Ha a vízzel ezt teszi, mi mindenre képes bennem?!

víz, EmotoMég csak tegnap találtam rá a "Mi a csudát tudunk a világról" c. filmre itt az oldalon... letöltöttem, megnéztem, és hát azt kell, hogy mondjam, megdöbbentett.
Számomra az eddig látott 3 film közül (A Titok, Az élő Mátrix és ez) ez volt az, ami legérthetőbb formában fogalmazza meg a gondolatok erejét, a receptorok működését, a beidegződéseket és a rossz beidegződések megszüntetésének jótékony hatását. Jó volt látni, milyen folyamatok játszódnak le a testben az érzelmek hatására.
Ledöbbentem. És csak az jár a fejemben: ennyi a válasz a jó életre? Az egészségre, boldogságra, bőségre? A szeretet, hála és a pozitív érzések ereje megdöbbentő!
Masaru Emoto kísérletei a vízkristállyal szintén letaglózott... és valóban... ha a gondolatoknak ilyen ereje van a vízkristályra, milyen hatással vannak ránk? Nem beszélve arról, hogy testünk nagy része víz...!

Ajánlom mindenkinek a filmet.

És csak pozitívan! Gyönyörű, szeretetteljes, napsütéses napot kívánok!

HozzászólásokIlyen a víz...:)))

...ha azt az üzenetet kapja, "SZERETLEK":))))

http://2.bp.blogspot.com/_1WHNfmvF094/SSfYKneq1ZI/AAAAAAAAAs0/phyOdA0sIB...

Mit tehetnek a szavak...a gondolatok velünk és minden emberrel...igyekszem így is élni:))))igen admin, olvastam sőt

igen admin, olvastam

sőt azért is néztem meg, az a bejegyzés hívta rá fel a figyelmem
és köszönöm is nekedtavaly novemberben amikor

tavaly novemberben amikor megjelent a film, írtam róla, itt:
http://www.thesecret.hu/kecskebuvolok_george_clooneyA víz üzenetei

Ha esetleg még nem láttátok, akkor ajánlom a figyelmetekbe ezt a dokumentum filmet is - A víz üzenetei.
Itt találjátok meg: http://fenykert.uw.hu/Érdekesség::::

Ez egy nagyon jó könyv, SCRIBD oldalba ágyazva....

http://www.scribd.com/doc/19711014/A-betegseg-jelentese-es-jelentsege

és a bevezetésben az egészség és betegség mint tudat információinak manifesztálódása.

Vagyis, így e folyamat révén válik valóságossá, hogy egészséges e testünk, vagy betegek vagyunk.
Miután tudatunk nem anyagi jellegű, így független testünktől, annak bármilyen megnyílvánulásától, termékétől, mert mindenkor a megfelelő információ fejeződik ki a tudatunk által. A legkülönbözőbb testműködések harmonikus összjátékaként jön létre az egészség minta, vagy betegség minta, ha ez az összehangoltság nem megfelelően működik. Disszonáns, mert letért a pályájáról.Szerintem a vászon mögött fal

Szerintem a vászon mögött fal van...:)Tetszik Emerius a nézőpontod.

Egészen kíváncsi lettem a filmre. Remélem, mielőbb meg tudom nézni!
És tetszik Nettike verse:
Árnyék mögött fény ragyog
Nagyobb mögött még nagyobb
Amire nézek,
Az vagyok:)Nézd más szemszögből

Én pont ma néztem meg újból.

Viszont engem nem idegesít hogy gyakorlatilag az emberek egyfajta paródiaként szemlélik. Viszont én tudom hogy mást látok benne, így arra figyelek. Míg vannak akik még nem elég nyitottak a világ mélyebb megértésére, és nem is akarnak azok lenni, csak a hétköznapok sablonjaival, szűrőivel élve néznek meg ilyen flmet.
Tudom régen én is úgy néztem volna, viszont mostmár nem, már inkább a film mögé nézek, és mint egy rejtett üzenetet olvasok ki belőle, amit csak az láthat aki megfelelő hozzáállásal nézi a filemet, így az rejtve marad az életet átlagosan élő nézők előtt, hisz ők csak a felszint nézik.

Én úgy néztem hogy nem kell mindnekinek érteni, de akinek kell az tudni fogja dekódolni a rejtett információkat.

SŐT én még tudom hogy többször is meg fogom nézni, hogy mégjobban megérthessem, átláthassam, hogy mit is rejtőzhet a "vászon mögött"A kecskebűvölőket

én is megnéztem múlthéten, de hát nem is tudom...bennem nagyon vegyes érzelmeket váltott ki. Egyrészt igaz, amit Emerius mond, érdekes elgondolkodni rajta, hogy mi lehetséges ebből...bár szerintem kicsit sarkítva van és a komikus oldaláról mutatja be a gondoltat erejét...talán azért bosszant kicsit a film, mert nevetségessé teszi a világ szemében a gondolatokkal történő teremtést.
Viszont van mondanivalója annak, aki átlát a komikán...ez tény.
egyszer megéri megnézni. de én mégegyszer nem fogom :)Még egy kis link, ill film

Még egy kis link, ill film ajánlás: Kecskebűvölők

Igaz még csak most fog megjelenni a mozikban, de én már angolul megnéztem, mert nem bírtam kivárni a magyar megjelenést, nekem nem is maga a film jött be igazán, hanem az, amit a film mögé nézve láttam, ill átgondoltam nézés közben.
Érdekes belegondolni, hogy ami a filmben megjelenki abból mi az ami lehetséges, csak nem merjük elhinni hogy az.

egy kis előzetes a filmből:
http://www.youtube.com/watch?v=35QB1aYhH58

http://filmtrailer.hu/film/men-who-stare-at-goats/Ragyogás!

Én most ezt az írást ugy ahogy van bemásolom és elküldöm egy barátomnak, akivel sokat szoktunk beszélgetni az élet dolgairól. Hogy ne csak itt szórd az infó magjait! Szuper írás volt!

Köszönjük!!!!x

Nagyon örülök, hogy láttam ezt a filmet. Sok elgondolkodtató rész volt benne, sokat már be is tudtam építeni magamnak, hogy jobban megértsem a teremtést és a működésemet.
Eddig mindig ódzkodtam attól, hogy bármi tudományosat befogadjak, mert úgy gondoltam, hogy úgysem érteném meg, most azonban nagy a tét, magamról van szó. Tetszett a film, nagyon is. Az biztos, hogy sokszor meg kell nézni, mert olyan a téma, amit elsőre emészteni kell, mert csupán az egész gondolkodásmódunkat kell átírni.
De hiszem, hogy megéri.
Tudom, hogy megéri.

Szerencsére Istennek sincs szüksége a létezéshez, hogy higgyek benne, úgyhogy nekem kell lépnem, hogy "találkozzam vele".

Szép napot kívánok mindenkinek.Hahó fiúk, lányok

Itt kezd valami nagyon megfogalmazódni. Ragyogás! Én is azt hiszem, a legjobbkor, a legjobb helyen, és a tőled megszokott legjobb módon összeraktad a képet.
Én látom. És van barlangom, és van utam is. És úgy tűnik, társaim is kezdenek lenni, bár még nem találkoztunk. Össze kéne hozni egy jó kis partit. Ha kitavaszodik végre, én bevállalnék egy kondér gulyást, hogy egymás szemébe nézhessünk. Bocs, de valahogy vágyom erre.Sándorunk

Hohóóóóóóóó!
Nem tudom, hogy, ha általános iskolában nem is, de legalább gimiben miért nem fogott meg Weöres Sándor? Talán azért, mert akkor még nem volt meg ez a szemszögöm, mint most.
De ez már a második, amit írtál róla. Összegzésképpen:
1. "Vigyázz, hogy világosat gondolsz-e, vagy sötétet, mert amit gondoltál, megteremtetted."
2. "Az Élet bevásárló-csarnokának felirata ez: Mihelyt nincs rá szükséged: mindenem a Tiéd."
Engem mindig ledöbbent, megfog, hogy ez mennyire ősi tudás, csak mindig más néven nevezte az emberiség, vagy éppen nem nevezte senki semmilyen néven, de írt róla egyénileg!
Az emberiség ismeri a boldog élet titkát, csak úgy csinál, mintha nem ismerné, illetve, mintha nem is rajta múlna... pedig dehogynem.:)
A secret 2006-os megjelenésében azt szeretem, hogy ez az első, amely tisztán világosan, mai nyelvezettel leírja, amit leír. S semmi gond a hitetlenkedőkkel... próbálják ki, kezdjenek el játszani. Szégyelleni nem kell, hiszen amíg nem tartják valóságosnak és esetleg mégis megpróbálják, eme próbálkozásukat nyugodtan titokban:) tarthatják! Senki nem tudja őket lebuktatni mondván:
"háhá te mégis próbálkozól". S egy esetleges próbálkozás hatására, ha az bejönne, már annyiszor, hogy az illető már működőképes valós jelenséggé könyvelné el, onnantól kezdve meg már cikisnek sem tartaná, örömmel megosztaná azokkal, hogy dejó, én is így csinálom, akik szintén így csinálják. Akkor át esik az illető abba a helyzetbe, hogy jobb, ha általánosságban hallgat, noha legszívesebben a világba ordítaná, hogy: "Emberek veletek a boldogság kulcsa, használjátok a kincseteket!"Ragyogás- ez nagyon érdekes

Ragyogás- ez nagyon érdekes volt, köszönöm

Szerinet a lehető legjobb helyen szórtad szét a ingo magajit
Én rátaláltam, és még biztos más rá fog, aki nyitott szemmel jár, nem fogadja el azt amit mondanak neki csak azért mert azt mondják, azért mert másként látja a világot, így keresi azokat akik szintén másként látják.

Nem tudom hogy ezt te írtad-e az egészet, vagy azt valahonnan bemásoltad-e esetleg, de érdekelne még a folytatása, vagy az előzetese, ill még több ilyen szöveg, olvasmány, hiszen én is sokszor pont ilyen témákon gondolkodok, így nagyon érdekel hogy mások hogyan látják ezt a világot (mások, akik nem a többiek, akik semmi különöset nem látnak, csak azt amit láttatnak velük)

A világ több mint amit látnuk belőle.....Hiszem, hogy a legjobb helyen szórom az infó magjait szét!

" Szeretettel

Kb. 100 évvel ezelőtt Albert Einstein hosszú órákig tartó munka után hátra dőlt székében és teljesen magába roskadt: Atyaúristen!!!! Hogyan fogom én ezt elmagyarázni az embereknek?
A gondolatok lázasan rohangáltak a fejében, de sehogyan sem tudta megérteni, amire rájött. Olyasmire jött rá, amiről tudta, hogy igaz, de felfogni még neki is nehezére esett.

Visszaemlékezett gyermekkorára, amikor is a legnagyobb élménye az volt, amikor apja megmutatta neki, hogyan működik az iránytű.
Azonnal elkápráztatta, hogy létezik egy ERŐ, ami láthatatlanul is képes hatni a tűre. Azóta nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy a világ nem csak az, amit a szemünkkel látunk.
Most pedig rájött valamire, amiről elképzelni sem tudta hogyan lehetséges, annyira viszont bízott a számításaiban, hogy igaznak fogadja el.

Arra jött rá ugyanis, hogy sem a tér, sem az idő nem létezik.
Pusztán gondolati teremtményei ezek, az emberiségnek.

Egy hatalmas illúzió, ráadásul olyan tökéletesen megszerkesztve, mely illúzióban mindenki abban hihet, amiben csak akar, ÉS! mindig igaza lesz.
Ekkortájt hagyta el a száját az a mondat, amit azóta sokszor idéznek tőle:

"Csak két dologban hihetsz: vagy abban, hogy a világon minden csoda, vagy abban, hogy semmi sem az. "

Mindez 100 évvel ezelőtt történt. Mi az, ami napjainkban történik?
Tudósok megállapították, hogy az emberi DNS-ben lévő információk mindössze 3-5%-a felelős azért, hogy a petesejt és a spermium találkozása után egy hús-vér emberke születhessen, 95% pedig valami egészen másért felelős.

Bár, sokat hallani, hogy az ember lelki lény, azt viszont sehol nem tanították, hogy 95%-ig vagyok azok.

Érted ezt? Amikor belenézel a tükörbe, azt aki igazán vagy, nem is látod.
Annak aki vagy, és aki lehetnél, mindössze 5%-át látod. !!!!!!!!!!!!!!Őrület ebbe belegondolni!

Amikor Szent-Györgyi Albert elkezdte erőltetni, hogy a tudomány kicsit nagyobb hangsúlyt fektessen a kvantumfizika, és a kvantum mechanika tanulmányozására, mert úgy néz ki, hogy sokkal több dolog függ össze olyan dolgokkal, amiről elképzelni sem tudjuk, nem csak kortársai nevették ki, de a Magyar Tudományos Akadémia még arról is gondoskodott, hogy ezek a cikkek eltűnjenek az életművéből, nehogy a tudós egy nagy bohócnak tűnjön az utókor számára, akinek csak malaca volt amiért felfedezte a C vitamint.

Mostanában kezdték el kutatni, kutatgatni a levegőben, éterben, illetve ismeretlen dimenziókban lévő Információs mezőket. Mi is ezek vagyunk. Mi is maga az információ mező vagyunk.
Ma már tudjuk, ha egy csoport jó kedvű, vidám ember egy légtérben örül egymásnak, ezután pedig elhagyva a helyiséget, egy ismeretlen lép be ugyan ide, ennek az embernek is megváltozik az érzelmi mutatója. Jobb kedve lesz pedig nem is hallotta, nem is látta azokat, akik előtte
bent voltak a teremben.
Ugyanezen elv alapján van áhítatos tisztelet pl. az ódon, régi székesegyházakban, dómokban is.

Mit jelent az, hogy ma már tudjuk?????
Hiszen legtöbbünk még soha nem hallott erről!
Ha ez igaz lenne, mindenhol erről beszélnének. Ha valami fontos és igaz, akkor annak vezércikknek kell lennie a médiában... Vagy mégsem? A válasz erre a: vagy mégsem.

A CIA és a KGB több, mint 50 éve kutatja azt, hogyan tudnának a távolból kutakodni mások agyában.
Hogyan lehetne kiszedni titkos információkat több ezer kilométerre lévő emberek agyából.
Ehhez viszont, nagyon összetett pszichológiai ismeretekre és az emberi lélek legmagasabb szinten történő tanulmányozására van szükség.

A gyalázatos kutatások legnemesebb mellékterméke az volt, hogy, hogy rájöttek mi a módja annak, hogy egy ember kiteljesedett, és boldog életet élhessen.
Kiteljesedhessen a kreativitása, elérhesse céljait, és kihozhasson magából mindent, ami fontos számára.
A legfontosabb azonban, amit felfedeztek: ha egy ember növeli személyes tudatosságát, az hatással
van más, távolban lévő emberek tudatosságára is.

Ez pedig nagyon veszélyezteti mindenféle hatalom fennmaradását.
Ugyanis, a magas tudatosságú, boldog, kiteljesedett életet élő embereket nem lehet irányítani, médiával, reklámokkal manipulálni. Nem lehet rajtuk élősködni, nem lehet rájuk értelmetlen adókat kivetni és legfőképp nem lehet rájuk parancsolni, hogy énekelve-dalolva, meneteljenek, mások
zsoldos katonájaként, és embereket öljenek.

Az a lelkiállapot, ami ahhoz kell, hogy valaki az életét úgy irányíthassa, ahogyan szeretné, kizárólag a Szeretet, Hit, Hála, Ítélkezés-mentesség állapotában tartható fenn.

Tudjátok miért fontos a tudatosság növelése?
Azt mondják, Magyarországon kb.: 7-8 millió ember rendelkezik 80-as IQ-val. A 70-es szint pedig már az értelmi fogyatékosok kategóriáját jelenti.

Ilyen felállásban már nem is hangzik olyan jól, hogy DEMOKRÁCIA választópolgárokkal, nem?
A legtöbb ember ezzel az IQ-val éppen el tudja dönteni, hogy pisilni, vagy kakilni kell, fázom vagy épp melegem van.

Ezeket a döntéseit pedig a legalacsonyabb rendű ösztönei szintjén hozza meg.
Ha egy politikus ad neki egy puszit a választási kampány során, akkor ő azt jó embernek fogja tartani.

Magasabb tudatosságú társadalomban nem fordulhatott volna elő, hogy akkor törjön ki a legnagyobb éhínség a Föld egyes országaiban, amikor a világon pont a legtöbb élelmiszert sikerült megtermelni.

Hogy Amíg Bangladesben az emberek a saját halott gyermekeiket ették meg, addig Oroszországban a mozdonyokat búzával fűtötték. Annyi búza termett, hogy nem fért be a tározókba.
Előfordult az is az indiai piacokon, hogy emberek saját haldokló, menthetetlen gyermeküket árulták másoknak eledelül.

Leírom még egyszer, hátha valaki elsőre csak átfutott volna rajta, az emberek a saját gyermekeiket ették meg és árulták másoknak eledelül.
Magasabb tudatosságú társadalomban nem fordulhatna elő, hogy Ázsiában, több mint 40 millió, 10 év körüli gyermek dolgozzon reggeltől estig minden nap.
Hidakat, autópályákat építenek, esténként meg vaskonténerekbe zsúfolva, bezárva várják a másnapot. Nem pénzért dolgoznak. A szüleik azért adják be őket ide, mert addig sem nekik
kell etetniük a gyermeket. Arra ugyanis már képtelenek.

De az sem fordulhatna elő, hogy este a fotelban ülve a befektetési tanácsadód, távol-keleti részvényeket sózzon rád, mivel azok most extraprofittal kecsegtetnek. Tudnád jól, hogy mások kizsigerelése árán nem akarod Te magad sem biztosítani a saját gyermeked jövőjét.

Magasabb tudatosságú társadalomban nem fordulhatna elő, ha tudjuk, hogy a Hit, Szeretet, Hála, és Ítélkezés mentesség, mint lelkiállapot, olyan kémiai folyamatokat képes elindítani az emberi agyakban és kvantum szinten a világban, amelyek nagyban befolyásolják az életben való boldogulásunkat, hogy ne ez legyen a legfontosabb elsajátítandó tantárgy az iskolában.
És ez teljesen független a vallásunktól, egyházi hovatartozásunktól is.

Indiában, amikor egy gyógyító mesterré válik, két utat választhat.
Vagy elmegy az emberek közé és fizikailag gyógyítja őket, vagy felmegy a Himalájába egy barlangba és onnan gyógyítja a világot meditáción keresztül kvantum szinten.
Tudatosodás.
Elindultunk egy úton a magasabb tudatosság felé. Mi egyszerre választjuk az utat a Himalájába és egyszerre az emberek felé
is.

Olyan út ez, amin nem a sebesség számít, hanem az, hogy az irány jó legyen.

A világ megváltoztatásával kapcsolatban egyetlen üzenetünk van:
Mindenki dolgozzon saját magán! Soha ne hibáztassunk senkit. Még a politikusokat és a papokat sem. (Sokan dolgoznak közülük is egy jobb világon.)

Induljunk el befelé, és rövid időn belül, ha nem is a helyes válaszok, de a helyes kérdések elő fognak bukkanni.
A legfontosabb kérdésekre pedig, több ezer éve megvannak a helyes válaszok. Csak élni kell velük.

Tudom, hogy a villanyszámla meg a lakástörlesztő előteremtése teljesen eltereli az ember figyelmét a nemesebb gondolatokról, és azok sokkal nagyobb gondnak tűnnek pillanatnyilag, de az anyagi világban való boldogulás is a magasabb tudatosságban keresendő.

Ahogy Weöres Sándor írta, Az Élet bevásárló-csarnokának felirata ez:
Mihelyt nincs rá szükséged: mindenem a Tiéd.

Ezt megérteni, sokkal magasabb tudatossági szintre van szükség.
Ha van egy nagy álmod, higgy benne, higgy a Létezés bölcsességében a megvalósulás fontosságát illetően, kerülj a Szeretet, Hit, Hála állapotába, ne ítélkezz mások felett és az álmod a létező legnagyobb sebességgel indul el a megvalósulás útján. " Ragyogástól:)kreátor,

örülök neki, hogy ha csak közvetve is, de segítségedre lehettem, hogy teljes legyen a kép. Nekem is sokat segített a film, és így ez a 3 film szerintem együtt adja az egészet...ami a mai világunkban, nekünk, földhözragadt, materiális gondolkodású embereknek megmagyarázza és megérthetővé teszi láthatatlant.
Sok boldog, szeretetteli teremtés kívánok!
A jókívánságot köszönöm és viszont kívánom! Neked is és mindenkinek!Te Cathy

Kimondhatatlanul hálás vagyok, amiért fölhívtad a figyelmemet erre a filmre. Nyilván nem csak a film érdeme, de most valami nagyon összeállt bennem.
Isten áldjon meg érte!Örülök...

Örülök hogy tetszik a film itt mindenkinek...ámbár ez így természetes egy ilyen oldalon...:-))
Én annakidején még 2007-ben láttam közvetlenül a Titok c. film után és az előadásainkba is beleszőttünk rövid ismertetőt az Emoto kísérleteiből. Minden hallgatónak nagyon tetszett...:-))
A filmet pedig önköltségi áron terjesztettük...remélem minél több emberhez eljut majd lassan...
További szép napot mindenkinek!A film linkje...

Megtaláltam a film linkjét, hogy ne kelljen rapidshare-ről töltögetni...
íme: http://www.yv.hu/play_a_video.html?autostartvideoplaying=true&uploadedfi...

az eslő másfél percben nincs hang, de utána minden ok. :)

Mosolygós napot!! :)Ennek tudatában ..

.. (mármint a víz rezonanciája és a lélek kapcsolata) már érthető, hogy pl. a transzcendentális meditáció, miért van nagy hatással az életünkre.

Minden jót mindenhez :DÉdes vagy:)))

Annyira édes ez a lelkesedésed...boldog lettem írásodtól, mert én is imádom és hírdetem a látottakat, számomra nagyon kedves és sokat mondó Emoto fotógyűjteménye!!! Rajongok ezért a témáért:))))
Saját blogomban a "Köszönet és hála" címűben csatoltam is egy fotót tőle:))))
Olyan jó, hogy egyre többen ismerjük ezt a filmet...egyre többen elgondolkodunk tartalmán...és bizony-bizony e szerint alakítjuk az életünket, gondolatainkat!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm neked cathy ezt a blogot:)))))))))))))))
Ölellek!

Evelyn:):D:D:D:D

Szavaid olvasására is elmosolyodtam :D:D:DD

Lehet hogy ha már a mosolyra csak gondolunk (vagy bármilyen formában megjeleneik akár vizuális, akár verbális síkon) úgy mi magunk is lemosolyodunk?:D:D

köszönömköszönöm

Sziasztok!

Admin, köszönöm szépen a tájékoztató infot, akkor majd ennek tükrében kezelem a többi nézni- és olvasnivalót!! Jó tudni azért ezt is, tényleg!

Emerius, neked viszont köszönöm a sok linket, lesz mit böngészni :)

szép estét mindenkinek!!

És mosolyogjatok!!

erről jut eszembe, mit kérdezett tőlem a kislányom vagy két hete, mikor egy csinytevésen elkaptam és rámosolyogtam szidás helyett, ő meg visszamosolygott: "Anya, miért van az, hogy ha valaki rámmosolyog akkor akkor mindig visszamosolygok??" :D
Ennek tükrében: tessék mosolyogni! :)

puszi! :)Rögtönzött linkajánló:D:D:D

Én is láttam, és nagyon tetszett, és mivel én alapvetően szeretem ismerni a dolgok miértjét, sok választ adott, mivel tudományos alapokra helyezve magyarázta el a világ összetettségét, a kvantumfizikai jelenségeket jólszemlélteti, hogy meg lehessen érteni őket olyan emebereknek is akik nem fizikusnak tanultak évekig.

Felis tettem a debreceni klub oldalára, a linkajánlójába, hogy mindenki láthassa.

Én ezen az oldalon láttam:
http://www.titokfilm.hu/film2/

Aki nem csak nézni szeret hanem olvasni is, és jobban át tudja élni a saját képzeletével a lényeget, annak ajánlom a következő oldalt ahol, a film szövegét is megtalálja olvasható formában
http://maryam.honlapepito.hu/tarhely/maryam/dokumentumok/mi_a_csudat_tud...

És még sok jó szöveges dokumentum tölrthető le erről az oldalról:
http://maryam.honlapepito.hu/?modul=oldal&tartalom=1025637

Ha valaki érdekel még egy érdekes film, ugyan nem kapcsolódik ilyen szorosan a titokhoz, viszont nekem nagyon tetszett, annak ajánlom a következőt, a világűrről:
http://www.megavideo.com/?v=95P41V9T

Vagy még egy nagyon jó kis videó egy előadásról, érdemes megnézni és átgondolni:
http://www.indavideo.hu/video/Steve_Jobs_stanfordi_beszede

nagyon megtetszett ahogy steve jobs így zárta beszédét, hát enyhe plagizálással én is így zárom kicsiny hozzászólásomat:

"Maradj éhes, maradj bolond!!"

http://secretofthesecret.lapunk.huA film két részének linkjeiNem tudom

Kedves Öbi!
Nem tudom, hogy csinálod, hogy azonnal reagálsz! (Dehogynem tudom, mégis csodállak). Hálásan köszönöm és szerdán ott leszek!Szia Cathy, Nincs második

Szia Cathy,

Nincs második része, ahogy a Titok filmnek sincs. Legalább három filmről mondják hogy a Titok második része, és egyik sem az. Még a Titok mögött c. film sem, ami pedig elég sok átfedéssel van a Titokkal: www.thesecret.hu/sikerfaktor

Néhányan tévedésekben élnek, és ezt előszeretettel terjesztik... sajnos. Van több változata a filmnek, de az nem első és második rész. Összesen három változat van forgalomban, egy szimpla DVD, egy dupla DVD-s hosszú változat, és egy 6 DVD-s extra hosszú, kommentárokkal, további kisfilmekkel, kutatásokkal, stb. De mindhárom film ugyanaz, a mi a csudát tudunk a világról, Le a nyúl üregébe alcímmel.

Üdv,
AdminSzia Cathy27 :)

Mi a csudát tudunk a világról 2. Le a nyúl üregébe.
Asszem ez a címe. Székesfehérváron vagy Pesten tudom átadni a jövő héten, mert most nincs üres dvd lemezem.
Ha gondolod, priviben a többit :)
Mosolygós szép napot :) Öbikérdés

SZia Öbi!

megtudnád mondani, mi a második rész címe?? engem érdekelne az is, még nem láttam. letülthető esetleg valahonnan? vagy hogy juthatnék én is hozzá??
Köszi!
Cathy