Dönts: H1N1 vagy R2D2?

R2D2Tudatosan kerülöm a tévé és rádió híreket, nem nagyon érdekel hogy mi zajlik a nagyvilágban, tökéletesen jó nekem a saját és ismerőseim valóságának metszetében éldegélni. Évek óta nem nézek tévét, de nem érzem hogy lemaradnék bármiről is. A hírek ugyanúgy eljutnak hozzám így is, másokon keresztül, csak nem megy el feleslegesen az időm arra, hogy a képernyőt bambuljam.

Az utóbbi időben egyre inkább látom ennek előnyeit. Érzékelem másokon azt a félelem hatást, amit a tévék, rádiók és sajtó gerjeszt egy-két teljesen ártalmatlan dolog körül. Ezen első felindulásból csak nevetni tudok, de azért megdöbbent, hogy az emberek mennyire hiszékenyek.

A cikk címén kívül inkább le se írom, hogy miről beszélek, úgyis tudjátok, és felesleges vele foglalkozni. Aki esetleg azt nem tudja, hogy mi az a R2D2, ne ijedjen meg. Nem egy második mutáció. Teljesen ártalmatlan. Ő egy kis robot, a csillagok háborúja c. filmben.

Hogyan csináljunk bolhából elefántot?

A dolog egyébként nagyon egyszerűen működik. Az emberek nagy része ősszel, a hideg idő beköszöntével amúgy is megfázik, influenza járványok húsz évvel ezelőtt is ugyanúgy voltak, tehát ehhez már mindenki hozzászokott. Viszont egyre többen használnak gyógyításra egyszerűbb dolgokat, mézet, teát, pihenést. A gyógyszer kereslet csökken, az iparág pedig növekedni szeret. Kellenek hát az újabb nevek, amitől meg lehet ijedni. A gyógyszeriparnak ez az érdeke, az emberek meg úgy látszik vevők rá.

Olvastam egy könyvet, Theophrastus Philippus Aureolus Bombastus von Hohenheim nevű fickótól, rövidebb nevén Paracelsustól, aki azt írta a 16-dik században, hogy a pestisjárványok megfékezésének legjobb módszere az, ha a pestisről hírt hozó embert felvidítják, szórakoztatják, így elfelejti amit látott, és nem arról mesél az egészséges embereknek. Ebből a "gyógymódból" is le lehet szűrni azt hogy a járványok megelőzésének és megfékezésének a legjobb módszere már a középkorban is az volt, hogy az INFORMÁCIÓ ne terjedjen a betegségről.

Minden, amit a testtel történik, az az elmében kezdődik. Nem véletlen hogy Nostradamus, a híres orvos pestissel fertőzött betegeket kezelt, de ő mégsem kapta el a kórt. Tudott valamit: a betegség is csak egy döntés kérdése!

Ajánlom Paracelsus módszerét Neked is, lépj egyről a kettőre, és foglalkozz inkább R2D2-val:

:-)

Admin

HozzászólásokH1N1???

Elfutta a szel?:))
Vagy most mi van az oltatassal?

Szeretettel,
felebaratprobléma

-te ori

azt hitted, köhögés ellen oltatunk?

:-)

én ezen mindig csodálkozom

mikor valaki beoltatta magát és aztán mondjuk ül a hidegben vagy ivott valami rettenet hideget vagy csak simán megfázott

valaki diadalittasan mutogat rá, hogy no lám, megbetegedtél!

pedig oltattál

naigen

oltatott, de nem a megfázás ellen

LOLSzia Ori!

Akkor a vedooltas mitol vedte meg az ismerosodet?
A betegsegektol vagy az elettol?

Szeretettel,
felebaratMa egyik ismerősöm rendkívül csúnyán köhögött.

Pedig kapott oltást.
Az oltatlanok meg élnek és virulnak még mindig.
Nem az újsághírekről írok most, hanem a VALÓSÁGRÓL.leolt virus?

Remeljuk!
Ultess inkabb tulipant, az szebb ,mint a muskatli!:)))

Szeretettel,
felebaratde

ez egy leölt vírusmashogy reagal

Aki eleve betegeskedo,annak mar eleve gyengebb az immunrendszere, szerintem.
Ha benyomjak neki az oltoanyagot, akkor a szervezetenek ezzel a um. feladattal is foglalkoznia kell,ugye? Vagyis, kevesebb jut a betegseg ellatasra. Eredmeny, tovabbgyengul,ki tudja meddig!:(((((

Szeretettel,
felebarat

U.i.: A videon a szakerto tuneteket sorol,nem, eros torokfajas...stb.MEG A TABLAZAT IS !!!A lenyeget kitargyaltuk!:)))te felebarat

"Melazo, a masodik linken vegre szemmel lathato a fejlecbe TUNETEK cimre kattintva ,hogy milyen kulonbseg van a hagyomanyos es ujinflu tunetei kozott."

a tünetei között
még mindig nem tudsz különbséget tenni tünetek és belső elváltozások közöttpersze hogy máshogyan reagál

a gyengébbek veszélyeztetettebbek

nagyobb a vírus kockázata

ezért ajánlatosabb náluk oltatni

de az ő dolguk... ill annak a szülőnek a dolga, aki úgy dönt, nem vértezi föl a gyermekét effajta védelemmel... mert úgy gondolja, többet árt az oltás, mintha a krónikus beteg gyermeke elkapja a h1n1 vírust

értem.Te Melazo!

Komolyan nem erted, hogy az immunrendszerunk nem egyforma eros???!!!
Hogy minden ember mas es mashogy reagal ugyanarra a jelensegre???!!!

Szeretettel,
felebaratNa vegre!

Melazo, a masodik linken vegre szemmel lathato a fejlecbe TUNETEK cimre kattintva ,hogy milyen kulonbseg van a hagyomanyos es ujinflu tunetei kozott.
SEMMILYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak a tunetek erossegeben van kulonbseg, ami azt bizonyitja,hogy biz nem egyforma eros az immunrendszerunk! + Nem egyforma intenzitassal ijedunk be/reagalunk a panikkelto akciokra!:)))
Mellesleg,aki a tuneteket eszleli, mar epp gyogyulo felben van, egy-ket nap pihi meg finom citromos tea gyors segitseg lehet,hatmeeg mezzel !:)))

Szeretettel,
felebaratte felebarat!

komolyan nem érted, hogy aki gyengébb, arra veszélyesebb a vírus?Mi ellen ?

Tudogyulladas ellen?

"...a fiu halala OSSZEFUGGESBE HOZHATO..." idezet a cikkbol.
Akkor most virusfertozes aldozata vagy csak annak a gyanuja?
Erdekes, a panikrohammal/panikbetegseggel is osszefuggesbe hozhato!

Szeretettel,
felebarat

U.i.: Kronikus azt jelenti,hogy visszatero tunetei vannak,tehat idonkent kiujul nala a tudogyulladas.Vagyis a hir elso reeszeet megcafolja a masodik resz.Tessek odafigyelni, bravurosan hintenek,facsarjak ki a szavakat.azt jelenti

hogy jobb lett volna, ha beoltatja magát

:(A szolnoki eset!

Melazo, mondd,a fiu tudogyulladast kapott a virustol, vagy kronikus tudogyulladasban szenvedett?
Mit is jelent a kronikus?

Szeretettel,
felebaratnézd annuska

valaki itt azt állította, nem haltak meg emberek h1n1 miatt. ez pedig baromira nem igaz. ezért ragadtam klaviatúrát. mert szerte a világon számos példa van erre. nehogymár orwell féle múlteltörlő rendszert építsünk ki. azért ami megtörtént az megtörtént, eltagadni nem lehet.

egyébként 10-én kijött a vizsgálati eredmény a nov 3-a körül elhunyt kisfiú ügyében - ami már nem "félinformáció", hanem hivatalos állásfoglalás (persze nov3-án ez még nem volt biztos. tizedikére világossá vált)

"A Szolnokon elhunyt fiú halála összefüggésbe hozható a H1N1 vírusfertőzéssel"

arról nem is beszélve, hogy ő sem csak kitaláció:

"Egészséges fiatal volt a 2. magyar H1N1-áldozat!"

"Aki akar oltasson aki akar, ne.. úgysem fogjátok meggyőzni egymást."

így van! de múlthamisításnak nulla értelme van.

nem az a célom, h másokat idegesítsek, hanem hogy más is olyan tájékozott legyen. senkinek nem mondtam még itt, hogy oltsa be magát. minden megszólalásom csupán viszontreakció egy nyomásgyakorló(!) megszólalásra. azon senki se csodálkozzon, ha ellenvélemény is van a világon, hogy azzal egyenértékű linket kap tőlem ajándékba válaszként... ez csak természetes. és ez a jövőben is így lesz, amennyiben meg nem unom.Kismamaknak!:)

Azert fejlodik a babuci a no hasaban,mert ott van a legjobb hely erre.:)
Ha egy kismama panikba esik- mert ez all az esetek tobbsegeben- akkor az o egeszsegi allapota kihathat a szuletendo gyermek egeszsegere is.
Engedjetek a gyereket normalis,egeszseges folyamata altal fejlodni, ne befolyasoljatok se panikba esessel,se oltassal se mas termeszetellenes zagyvasaggal.
Minden kismamanak bekes, boldog varandos idot, es erot egeszseget kivanok!:)))

Szeretettel,
felebarat

U.i.:A panik tunetei pl.itt lenntebb olvashato. Tisztaba kell lenni ezzel!:)"H1N1: elsőként a gyermekek és a terhes nők oltása javasolt"

"Tudnod kell: a H1N1-oltás kismamáknak kötelező"

"Kismamáknak fokozottan kockázatos a H1N1"

"A kismamáknál sokkal súlyosabb lehet az új influenza lefolyása"Kedves Mélázó!

Én csak szemlélője voltam ennek a párbeszédnek, ami itt történik, de most csak "tollat ragadok".
Milyen szomszéd Pistike halt bele, aki szolnoki kisfiú?? Én Szolnokon élek, valószínű nagy híre lenne, ha ez így lett volna. Már csak azért is tudnék róla, mert van bőven eü. összeköttetésem.. Ha viszont arra a fiúra gondolsz, aki Szolnokon halt meg ugyan, ám messze nem szolnoki fiú volt és sajnos számos más komoly egészségügyi problémával is küzdött, akkor mát rudom!! Csak tudod, épp ez a legveszélyesebb pánikkeltés szempontjából, hogy mindenféle félinformációkból olyan messzemenő következtetéseket vonnak le egyesek.. És itt leginkább a média kiemelkedő szerepét hangsúlyoznám.
Amúgy szerintem a meggyőződés és a hit a legfontosabb. Aki akar oltasson aki akar, ne.. úgysem fogjátok meggyőzni egymást.
De ne érts félre, kérlek! Nem téged támadtalak vagy mást védtem, csak elmondtam amit gondolok.
Szép napot Neked!
Üdv. MeliItt a helye:hm

hát azért ez nem ennyire egyszerű
kezdjük ott, hogy csak fény vagyunk... ezoterikus tanítások szerint

te mégis itt ülsz és netezel minden nap.

ami van, az eleve volt... csak ami nincs, arra tudsz nem gondolni - by balogh b.Kedves melazo!

Mivel a betegség, betegségből van, lehet, hogy én elutasítom a szert, de nem kérek meg mást arra, hogy ugyanígy tegyen! Mert ugye, ami károsít, az károsít, tejlesen mindegy, hogy a "természet szülöttje", vagy alljas emberi szándékból létrehívott dologról van szó. Mindenki tegyen belátása szerint! De az a legjobb, ha nem foglalkoznak az emberek ezzel a témával... mi lenne, ha nem a média, hanem maguk az emberek teremtenék a saját valóságukat?Kedves Secret Admin!

Ha már cikkek!
Mi lett azzal a cikkel, mely ki is került a főoldalra, és egy olyan képpel volt ellátva, hogy ilyen puzzle darabkákat vittek emberek... arról szólt a cikk, hogy aki írta kérte, rakjuk össze a gondolatdarabkákat a secretről?szia felebarat! igazad van,

szia felebarat!

igazad van, viszont mivel már rég nem olvasom ezt a témát, és csak most tűnt fel mennyire belejöttetek... nyitottam egy újabb topicot a fórumban, mert ez itt már nem arról szól, amiről én írtam.

ezt a témát hagyjuk meg azoknak, akik abban hiszen, mint én, hogy a tudat befolyásolja a test folyamatait, és az egészséghez bőven elég a tiszta "fej" :-) aki pedig másban hisz, az szóljon hozzá, vesézze ki a tapasztalatokat, adjon tovább információkat, mert elfogadom hogy van, akinek az információ a fontos, ők megtudhatnak mindent itt:

legyetek egészségesek, ez a fő!Admin!

Eldontottem, nekem is egy R2D2 kell!:))
Ha ugyes vagy es bevonzol tobb,mint egyet, megajandekozhatsz egyel!:)))

Szeretettel,
felebaratZsul!

"Pont,hogy tehetnek...megvaltoztatjak gondolkodasukat....s ez a valtozas elindul....mutalodjek....meggyogyitja a hatalmi program altal iranyitott embereket is......uj fold...!"
Igy legyen Zsul, igy legyen, ISTEN ALDASAVAL!
Koszonom,hogy kimondtad.:)

Szeretettel,
felebarat"Legyen mulatos kedvu ,vidam heted!:)"

nagyon köszönöm!

kedves vagy, viszont kívánom!

:-)T. Problémagyárosok!

Kedves Zsul!

"ezt a "gyártunk problémát és megoldjuk nektek, hogy lássátok h szükség van ránk" játékot már olyan sokszor és sok helyen eljátszották"

akárhogy is lett, de van. tök értelmetlen a gyógyszert elutasítani azon a címen, hogy dehát felháborít, hogy egyáltalán való az a gyógyszer valamire. azért utasítod el a gyógyszert, mert olyasmire való, amit szerinted kreáltak.

na mindegy gyerekek, mindenkinek sok boldogságot kívánok! felebarat, te pedig ne idegeskedj annyit, kezdd a reggeleket egy őszinte, széles vigyorral. akárki, akármit mond. miattam se izgasd magad... minden rendben lesz, ha hiszel benne :-)Draga melazo!

Latom,hallgattal a tegnapi tanacsaimra,mondd hany muskatlit ultettel el tegnap ota? Kozben tuti ment vmi jo kis zene is!:)))))))))))))))))))
Tudod, fo a nyugalom!:)))
Jol teszed,ha hagyod ezt a blogot azoknak,akik meeg nem dontottek es inkabb kerteszkedsz!:)))

Legyen mulatos kedvu ,vidam heted!:)

Szeretettel,
felebarat