Hegedüs Erika

Hegedüs ErikaHegedüs Erika – coach, életvezetési tréner

Weboldal: www.szabadvilag.hu

Hosszú évek óta trénerként illetve egy vezető internetes női újság tanácsadójaként tevékenykedem azért, hogy az emberi lélek és test jobb állapotba kerüljön, megszépüljön kívül-belül. Folyamatosan kutatom a megoldásokat, dolgozom problémamegoldó képességem javításán, hiszen az élet sok kis döntés sorozata és a nagy változásokhoz szükség van a kicsikre a megfelelő helyen és időben. Tudom, nincs olyan, hogy "a jó" megoldás, nem szabad egyetlen lehetőséghez görcsösen ragaszkodni. A boldogságunk nem függ attól, hogy mit birtokolunk, de attól igen, hogy mit élünk át, kik vagyunk, mit tapasztalunk meg nap, mint nap. A boldogságérzet az élet kis dolgaiban, apró részleteiben rejtőzik meg. Mindenkinek más a megoldás, csak meg kell keresni azt!

Mai tudásommal nem tudok elképzelni szebb célt, mint az élet és benne önmagunk jobb megismerése című utazáson való részvétel.

Türelmem, szeretetem, nyitottságom és érdeklődésem jó alapot biztosít, hogy együtt dolgozzunk, ha életed bizonyos területén úgy döntesz, hogy igénybe veszed segítségemet, hogy együtt térképezzük fel az eltéréseket álmaid és a valóság között, akár személyes coaching során, vagy valamelyik csoportos foglalkozáson.Aktuális coaching szemléletű programok, workshopok, beszélgetések:

- NŐ-ERŐ építő
- NŐ-ERŐ fejlesztő
- NŐ-ERŐ nyerő
- PÁR-ERŐ építő
- Élet-Tér-Teremtés
- ÖN-MARKETING az internetes párkeresésben
- Kapcsolatjavító műhely
- Természetes testsúly programSzabad VilágHozz ki többet az életedből! – Mi segítünk.

Egy szabad világ semmiképp sem jelent szabados világot. Sokkal inkább egy olyan világot, ahol kiegyensúlyozott életet élünk, élvezetes munkát végzünk és marad időnk az emberi kapcsolataink ápolására, a testi-lelki egészségünk védelmére, a szórakozásra, a hobbijainkra és leginkább önmagunkra. Vagyis egy jobb minőségű életre, ahol elért sikereinket megtartjuk, és képesek vagyunk a továbbfejlődésre.

Manapság ha testünk formálására vágyunk, edzőtermi tréner segítségét kérjük az eredményesebb munka érdekében. Az életvezetési tanácsadó is egyfajta edző, csakhogy ő a lelki életünk karbantartásában nyújthat segítséget.

Műhelyünket azért hoztuk létre, hogy a lélek személyi edzőjeként életvezetési tanácsadással, vagyis coachinggal segítsük a hozzánk fordulókat céljaik felé. A pszichológusok rendszerint problémaorientált terápiát vagy analízist alkalmazva jutnak el a sikerhez, a coach ezzel szemben tükröt tart a hozzáfordulók elé, majd a találkozások és a beszélgetések során iránytűként működik közre, míg együttesen rá nem lelnek a vágyott változáshoz vezető megoldási lehetőségekre.

Az életviteli tanácsadáson nem térképezzük fel a teljes érzelmi életedet, nem állítunk fel diagnózist, mely alapján kezeléseket végezhetnénk. Azoknak adhatunk tanácsot és lehetünk a "trénereik", akik külső támogatást keresve döntenek a változás mellett. Az életmód tanácsadás sikerorientált folyamat, amely a hozzánk forduló jelenlegi élethelyzetére és jövőjére vonatkozó terveire összpontosít.
Az együttműködés feltétele az aktív részvétel, hiszen rajtunk múlik, hogy olyan életet élünk-e, amilyet szeretnénk. Mi abban segíthetünk, hogy kitarts a döntéseid mellett, végighaladj a szükséges változtatásokon, megerősítsd képességeidet, növeld a teljesítményed, megszilárdítsd az énképed és növeld az önbizalmad.

Az élet nagyszerű kaland, ne foszd meg magad a játék örömétől!

Hegedüs Erika és Bernek Éva: NŐ-ERŐ, önismeret, énkép, tudatos teremtés, párkapcsolat, karrier, belső erő, teljes élet, harmónia
Kovács Andrea: kamaszok és felnőtté válás elején álló fiatalok problémái
Bakos Zsuzsi: természetes testsúly, életmód, testkép

HÍRLEVÉL regisztráció:
http://www.szabadvilag.hu/pages/kapcsolat_hirlevel.php

VISSZA A TRÉNEREKHEZ