Hanna-baba érzékelése

babaBiztosan sokan hallottátok már azt, hogy egy pici babának nagyjából 3 éves korig terjedően sokkal inkább kifinomultabb az érzékelése, mint nekünk felnőtteknek. Ők láthatják, látják a spirituális dolgokat, az angyalokat és a rossz szellemeket, amelyek esetleg meghúzódnak valamelyik sarokban. Sokan ezeket a „látásokat” kétségbe vonják, mégsem tudnak magyarázatot adni arra, hogy miért van az, hogy egy újszülött, egy kisgyermek mereven néz egy pontot, esetleg a plafonon folyamatosan követ valamit a szemével, fordul felé, pedig mi nem is veszünk észre ott semmi, max. pókhálót.

Én is sokat tapasztaltam már ezt Hannánál. Addig, amíg a többiek kicsik voltak, ezzel nem foglalkoztam annyira. Nem is olvastam olyan mértékben utána, valahogy ez nem foglalkoztatott. Mégis történt egy-két érdekes dolog, amióta Hannácska megszületett. Például, hogy órákig tudja a szemével követni a „semmit”, és még képes is hozzá beszélni. Az én örökmozgó gyermekem ilyenkor teljesen nyugodt, szinte mozdulatlan.

A minap az anyósoméknál aludt Hanna, akik egyébként halálra kényeztetik. Minden lépésénél állnak mögötte, minden pillanatban ott vannak mellette, fogják a kezét, adják, amit kér. Azt hiszem, hogy ez minden nagyszülőnek ismerős motívum. De most mégis történt egy olyan, amely idáig nem volt jellemző. Anyósomnak fürdéskor ki kellett szaladnia a fürdőszobából. Hanna-baba ekkor egyedül maradt nagyjából egy percnyi időintervallumra a fürdőkádban, amelyben – még mielőtt bárki megbotránkozna a fürdőkádban való egyedülhagyásról -, éppen csak pár centi víz volt. Egyszercsak iszonyatosan nagy sikításra rohan be anyósom halálra válva, és nem érti a helyzetet. Hanna ül a kádban játékkal a kezében és üvölt és a plafon felé mutogat. De a plafonon nincs semmi, effektíve, „külső szemlélő” számára nem történt semmi az égegyadta világon. A gyerek jól van, tulajdonképpen csak valamiért üvölt. Nem tudtuk megfejteni, hogy mi történhetet. Apósom szerint valószínűleg valami pókot láthatott, amitől megijedt. Anyósom arra asszociál, hogy most vette észre,hogy ablak van a falon. És én? Én pedig állok és gondolkodom, hogy mit is olvastam erről a témáról?

Köszönöm, hogy elolvastatok.

HozzászólásokNagyon sok ilyen "tanító"

csenge333
gyerek van közöttünk...A Hanna egyébként gyönyörű név, hát még a hosszabb változata, amit kislány korom óta "kigondoltam", ha lesz egy kislányom, legyen a neve ................./nem írom ide le inkább, különben is közösen kell nevet választani, de ami még érdekesebb:szülés után az angyal belesúgja az anya fülébe a gyerek nevét, csak sokan nem hallják meg, mert annyira eldöntötték előre....Az én nevemnek is története van, de az meg főleg nem erre az oldalra való....a minket tanító gyerekek....

sziasztok,
a minap voltam kineziológusnál és mesélt egy nagyon csodás töténetet...lehet köztünk van a kislány anyukája is, akiről a történet szól, akkor elnézést kérek , ha ezzel megbántom, de úgy érzem, hogy el kell mesélnem nektek....
Járt a kineziológusomnál egy hölgy és mondta, hogy nem tud mit kezdeni a gyerekével, merthogy időnként megkéri, hagyja őt magára , mert jönnek az angyal barátai és velük akar lenni...megkérte a kineziológusom, hogy vigye be a kislányt...több kérdést feltett neki, s a lány olyan válaszokat adott, ami döbbenetes...( ja, 8 éves ) ...elmesélte neki, hogy ő már születése előtt nézte az anyukáját s azért született hozzá, hogy boldoggá tegye, mert már volt két nagyobb fia, s a nő nagyon vágyott egy kislányra...ezen kívül 8 évesen pontosan tudta, hogy mit jelent a neve, s ki volt a mitológiában, s hogy melyik területet az övé...a kineziológus megkérdezte tőle, hogy mesélhet-e ezekről az angyaltalálkozókról, s hogy mit mondanak az angyalok..a lány azt mondta, hogy igen...
-Mit csinálnak a felnőttek rosszul?
- Ti rosszul imádkoztok...
-?
- Nem a templomba kéne járni, hanem elvonulni egy csendes helyre , gyertyát gyújtani imádkozni, és hinni, hogy megkapjátok amit kértek, mert megkapjátok, na persze azért ki is kell érdemelni...már az anyunak is lenne családi háza, ha azt csinálná amit mondok...anyu ne haragudj, de ezt most nem ellened mondom...
hihetetlen és csodálatos...hát igen ezek a gyerekek már azért jönnek, hogy minket tanítsanak és nem fordítva:))
mentsük meg a földet a pusztulástól, fogjunk össze a dimenzióváltásért és lássunk.
nagyon szép napot kívánok mindenkinekDraga Szildi!

Elore is koszonom!
Nagy Olelesem!Drága Lizka!

Keresem azt a szöveget is, de még nem találtam meg...remélem meglesz és akkor azt is felteszem nektek...

Szeretettel:
SzildiDraga nyuszika, domcsi, Szildi!

Nagyon szepen koszonom nektek a segitseget!!!! Halas vagyok erte!!! Szerencsere a fiam is kozre mukodott (egy kerese volt, hogy rendezzuk at a szobabajat, at rendeztuk). Tegnap volt az elso ejszakaja evek ota felelem nelkul.
Koszonom!!!!!!!!!!!
Nagy olelesem mindannyiotoknak!!Ágica Drága!

Most engedtek vissza a gyerekek a géphez.
Nos, az energiavámpírokról én is csak olvastam egy csomó szakirodalmat és cikket. Nagyon kontárkodni sem akarok, biztos lesznek olyanok, akik jobban értenek a témához.
Azért megosztom azt, amit én olvastam.
Az egyik védelem módszere, hogy egy üveggömbbe zárod magad, ezáltal őt kirekeszted magadtól. Az üveggömb mondjuk legyen sárga színű, ami a pezsgést szimbolizálja, így energiával van feltöltve.
A másik, talán a legegyszerűbb mód, hogy keresztbe teszed a kezed és lábad, így nem fér közel hozzád. Hiszen meditáció alatt sem teheted keresztbe a lábaidat, mert akkor blokkolod az energiaáramlást.
A harmadik, hogy energiabombát küldesz neki. Elvileg ezen meglepődik és önként távozik.
A negyedik - tudom,hogy a te esetedben ez megoldhatatlan -, nem állsz szóba többet ilyenekkel, vagy kerülöd és leépíted őket.

Sajnos több ötletem nincs.
Remélem, hogy tudtam segíteni.Domcsi...

Öszintén: én még nem tanultam semmit erről a módszerekről. Kérem a tanácsod, mert igaz rájöttem a sogórnöm egy energia vámpir, olvastam róla a virtuson, Szildlikét is . De jön most vasárnap, mit tegyek
szerinted, hogy ne legyen hatással rám? Ha válaszolsz elöre megköszönöm! Puszil :ágicaDrága Szildi!

Nos, én ezt még nem ismertem. Nagyon hálás vagyok neked, hogy ezt ide felraktad. Nekem és szerintem sokunknak nagyon nagy örömet és segítséget nyújtottál vele. Légy áldott érte.
Köszönöm.Kedves Ágica!

Örülök, hogy segíteni tudtam még így, közvetítőként is.
ÖlellekFeng Shui A tértisztítás 21 alaplépése

Előkészületek

1. Soha ne kezdjenek hozzá a tértisztításhoz félelmükben vagy dühükben! A tértisztítás művelése ugyan teljesen biztonságos, de a mindennapi használatban személyre szabott. Nem azonos az ördögűzéssel, tehát, ha tanácstalanok, kérjenek fel hivatásos szakértőt.
2. Tereink megtisztítása előtt hallgassák meg az önökkel együtt lakók véleményét, és kérjék beleegyezésüket, ne sértsék meg a másik ember életterét jószándékból sem!
3. Akkor végezzék a nagytakarítást, amikor testileg alkalmasak, egészségesek hozzá, egyúttal érzelmileg és szerelmileg összpontosítani tudnak a feladatra.
4. Ne csinálják terhesen, sem havi vérzés alatt, sem nyílt sebbel a testükön!
5. Szánjanak időt a gondolatra, mit szeretnének kapni általa az élettől. Főleg, ha másokkal osztják meg a tereiket, tanácskozzanak időben velük is.
6. A legjobb eredmény érdekében, először teremtsék meg az általános tisztaságot a területen, söpörjenek, töröljenek port és porszívózzanak, majd aztán jöhet a lomtalanítás és az újabb tisztító szertartások.
7. Fürödjenek meg vagy zuhanyozzanak, de legalább mossák meg az arcukat és a kezüket, mielőtt nekilátnak.
8. Az elől lévő ételeket és italokat helyezzék zárt szekrénybe, hűtőszekrénybe vagy tárolóba.
9. Vegyék le az összes ékszert és fémtárgyat magukról! Ha lehet, dolgozzanak mezítláb.
10. Végezzék egyedül, csak akkor lehetnek társaságban, ha az illető tökéletesen megérti, mire készülnek.
11. Csinálják teljes csöndben, háttérzene nélkül! Kapcsolják ki a zümmögő masinákat is.
12. Nyissanak ajtót vagy ablakot, friss levegőn történjen a tértisztítás!
13. Határozzanak meg egy alkalmas energiapontot, és tartsák ott a tértisztítás eszközeit.
14. Tűrjék fel a ruha ujját, így tegyék érzékenyebbé a tapintásukat, amikor az energiamezők után kutatnak!

Az alapvető tértisztítási eljárások

15. Szánjanak időt a térrel való összehangolódásra! Tudatosítsák minden érzékszervükben, és sugározzák ki az eltökélt szándékot!
16. A munkát kezdjék a főbejáratnál, körkörösen haladjanak a térben, érzékeljék az eltérő energiákat! Nemcsak a kezüket, hanem az összes érzéküket vessék be a kutatásba!
17. Gyújtsanak gyertyát, égessenek füstölőt vagy illatlámpát, szórjanak szét szentelt vizet, áldozzanak virágokat és fohászkodjanak a ház őrszelleméhez, a föld, a levegő, a tűz és a víz szelleméhez, vagy ajánljanak imákat a ház védőszentjéhez! Hívják segítségül az angyalokat, az őrangyalukat és a segítőit.
18. Tapsoljanak a sarokban, hogy eloszlassák a megülepedett energiát! Azután mossanak kezet hideg, folyóvíz alatt (ez igen fontos, így szabadulhatnak a felszedett negatív energiáktól).
19. Tisztítsák meg a teret csengettyűkkel is.
20. Oltalmazzák a kitisztított területeket.
21. Töltsék meg a teret jó szándékkal, fénnyel és szeretettel.

Jó tértiszítást kívánok!

Szeretettel:
SzildiDomcsi...

Most volt idöm ezt az irást olvasni. Elöször is puszilgasd meg nevembe Hannácskát...
Megvilágosodtam....Pedig olvasom a virtuson Csillust....Hát én itt már irtam , hogy sógornöm, milyen,
magamba kerestem a hibát.....Ha itt volt napokig hatása alatt voltam...és itt a válasz...
Most jön , Felkészülten várom! Ölelget benneteket : ágicaKedves Csillair!

Koszonom neked, hogy feltetted az Otrol a Hatra Virtusra a "Lehet, hogy mindunkon eloskodik energiavampir?!" Halas vagyok erte!
Nagy Olelesem!!Kedves Lizka!

Nagyon szívesen, de a köszönet Csillát illeti, aki megosztotta velünk ezt.
Remélem, hogy sikerül rendesen alkalmazni és minden rendben lesz.
ÖlellekKedves domcsi7!

Nagyon halas vagyok domcsi neked is!!!! Mindenfelekepp ezt a tisztitast is elvegzem!
Nagyon szepen koszonom!!
Nagy Olelesem!!!!!Draga nyuszika!

Megkaptam, valaszoltam is. Nagyon szepen koszonom!!!!!!!
Nagy olelesem erte!!)))))
LizkaKedves Lizka!

Ezt találtam a tértisztításról és én ezt alkalmazom.
A forrás Kassai Csilla (Csillair) Ötről a Hatra Virtusa

A Védelem programja:
1/ Jézus Krisztus nevében kék fény védelmet kérni a Jó Istentől, a személyekre, ÖNMAGUNKRA, a helységre, ahol tartózkodunk, az elektromos be és kimeneti nyílásokra.

2/ Jézus Krisztus nevében kérni, hogy akik nem idevalók, azokat vigyék az angyalok a nekik legjobban megfelelő helyre és Isten adja meg nekik azt, amire szükségük van, hogy fejlődni tudjanak. Kérni, hogy azokat a szálakat, amiken keresztül energiát rabolnak tőlünk, Jézus vágja el és gyógyítsa be. Nagyon jó, ha mindezt vizualizáljuk is!

3/ Jézus Krisztus nevében tisztítótüzet kérni a Jó Istentől mindenkire, és mindenre, amit meg akarunk tisztítani. Ezt AZONNAL LEHETfizikailag érezni!HA TÚL SOK NEGATÍV GONDOLATUNK VAN, AKKOR KÉRHETÜNK A GONDOLATAINKRA IS TISZTÍTÓTÜZET. SZENZÁCIÓS A HATÁSA!

4/ Jézus Krisztus nevében Jézus szívének aranynektárjából egy cseppet kérni minden érintett fejére és a helységre.

5/ Arkangyali védelmet kérni a helység elé, a személyekre, akiknek gondja van.

Ez a szertartás nem vesz többet igénybe 3 percnél.Érdemes legalább hetente egyszer megismételni.A felhasználási terület korlátlan! Lakás, család, házastárs, gyermek, háztömb, falu, város, ország, politikusok, tanárok, diákok, SAJÁT MAGUNK!

Itt tudsz utána nézni.
SzeretettelDrága Lizka!

Írtam emailt!

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"Draga Szildi es nyuszika!

En is megkoszonnem ha feltenned azt a szoveget az eltevedt lelkek hazakuldesere Szildi! A fiam 12 eves es lat, sajnos ebbol kifolyoan minden este fel, ott ulok az agyanal es kerem Jezus neveben a latogato lelkeket, hogy tavozzanak. Nyuszika, teged is megszeretnelek kerni, hogy ha van valamilyen otleted, amivel eltudnam uzni a fiam felelmet, hogy leirnad.
Elore is koszonom!!!!!!Drága Szildi!

Első körben: nem felejtettelek el, ma sikerült eljutnom a postáig, ami azért érdekes, mert a szomszéd faluban van. Megy a saram, úgyhogy várhatod a postást. És mielőtt bármit mondanál..... tudom, és hálás vagyok neked. Köszönöm a segítséget.

Hanna-baba egyébként jól van, hála mindennek és mindenkinek. Jövő héten megyünk kontrollra, mert mindig halasztják az időpontot, hol ultrahang nincs megfelelő, hol hely nincs, vagy az orvos van szabadságon. Gondolom ismerős. De tudom, érzem legbelül, hogy minden rendben van. Hanna pedig majd ki csattan az egészségtől.

Tértisztítás: azt is végzek háromnaponta, ahogy Csilla írta valamelyik cikkében. De valamiért nem működik. Füstölő és gyertya, meg álomfogó, meg minden, ami létezik. A feng shui-ban nem olvastam ehhez semmit, de utánanézek mégegyszer, köszönöm a tippet.

PuszillakDrága Domcsi!

Egyátalán nem lepődtem meg. Biztos, hogy a babák látnak dolgokat, Lilo is sokszor figyel és mutogat.
Állítólag a csecsemők még az aurát is látják...

szóval biztosan Hanna is látott vmit.

Talán érdemes lenne tértísztítást csinálnod, elképzelhető, hogy vannak páran nálatok....lehet még cd-t is kapni hozzá és feng shui könyvekben is utána tudsz nézni...kaptam egy jó szöveget is a eltévedt lelket haza küldésére...megkeresem és felteszem...

ja és épp most olvastam, hogy az angyalokat is meglehet kérni, hogy hívjék el az ottragadtak, eltévedtek őrangyalait, akik majd hazavezetik őket....

minél több mindennel próbálkozol, annál biztosabb a siker!

puszillak benneteket, remélem jól vagytok!

Szeretettel:
SzildiDrága Nyuszika!

Hú, az utóbbi időben nagyon sokat tanultam, tapasztaltam.
Először is: nem szeretném kinevelni ezt a dolgot Hannából, sőt bízom benne, hogy a többiekben is meg van még valamennyire. Érdekes, hogy például a nagylányom, aki most lesz 11 éves, nem mer a saját szobájában aludni. Régen az a szoba volt a hálószobánk. Milyen furcsa, hogy amikor én is ott aludtam, mindig úgy éreztem, hogy valaki néz. Aztán átalakítottuk, átfestettük, rendezgettünk, így lett a Dominika szobája, de ezekszerint nem változott semmi. Nem is tudom, hogy mit kellene vele csinálni.
Másodszor: ha rajzolni akar Hanna, csak rajzolgasson. Nagyon sok ilyen gyerekkép születik és a szülők csak belemagyaráznak sokmindent, leginkább a képzelőerőt és fantáziát. Eszükbe sem jut, hogy esetleg valós élményeken alapul.
Harmadszor: anyósék néha így is hülyének néznek. Soha nem hittek ebben, nem is fognak. Isten őrizz, hogy én ilyenekről világosítsan fel őket. Még kitagadnának a világból.
Megy majd a privi is.
PuszillakDrága Domcsikám!

Gondolom azért anyosódékat nem világosítottad fel,hogy nem a póktól ijedt meg Hannácska.Remélem Te már nem fogod kinevelni belőle a tudást,hanem inkább segítesz megfejteni a látomásait.Igaz még pici hozzá,hogy elmondja mit is látott,de később amikor már eltudja mesélni ne mondd neki:nincs ott semmi,nem kell félni stb...
Ahogy olvastam az írásod ugrott be,hogy amikor gyerek voltam mindig láttam a szellemeket és nagyon féltem/megjegyzem a mai napig látom őket csak most már nem félek/Apuval minden este kinyitogattam minden szekrényt,ágynemütartót mert tudtam,hogy ott van a szobában valaki.Igaz minden este elmondta,hogy nincs ott senki,de szorgalmasan nyitogatott.És amikor le lett kapcsolva a villany beindult a forgalom/szerintük a fantáziám/Érdekes,hogy ezeket a dolgokat már el is felejtettem és most jutott eszembe.Most érzem,hogy a nagypapám volt akit a nagymamám nem igazán engedett el.Azt mondják ez a tehetség áldás,de szerintem a ki ezt mondja még nem látott szellemet:)) Én pár éve amikor megint kedtem látni őket még pszihiáterhez is jártam.Meg is magyarázta,hogy mitől fantáziálok.Aztán amikor angyaltamfolyamon voltam akkor értettem meg,hogy nem is hibbant vagyok,hanem megmaradt ez a képességem.
Ha már majd tud rajzolni Hannácska engedd had rajzolja le amiket lát,legyen az szellem,angyal stb...vagy csak az aurátok!
Szeretettel ölellek!
Várom,hogy priviben írj,ha van 1 kis időd!

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"