Hála (1.)

Hálás vagyok a sok jóbarátért, akikkel együtt játszhattam, bulizhattam, táncolhattam, akik meghallgattak, biztattak és bátorítottak.
Hálás vagyok a sok játékért, különösen a piros pöttyös labdáért. Hálás vagyok a mesekönyvekért, és a csodálatos mesékért. Hálás vagyok a nagypapámnak, mert felolvasta őket.
Hálás vagyok az álmaimért, amelyek általában szépek.
Hálás vagyok a sok játékkutyáért, akiket nagyon szerettem. Hálás vagyok a műanyag rókámért, akit ropival etettem, meg a plüss rókámért is, aki a hintaszékben aludt. Hálás vagyok a Piszkos nevű játékkutyámért, akit apával együtt sokat sétáltattunk a lakásban és csokit tömtem az orrlyukaiba, mert nagyon szerette a csokit. Hálás vagyok Kutyaanyóért, aki minden kutya édesanyja volt, és nagyon sokat szeretett mesélni. Hálás vagyok a sárga-barna fülü kutyámért, meg Fülesért, a kalapos kutyámért, akiket mindenhova magammal hurcoltam. Hálás vagyok a kis fa vázáimért, akiket szintén ropival etettem, miközben anya engem etetett. Hálás vagyok a türelmükért. Hálás vagyok a játékmacskákért. Hálás vagyok Kölyökért a nagy játékmacskámért, aki együtt aludt velem. Hálás vagyok a babáimért, akiket fésültem, öltöztettem és tanítónénist játszottam velük.

Címkék:

HozzászólásokÉn azt is szeretem, ha valaki

Én azt is szeretem, ha valaki hálás. Meg ha ketten együtt vagyunk hálásak. Mert az már olyan, mint az együtthálás... :-DDDe aranyos! :)

De aranyos! :)Hálás vagyok, mert ezt leírtad. :-)

Jó érzéseket okozott. :-)