H ' ess/?/ eső

óóóóóóó h , a cím ? mint egy feladvány ...

aaaz imént végeztem : mostamvasaltammosogattamTAKARÍTOTTAM ,
takarítottam a fejemben is !
s közben romantikusan kopogott az eső .
Szilárdon tűnődöm :
látják , itt -ott ! ott is ! deee emitt már nem , most gyakran , holnap már kevéssé , esetleg elszórtan .....

Ihletést kaptam - mivel a négy fal , a padló és a mennyezet közé vagyok szorítva - ITT és MOST MEGNŐSÜLÖK ' ! szerdáig van időm bőven , akkorára elosonnak a felhők . VISSZA , oda ahonnan JÖTTEK / ? / tényleg : tudjátok honnan jöttek - s hová mennek ? megsúgom a " TITKOT " : sehonnan -sehova . minden alkotóik ITT és MOST ÁLLANDÓAN JELEN vannak , VOLTAK s LESZNEK .

mint a JÓ ASSZONY , JÓ FÉRJ ! ŐK is MIND MIND ITT és OTT vannak VELED , VELÜNK MELLETTÜNK ......... mert MI , TI , ŐK ! egytől egyig JÓK VAGYUNK !
- nem ártana ÉSZRE VENNI !!! s lehet nem is kellene fölfedező körutazást tenni a Tejútrendszerben ? TITKOKAT ' feszegetni ? csak látó szemünkkel a szomszéd ' KISLÁNYRA , FIÚRA tekinteni ? -

meeert az IGAZI FÖLFEDEZÉS , nem helyváltoztatást jelent ám , csak NÉZŐPONT VÁLTÁST !

na , hol is járok most ....? igen : PÁRT /ot?/ választani .... - neeeeem ! arra' még van 50 nap , és egyébként is : óóóh ' -
deeee Inkább vissza a PÁRhoz.......

íme, egy hosszú időre szóló egyszerű BEVÁLT RECEPT : azt keressétek ami ÖSSZEKÖT , a HASONLÓSÁGOT keresd , azt ami ÖSSZEILLIK .
Az ÖSSZETARTOZÓ LÁNCSZEMEKET SÍMOGASD UJJACSKÁIDDAL !
majd ezen LÁNCSZEMEK EGYRE CSAK FÉNYESEDNEK , RAGYOGNAK !
ÖNMAGUKTÓL ERŐSÖDNEK !!!
tudod OLYAN ez MINT a PÉNZTÁRCA : melyből MINÉL többet KÖLTESZ , ANNÁL TÖBBET TALÁLSZ BENNE .
NEM CSODÁLATOS ? - elárulom - nem ! egyáltalán NEM az ! " ez " ÍGY TERMÉSZETES ! akinek " az " , annak MIDÍG az MARAD .
Ő TUDJA hol a " titok " , nem keresi hasztalan emberöltőkön át . BÁR ' naponta n+1 szer randevúzhatna vele ........Ő mástól várja , s kéri az ERŐT ' .
na , hol is járok ....? ááá , kezd CSILLAPODNI , kinyitottam az ablakot
........... érzem a FÖLD ILLATÁT ......
TAVASZ VAN ! ÉRZEM ! MINDEN FEBRUÁR VÉGÉN - végétől - erőteljes " FÖLDILLAT " érezhető .
Ő ' - is - sóhajt egyet ......... új évszak illata kopogtat , s közben új nézőpontra leltünk ???

áááááááááfffenét , tavaly is 78 szor akartam " megnősülni " - s TE is FÉRJHEZ ' menni ? - , még VERSENYTÁRGYALÁST ' KORRUPCIÓMENTES pályázatot ' is rendeztem - rendeztél ? - híííííííííííjjjjjjj , csak nem láttam - láttad - a FÁTÓL az ERDŐT .

KÉRLEK : gondolkodjunk egy pillanatra KÖZÖSEN :::

HOGY ' is van ez : nem JÓ ' az aktuális pár ? hhhát akkor NEM ! elválás után MÉGIS MEGFELEL ' egy MÁSIK EMBERNEK ! azt mondja Ő : PONT ILYET KERESEK évek óta ......... igen , Ő KERESTALÁL !
mert Ő - már CSAK - az ÖSSZETARTOZÓ VONÁSOKAT - KERESI - LÁTJA . KÉREM is : mindíg CSAK ezen PONTOKAT LÁSSA . S KAPCSOLATÁNAK - KAPCSOLATUNKNAK - sosem , SOSEM lesz VÉGE !
mert ÖRÖKTŐL VAN , s TART a VÉGTELENIG .....

üdv

alexander

- dolgozni megyek , épp a 4.D határát ' ..... -

HozzászólásokSzia Alexander!

Érdekes a stílusod,de nagyon sok igazság rejlik benne.Köszönöm,hogy olvashattam.
Sok sikert kívánok!
ZsófiKöszönöm

Kedvességeteket !

üdv
alexander:)

.. na igen, én speciel szeretem a keresztrejtvényeket... a matekról és az n+1-es egyenletekről már hadd ne tegyek említést... :)

.. hm... a nagy fölfedezésekhez még csak nézőpontot sem kell váltani... akárcsak Monet, aki alkotásaival igazolta, hogy a fényhatások változása egy nézőpontban megragadva is jócskán megteszi a magáét... :)

A versenytárgyalás?... azon felül, hogy korrupciómentes (nemes ez manapság :))... lehet nyitott és zártkörű... :D... melynek nem biztos, hogy van győztese a komplex kiértékelés után... :)... ilyenkor kerül fontolőra egy újabb "piackutatás" lehetősége... vagy... mint egy bevillanó megvilágosodás a homályos helyterekre... ráocsúdik az ember, hogy ki kell kerülnie végre azt a bizonyos fát (meditált már előtte így is eleget :D)... hogy feltáruljon a csodálatos erdő... :)

A láncszemek egyszercsak összeolvadnak a sok simogatástól... 50 napig több, mint reményteljes e folyamat... ennyi időn belül az elérkezett napon... József Attila és Márai Sándor szívből kívánna egymásnak szerelmesen boldog születésnapot - ha élnének... :)

... és ím.. ha már szóba kerültek, hadd idézzek egy-két témába vágó szép idézetet tőlük... mintegy inspirációként a párra szándékozni lelő titoksejtők számára a (számomra) legjobbak közül... :)

"Most már zavar nélkül, leplezetlen kíváncsisággal bámultunk egymás arcába, oly mohón és élesen, mintha évek óta lesütöttük volna egymás előtt szemünket, s most nem tudunk betelni azzal, amit látunk. S csakugyan, most már tudtuk, hogy éveken át nem mertünk igazán és bátor pillantással egymás szemébe nézni. Félrenéztünk, másról beszéltünk. Éltünk, mindegyik a maga helyén. Csak éppen mindketten őriztünk egy titkot szívünkben – s ez a titok volt kettőnk életének értelme. És most kimondtuk." (Márai)

"Amit szívedbe rejtesz,
szemednek tárd ki azt;
amit szemeddel sejtesz,
szíveddel várd ki azt. "
(József Attila)

Nagyon jó az írásod Alexander, köszönöm, hogy leírtad nekünk, sok sikert céljaidhoz. :)

üdv,
diamynekösz alexander!

H' ess eső...
Üdv. Meli