Ha itt a vége, fuss el véle....

Az emberek miért nem bírják békében elengedni egymást? Miért szaladnak vesztükbe? Miért másznak bele egymás életébe annyira, hogy az egyik azt mondja elég? Ha vége egy kapcsolatnak akkor miért nem lehet teljesen vége? Miért kell még valami...miért? ennyire egymásba kapaszkodunk? M..már megint...nem töröltem msnről...lehet nagy hiba...ááá felesleges gondolatot is belefektetni...beteg ember, amilyen én is vagyok még egy kicsit lelki beteg...egy nőben keresi a boldogságát...vagy többen épp....a tengerét....mindig ezt mondta. Én vagyok a hullámzó tengere...nos én nő vagyok, egy ember..... :-) Most meg apró indokkal firkant egyet msnen...aztán ha átlagosan normálisan válaszolok akkor már nem firkant csak löki a szavakat.....neki ez jó? Nem haragszom, de nem óhajtok semmilyen szerelmes érzéseket táplálni iránta...felesleges energia lenne...szeretem...mert sok jót adott nekem...kedves vagyok mert nem akarok negatív érzelmeket az életembe....de ennél többet nem akarok....
Kértem, hogy ne írjon sehová, még a szakítás napján...ha ő ezt nem érti...hát a ő gondja...én mindig válaszolok majd neki mindenhol, de semmit nem kezdeményezek...ha kedvességemet értékelni tudja annak örülök, ha nem akkor bosszúságot nem okozok életembe..elmegy majd magától, ha nem azt kapja amit szeretne,,,szabadság van....minden téren...ha neki így jó csinálja így..én nem fogom, mert nekem nem ez a jó.... :-)
Gyógyulok talán...................

Címkék:

HozzászólásokKedves Csokiszemű!

Ne érts félre, én véletlenül sem szándékozlak bántani, de pontosan magamból kiindulva tudom, hogy az ember milyen könnyen hazudik önmagának. Egyszerűen csak arra próbálok Neked rávilágítani, hogy ne azt próbáld érezni, amit szerinted érezned kellene, hanem azt, amit valójában érzel. Ha el tudod fogadni a jelenlegi érzéseidet, cselekedeteidet és gondolataidat, akkor elfogadod önmagad. Ha elfogadod önmagad, véget ér a vívódásod. :) Csak ennyi.
A legjobbakat kívánom Neked! :)Kedves Ritocska! Ez és a

Kedves Ritocska!

Ez és a múlkori hozzászólásod is észhez térített.....egy időre talán most végleg..
Köszönöm!:)))

A túlzott gondolkodás árt !!!!!!!!!!!!:)))))))))) Agyalásnak immáron semmi helye :))))))))) De tedd amit tenni akarsz :)))))) Ölellek Merkaba :)))))) Rgaszkodni ??? semmihez nem szabad :)))))))) hogy miért ??? mert egyszer minden elmúlik :)))))))))))))))))))PÁPÁKedves Csokiszemű!

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy kit is győzködsz valójában? Minket vagy magadat? Ha valóban nem érdekel, akkor miért agyalsz rajta állandóan? Engem, ami vagy aki nem érdekel, azzal nem foglalkozok. Nem hallottál még az energiafókuszálásról? Azzal, hogy Téged "nem érdekel" meg "nem akarod, hogy érdekeljen", folyamatosan rajta tartod a fókuszt...
Na most akkor tényleg azt akarod, hogy ne érdekeljen? Vagy csak hazudod magadnak és másoknak ezt és valójában csak az érdekel, hogy mikor ír már?
TE TEREMTED AZ ÉLETED.
Minden jót Neked!Hmm, régebben én is jártam így, de aztán:


Azóta már sikerült olyan társra találnom, aki megbecsül. :-)
Majd Te is bevonzod, ne félj! :-)