Gyere te is, ünnepeljünk együtt!

shaktiItt az idő az ünneplésre! Igen, arra hogy együtt örüljünk mások sikerének. Egyértelmű bizonyítéka annak hogy a Titok igenis működik, és a lehető legegyszerűbben sikerülhet neked is bármilyen vágyadat valóra váltani. Ha őszintén tudsz örülni mások sikerének, akkor a Te sikereid is sokkal gyorsabban fognak jönni.

Szombaton 15:30-kor találkozunk a Vörösmarty téren az ünnepi könyvhéten a Trivium Kiadó standjánál, ahol Shakti, akit innen az oldalról jól ismerhettek, és nemsokára egy egész ország fogja ismerni mint bestseller írót, dedikálja első, debütáló könyvét. A könyv történetét már olvashattátok itt az oldalon. Nagyszerű, hogy vannak ilyen sikertörténetek innen az oldalról is. Ez kifejezetten motiváló lehet mindenkinek, aki a Titokkal foglalkozik.

A történet előzményeit itt olvashatjátok:


Gyere te is, légy része a sikernek, ünnepelj velünk Budapesten a könyvhéten, a Vörösmarty téren, a Trivium Kiadó standjánál 15:30-kor, most szombaton!

Fontos! Ha esetleg szeretnél saját példányt Shakti könyvéből, akkor a dedikáláson 25% kedvezményt ér, ha bemondod a THESECRET.HU jelszót!!!

Admin

Hozzászólásokja igen, ha valaki lemaradt

ja igen, ha valaki lemaradt volna a 25%-os secret-es kedvezményről a könyvhéten, annak javaslom a bookline oldalát, ott is van 20% kedvezmény Shakti könyvére! nemsokára itt is kint lesz újra 25%-kal, de gondolom azt nem mindenki bírja kivárni :-)szia Shakti! bevallom nem

szia Shakti! bevallom nem gondoltam volna hogy el fogom olvasni, ezeket a szinglitörténeteket eleve messziről kerülöm a könyvesboltokban is, de mikor hazaértem, kíváncsiságból felcsaptam, és beleolvastam a közepébe. kb. másfél óra múlva vettem észre hogy nem tudtam letenni, úgyhogy kb. a közepéről a harmadát olvastam végig, állva! :-D lol most nem tudom hogy a maradék első és utolsó harmaddal mi legyen, folytassam előbb a végéig, vagy inkább kezdjem az elejétől???Köszönet!

Mindenkinek nagyon köszönöm, aki eljött a dedikálásra! Külön köszönet azoknak, akik még aznap „visítozva a röhögéstől” végigolvasták a könyvet, és visszajöttek másnap, hogy ezt el is meséljék nekem! Nagyon boldog vagyok, hogy okozhattam pár felhőtlen, jó percet, s kívánom, ha a derűn túllátva a módszereim és történeteim segíteni tudnak/tudtak, legyetek hálásak az Univerzumnak és elsősorban Önmagatoknak! Én csak leírtam azt, amit mindenki tud, csak kevesen mernek vállalni és tenni!Sziasztok! Szuper hogy ilyen

Sziasztok! Szuper hogy ilyen sokan eljöttetek, én nagyon jól éreztem magam, ez a csodás napsütés pedig csak rátett még egy lapáttal az örömünnepünkre. Nagyon remélem hogy sok sok szép sikertörténet lesz a folytatás, és másokról is hallunk még hasonló önmegvalósító történeteket! Mindenkinek kívánom hogy a legszebb vágyai teljesüljenek!Kedves Tornadolulu, ez

Kedves Tornadolulu, ez szuper, akkor végre veled is találkozunk! :-)Meg is válaszolom...

Meg is válaszolom a kérdésemet...Utánanéztem interneten megvolt a bemutató...:)Na majd egyszer remélem....:)

Nálunk Kanizsán úgy szokott lezajlani egy ilyen esemény,hogy először van a dedikálás,szabad téren,központi helyen.Aztán egy könyvbemutató napokkal-hetekkel később...Nem lesz valami hasonló június 22 környékén?:)))
Gratulálok Shaktinak,menjetek minél többen akik tehetitek!Én meg majd Veletk örülök itthon.:)))
Szép napon Mindenkinek!
ZsuzsiNagyon, nagyon szeretem....

ezt a siker story-t... mert mindannyiunknak jó példa. Hurrá Shakti! Amit el tudunk képzelni, azt meg is tudjuk valósítani! :) Jól ki van találva a Világ!Juhé:)

Sziasztok:)

Bár mostanában nem írtam, ám többször bekukkantottam olvasgatni...

Nagy örömmel láttam, hogy megjelent Shakti könyve.
Bár én már szerencsésen bevonzottam/megtaláltam a társam, a lányom, aki 18 éves bizony életkorából fakadóan bekerült azok közé, akik társra vágynak...
Szóval úgy döntöttem, hogy remek ajándék lesz ez számára - a naptárba be is írtam szombatra, hogy 15:30 Shakti dedikálás:))) Tettem mindezt kb. két hete...?? Kb.
Majd ma reggel arra gondoltam, hogy milyen lesz, ha ott leszek és bemutatkozom - "Szia, Tornádólulu vagyok:)" /közelmúltban váltottunk levelet.../ E gondolat után jött számomra, hogy milyen klassz lenne, ha esetleg több itteni társ is ott lenne...:)

Haza értem, beültem a gépbe, mert akadt 10-15 percem...
És AZT OLVASOM, amit már elhatároztam, kiegészítve Veletek...:)))

Szóval szombaton találkozunk 15:30h-kor:)
Én ott leszek:)

ALOHA:)szombaton

nem tudok ott lenni, mert egész napos fix programom van, ahonnan nem tudok eljönni..
csak azért írok most mégis, hogy gratuláljak neked Shakti (bár nem te írtad a bejegyzést, de biztos olvasod :)
amikor saját célomon agyalok, hogyan fogom megírni (kiadni) az én kötetem, gyakran eszembe jutsz
és arra gondolok: igenis sikerülni fog..! ott vagy előttem példának :)

szóval így tovább :), bár te tipikusan az az ember vagy (szerintem),
akinek nem igazán kell biztatás, mert megvan a belső tűz, ami minden külső hajtóerőnél értékesebb

köszönöm a példádat, erőt merítek belőle
drukkolok neked, minden jókat kívánok!Mit szólsz ahhoz, ha esik az

Mit szólsz ahhoz, ha esik az eső, elengednek, de mire odaérsz eláll, és kisüt a nap? ;-) Mindenre van megoldás!én is

sziasztok, ott a helyem..............annyira örülök neked Shakti, tökéletes példa vagy a kitartásra és a sikerre. Büszke vagyok, hogy én is secretes vagyok :-)
NinonÖrök dilemma!

Nagyon szeretném, ha esne az eső, mert akkor nem kell dolgozni mennem szombaton, így ott lehetnék köztetek! De nagyon szeretném, ha jó idő lenne rátok, hisz akkor sokkal többen mennének ki!!
22-es csapdája. Legyen inkább jó időtök, én meg majd kikunyizok Shakti-tól egy privát dedikálást :)Jelezzétek itt a fórumon ha

Jelezzétek itt a fórumon ha jöttök, hogy tudjuk kire számíthatunk! Lesz meglepetés a secreteseknek!! ;-)