Ha a külsőmön akaraok változtatni,hogyan?

Az a kérdésem,hogy hogyan lehet a külsőn változtatni úgy,hogy minél hamarabb történjen,mondjuk reggel felébredek,és 10 cm-vel magasabb vagyok,vagy nekem személy szerint a kívánságom az lenne,hogy nyár végére 75/b legyen a méretem,de úgy,hogy most még max egy szúnyogcsípés van.
(ne nevessetek!)Tudom ezek nagyon hülye kívánságok,de ezeket hogyan lehet vizualizálni,mert azt szeretném,ha iskola kezdésre nem úgy néznék ki mint egy 4.-es.nyugi

Kedves Bori ! Én már 11 éves koromban úgy néztem ki mint egy 18 éves. nagyon nem élveztem a helyzetet a szemtelenkedő, korombeli fiúk miatt. A lányaim a te korodban szintén "kis szúnyogcsípés" nagyságú mellel rendelkeztek (23 és 17 évesek), a pubertás kor meghozta a kellő változást ezen a téren is. Ma már szép, formás cicijeik vannak alkatuknak megfelelően. Úgyhogy nyugi, még te is változni fogsz!Ha nem tudsz normálisan

Mikee az Univer... -nek címezve : Ha nem tudsz normálisan szólni az emberekhez, akkor mégis minek vagy itt?
És ez egy költői kérdés...Kedves Bori, Fogadd el önmagad, és megváltozol ...

Sokat gondolkoztam azon, hogy miért van az, hogy mi emberek képtelenek vagyunk elfogadni magunkat?

Mindenki életében van olyan időszak, amikor még a legöntudatosabb ember is elutasitja önmagát. Ezért fontos a belső egyensúly. Az elutasitás akkor következik be, amikor felborul a belső egyensúlyunk. Mindenkinek van egy önmagáról alkotott énképe. Olyan vagy, amilyennek hiszed magad ... Fontos, hogy mit gondolunk magunkról. Mások által alkotott vélemény közel sem fontos, mint amit mi magunkról gondolunk. Ne próbálj másoknak megfelelni, mert lehetetlen, és elveszik saját egyéniséged. Önmagunkról alkotott képünk, befolyásolja cselekedeteinket. Pl. ha úgy gondolod magadról, hogy gyáva, félénk, bizonytalan ember vagy, akkor kifelé a külvilág felé is ezt sugallod, és tetteidben, cselekedeteidben is megjelenik a bizonytalanságod.

Ne hagyd, hogy önmagadról alkotott képedet mások véleménye befolyásolja ...

Aki tudatában van értékeinek, kifogja használni képességeit. pozitiv és negativ értelemben egyaránt. Aki bizonytalan önmagában az nem. Az ember magáról alkotott énképe, élettapasztalatai alapján jön létre. Sok minden hat ránk, győzelmek, kudarcok, sikerek, csalódottságok, megaláztatások, mindez amit átélünk. Ahogy kialakul a kép önmagadról, az fogja meghatározni életedet. Fontos, hogy legyen "egészséges" önbecsülésed. Ehhez az kell, hogy el tudd fogadni önmagad.

Szomorúan látom, hogy fiatalok körében elterjedt orvosi beavatkozásokkal megváltoztatott külső a népszerű, ami által úgy gondolják, hogy változni fognak, és valami örömet, boldogságot hoz az életükbe, de még sem. Továbbra sem tudják elfogadni önmagukat, mert nincs meg a belső egyensúly, harmónia, csak is a külsőségekre való törekvés. Ha nem tetszel magadnak, és elégedetlen vagy magaddal, akkor hogyan várhatod el, hogy másoknak tetszél, vagy mások elégedettek legyenek veled? Fogadd el önmagad, hogy mások is elfogadjanak.

Külsőnket egy módon tudjuk megváltoztatni, ha belülről épitkezünk kifelé, mert ez lesz látható a külvilág felé is ...Még mindig nem nőtt?:)

Mondom hogy nyugi..Értelmes dolgokkal törődjél..
Nekem is voltak hasonló gondjaim, csak ugye fiú létemre nem a mellem méretével (najó a mellizom se jön rosszul, de más valami jobban "bántott", de nem mintha okom lett volna rá). Aztán hogy is mondjam.. Most lényegesebb dolgokkal vagyok elfoglalva.
Meg tök logikus.
Miért akarsz nagyobb ciciket? Végsősoron azért hogy szeressenek, úgy gondolod hogy a fiúk jobban fognak szeretni ezért, vagy esetleg nők is jobban "tisztelnek" vagy nem tudom....De azért akarod hogy szeressenek hogy boldogabb legyél tőle...Persze hogy ezért akarod. De értsd meg nem az a lényeg hogy mekkora a cicid, nem ez az alapvető ok, a nagy cici csak egy eszköz a boldogságodhoz (legalábbis véleményed szerint).. De lényeg a boldogság.
Szóval ha marcangolod magad miatta, épp a lényegtől a boldogságtól (jobb érzelmi állapottól) fosztod meg magad.

Te is azt írod hogy repdesnél az örömtől, tehát igazából te az örömöt akarod, nem a ciciket :) Szóval véleményem szerint többet érne az ha több boldogságot, szeretetet, nagyrabecsülést vinnél a saját és mások életébe, minthogy ilyen semmiségeken rágódnál. :)Melanie Chisholm

Ó,ha nekem fele akkora lenne mint Melanie Chisholm-nak,akkor én már repdesnék az örömtől..Egy dolog biztos.. Az hogyha

Egy dolog biztos.. Az hogyha egy nő (meg persze férfi) elégedett magával az meglátszik rajta (pontosabban: kifejezésre jut személyiségében). És ez sokkal de sokkal fontosabb mint hogy egy nőnek milyen a melle (vagy mása..). Ha tiszteled a nőiességedet, bízol önmagadban, akkor lesz a kisugárzásod pozitív, a nőiesség belülről fakad. :)Kedves Bori! Nekem is volt

Kedves Bori!
Nekem is volt ilyesmi szitum anno,mindig gyereknek néztek.Ebben az a jó,hogy ha most fiatalabbnak látszol a korodnál,akkor a későbbiekben is így lesz ez.Szóval jó pár év múlva hálát fogsz adni az égnek,hogy nem vagy korán érő típus.Tuti meg fog nőni!Ha jól emlékszem én úgy csináltam magamnak önértékelést ez ügyben anno,hogy Spice Girls-t hallgattam én a Melane C-t plakátoztam ki a szobámban,neki is kicsi volt. Gondoltam magamban,ha ennek ellenére is nézik őt,akkor biztos én se vagyok selejt.Nekem volt melltartóm,de minek,kitömködtem pézsével, csak kihullt:))))...szóval ezt ne tedd,mert tök égő volt:)Háát,kicsit furcsa lenne 13

Háát,kicsit furcsa lenne 13 évesen plasztikai műtétet csinálni.Aztán meg amikor elkezd nőni a mellem,akkora tőgyőm lesz mint egy tehénnek :D
És 13 évesen nem akaranék,és nem is tudnék gyereket szülni...
Az osztálytársaimnak meg mit mondanék miéért hordok melltartót amikor nem is nő a mellem ? :D
De mind egy,inkább feladom és várok,előb utóbb úgy is megnövök.Plasztikai műtét, b*szd meg.

Plasztikai műtét, b*szd meg. Műtesd meg magad, hülye liba.Hát ugye ha gyereke lesz egy

Hát ugye ha gyereke lesz egy nőnek akkor nagyobb lesz neki.. Vagyis maga a test képes rá. Képzelet meg a tudatalatti nyelve..Szóval lazán lehet..
De nem hiszem h ezzel kéne kezdened :) Alap a pozitív énkép vagyis alapvetően nagyon nagyon jól érezd magad (általában véve az életben), elégedett legyél magaddal, szeresd magad..ha pozitív az énkép akkor minden oké, de ha nem (=negatív érzések sokat gyötörnek) akkor úgy nehéz..
Én apróságokat csináltam először. Például hogy keljek fel egy adott időpontban. Hát, mit ne mondjak pocsék egy programozás volt. De amikor programozgattam akkor mindig az általam felkelni kívánt időpont körül keltem fel (1-2perc eltérés!). És abbahagytam, nem gondoltam rá. Volt egy nap amikor pontosan akkor keltem fel, nem álom volt =) (tényleg tuti, le is fényképeztem mobilommal az órámat). Másnap meg az óra egy órával kevesebb volt, de a perc ugyanaz aztán utána.Jó több nem volt, meg a progzást is abbahagytam..De bizonyítéknak bizonyíték :):)

Jó tíz éve lehetett kapni olyan melltartót, amiben szilikon van. Az nem nyomódik be, mint a szivacs. De ha jól emlékszem, még szivacsosból is találtam olyat, ami jó volt. Ismerős szitu, én is mindig azzal szenvedtem, hogy egy kövérebb pasinak nagyobb a melle, mint az enyém. (Aztán mikor 20 lettem, egy kedves dokibácsi segített ezen, és megvan az áhított 75/B)
A magasság meg... nos, én 153 centi vagyok. És egy centivel se szeretnék magasabb lenni. Tudod, az igazán jó dolgokból csak kicsit adnak. :D És gyakran a kis emberek voltak a legnagyobbak. (Nero, Julius Cesar, Napoleon...) Semmiben nem okoz a magasságom problémát. Na jó, nehéz a motorválasztás, mert szinte semmiről nem ér le a lábam, de erre is találtam megoldást.Fél siker

Nyáron nőttem négy cm-t,de még vagy 5-6-ot kéne,a lában 36-os lett,de a legfontosabb nem jött össze,hogy 75/b-s mellem lett,bár mostmár azzal is beérném ha 65/a-s lenne,mert most még akkora SZÓSZERINT mint egy szúnyogcsípés...Nem tudom mit csinálljak,melltatrót nem vehetek,hiszen hülyén nézne ki,ha fölvennék egy melltartót,és behorpadna,szóval nem to mit csináljak.Köszönöm a h.sz.-eket!

Köszönöm a segítséget,remélem bejön a dolog,bár nekem 75/b-s méretem van :))) remélem ha így gondolkozom az segít!Arra gondoltam, hogy

Arra gondoltam, hogy fogyasztani kell és nem kenegetni vele.:)Nem placebo

Egyébként tényleg hallottam olyat, hogy különböző csípős dolgokkal kenegetni jót tesz (hagyma, paprikaolaj, ilyesmi).
Én személy szerint a paprikaolajat hallottam, de ezek szerint minden, ami kicsit csíp, serkenti a zsírszövet fejlődését. Ami egyébként igaz :):))

Az sem rossz, de talán placebónak sem lett volna az, ha le nem lövöd.:)Igaz

Igen, ez igaz. A hagymától nő a cici. Ha sok hagymát pakolsz a melltartóba, akkor nagyobbnak fog tűnni :Dkedves Bori!

Érdemben nem tudok segíteni, de azért valamit leírok.
Mikor annyi idős voltam, mint te, én voltam a legfejlettebb az osztályban. Olyan melleim voltak, hogy nagyon cikinek éreztem, mert azt gondoltam mindenki azt bámulja. Akkor nagy csatát kellett vívnom a mamámmal is, hogy melltartót vegyek magamra, mert a barátaim közül senki sem hordott még. (Azok még más idők voltak, mint napjainkban.) A fiúk akkorák voltak mellettem, hogy mindegyiket a hónom alá tudtam volna csapni, ha akarom. Szóval pont az ellenkezője voltam, mint te és engem pont az zavart.
Aztán mikor középiskolás lettem, nem értettem, hogy kerülök szinte a tornasor végére.:)
Szóval mindent "kinő" az ember.

Tudom, hogy ezt hiába mondom most neked, de mégis azt javaslom neked, amit SanTa is, fogadd el magad úgy, ahogy vagy, esetleg ahogy lollipop mondja, próbáld korrigálni. Talán a sport is segíthet a célod elérésében.

Nagymamám mindig azt mondta, sok hagymától nő a cici.:)) Hát nem tudom, de talán kipróbálhatod. :)Szúnyogcsípésből Himalája

Kedves Bori!

A test megváltoztatása az egyik legnehezebb dolog. Nem azért, mintha az Univerzumnak bonyolultabb lenne ezzel kapcsolatban ateendője, hanem mert az ember maga tekinti sokkal nehezebbnek a meglévő, elégedetlenségre okot adó testi jegyek megváltoztatását, mint egy új, még nem a birtokában levő valamit bevonzani.

Én, mint férfi, nem sok mindent tudok mondani. Épp most vagyok túl egy diétán, aminek köszönhetően 15 kilót lefogytam, és ezt a változást tervezem is megtartani.
Hogy mit csináltam közben? Semmit. Jól éreztem magam. Nem elvonásként éltem meg a diétát, hanem minden nap új ajándékként, hogy milyen finom dolgokat ehetek.

Amit Neked tudok mondani: tekints szeretettel a két szúnyogcsípésedre :) Biztosítsd őket arról, hogy nagyon szereted őket, és mindent megtennél azért, hogy jól érezzék magukat. Hidd el, a sok kedvességtől szinte dagadni kezdenek.

Egyébként az én személyes véleményem, hogy nagyon kevés olyan testi jelemző van, amin igazán változtatni kéne. Főleg 13 évesen.
Egy kedves ismerősöm 13 évesen már akkora mellekkel büszkélkedhetett, hogy állandóan "panaszkodott", miszerint ő az egyetlen az iskolában, akinek, ha vakarózni kell, meg kell emelnie a melleit... Aztán felnőtt, most már 19 éves, és teljesen átlagos, szinte már satnya a korabeliekhez képest.

Egyébként én abban hiszek, hogy ha valaki belülről szép, akkor teljesen mindegy, kintről mi a látvány. Láttam már 90 kiló körüli, eszméletlenül vonzó nőt, és láttam már teljesen jó alakú, ideális, "homokóra" csípőkkel megáldott nőt is, akivel egy percet nem tudtam volna elképzelni együtt.Kedves Bori!

Akkor vizualizáld Őket szeretettel! Simogasd, növeszd... :)))
Segíthetsz a kinézeteden push-up-os melltartóval is, ha abban szebbnek látod magad, miért ne.
Nem kell szégyenkezni az alakod miatt, ki előbb érik, ki később.
Érdemes fodrokkal kiemelni a fiús domborulatokat. Nézz utánna egy pár öltözködési tanácsnak, a neten biztos sok hasznos tanács van.