehát, aki már előrébb van, fejlettség, de csakis fejlett szinten, őneki könnyebben megy a vonzás. A többieknek felkell építeni magukat egy bizonyos fejlettségre, hogy adni és elfogadni tudjanak.

Én ezt érzem.Ezt nem értem: a Vonzás

Ezt nem értem: a Vonzás Törvénye szerint erőlködés nélkül megkaphatunk mindent. Ez a topik homlokegyenest mást mond. Most akkor mi van?KÖSZÖNÖM!!! csak ennyit tudok

KÖSZÖNÖM!!!
csak ennyit tudok mondani...Kedves Shaumbra!

Ez kellett most nekem! :D
Köszönöm! ;)Ezt imádtam!!

Sokat segít ez az írás. Köszönöm!Csúcs gondolataid vannak:))

Hálás köszönetem.

>>>A győztesek mindig magabiztos emberek. Nem azért magabiztosak, mert győztek, hanem azért győztek, mert magabiztosak. Az emberek hajlamosak megfordítani a sorrendet, pedig ez így nem működik. Önbizalom, kemény munka, és lelkesedés nélkül semmi sem született még ezen a világon.<<<