Irány Bamako! Jelentkezz!

hummer rally bamakoKedves Secretesek! Úgy döntöttünk, hogy a 2010-es Bamako rally-n több autóval útnak indul a TheSecret.hu csapata is! Többen vannak már köztünk, akik biztosan mennek jövőre, de szeretnénk ha legalább egy 10 fős csapattal nekivágni az útnak, 4 autóval. Ehhez persze még autó is kellene, de ami a legfontosabb: kalandor és belevaló RÉSZTVEVŐK!

Két dolgot azonban tudnotok kell: nem sétarepülésről van szó. Afrikába indulunk, a sivatagba. Az biztos, hogy óriási kaland lesz, de azért erre fel kell készülni. A másik, hogy mindez nem kevés pénzbe kerül, viszont még egy hétig lehet kedvezményes áron vásárolni rajtszámot, jó lenne ha minél előbb jelentkezne az, akinek van hozzá kedve, hogy február 28-ig leadhassuk a jelentkezéseket.

hummer rally bamakoKöltségek: néhány százezertől néhány millióig, attól függően hogy milyen szállás, jármű, stb. igényetek van. Mi szeretnénk minél kevesebből kihozni az utat, és ehhez szponzorokat is fogunk találni, de a nevezési díjat mindenképp nekünk kell összedobni, ami fejenként minimum 450 Euró, ennyi rögtön kellene (kb. 130 ezer Ft). Ezt is gondoljátok végig!

A nevezési feltételek és a részletek itt:

Persze, az biztos hogy életre szóló élmény lesz!

Gyertek, jelentkezzetek, menjünk, és csináljuk végig!

Jelszó: KALANDOROK ne kíméljetek! :-D

hummer rally bamakoJövő héten összeülünk azokkal akik fontolgatják, hogy átbeszéljük a részleteket.

Dobjatok nekem egy e-mailt, a címem: admin utána egy kukac, utána pedig az oldal címe jön, ami ott fent is olvastható a csodalámpa mellett... :-) gyengébbek kedvéért "t"-vel kezdődik és nem duplavével! :-DDD

Itt jegyzem meg, hogy még én sem tudom milyen kocsival megyek, de szeretnék vagy egy Hummer-ral, vagy egy Pajeroval indulni, persze nem válogatunk, ami lesz, az lesz :-) A kaland a lényeg!

A.

Hozzászólások:)

Most
Én is hasonlókra gondoltam:) Cica nagyszerű ember:) Küldök egy mélt majd a telefonszámával, de előbb majd felhívom:)Hozz össze minkeeeetttt!

Szia kedves DMS!

Persze, hozz össze bennünket kérlek, ki tudja, milyen örök barátság kezdetét jelentheti. :-) Vagy szakmai kapcsolatot, vagy bármit. :-) És köszi! Előre is!

ShaktiShakti:)

Most

Mostanában járja az országot és szobrokat csinál, főleg dekorációs szobrokat, ha jól tudom műgyantából. De elsősorban grafikus. Már régen leszerelt, anno a sereg miatt ismerkedtünk meg. Láttam jó pár munkáját, ő is ilyen 'fogom és a motorra festek egy tigrist' művész. Ha gondolod összehozlak titeket. Az ország első száz grafikusa között biztosan ott van. És igen, felderítő volt, kint volt Koszovóban is.Sokan vannak

Kedves DMS!

Reeengeteg felderítő van (volt) az országban, de furcsa, hogy van még egy, aki légecsettel fest. Bárcsak ismerném. :-)

Shaktihajrá. úgy néz ki egy

hajrá. úgy néz ki egy autó már megvan, jó lenne 3-4 kocsival menni:)

Most

Bevallom, ha csak belegondolok máris hevesebben dobog a szívem. Szívből kívánom, hogy sikerüljön az álmotok!

Shakti, véletlenül nem ismersz egy Cica alias krézi ket nevezetű volt felderítőt, aki szintén csodákat mível a kezével és a légecsettel? :)

Sok sikert!Részemről ok

Szasztok!

Én vezetek bármit. Van jogsim, katona voltam - felderítő, úgyhogy alkalmasnak tartom magamat. Saját főnököm vagyok, kvázi, elengedem magamat. A költségeket (a rám eső részét) állom. Imi, megyek! :-)
A többit a vonzásra bízom, minden meglesz, tuti!Eddig úgy néz ki hogy öt

Eddig úgy néz ki hogy öt lány érdeklődik, és én vagyok egyedül aki a másik nemet (vagyis az igent...) képviseli :-)

Jó kis túra lesz!!! :-DDD

Férfiak, férfiak... senki nem jön velünk?Jaj Imi:-))))

a szivem csücske Afrika:-))) és a vezetés:-)))))))) és a sivatag:-))) és nagyon hiv vissza:-))))
most szólsz? és csak egy pár nap van megteremteni még ezt is:-)))
irok mailt
pusza Iluskajogsi nem kell, vagyunk

jogsi nem kell, vagyunk többen akik szíbesen vezetünk, viszont csapatban élvezetesebb és kalandosabb, mert feladatok is vannak az út során amit meg kell oldani. a legjobb az lenne, ha jönne velünk egy autószerelő is a csapatban, hogy tényleg mindenhez értsünk :-) úgyhogy autószerelők bújjatok elő!Húúúhaa:)))

Hát ez nagyon szuper invitálás!
Megmondom őszintén Afrika az egyik álmom de,se jogsim, se pénzem:))
Amúgy biztos benne lennék:)))Admin :)

Nem semmi invitálás a rally.

Most olvastam át az oldalt...hát...csábító :DDD adrenalin emelő az biztos :))))

Hatalmas élményeitek lesznek :)))

...Jó néha sötétben a holdat nézni,
hosszan egy távoli csillagot igézni....