6-szor szex és szerelem! Szuper szakkönyvek szombatig!

A Lélekpillangó titkos csomagja kibővült, és most már a 22 termék mellett 6 új ajándékot is tartalmaz. Rekord mennyiségű multimédiás tartalom egy csomagban, ilyen Magyarországon még nem volt!

A Lélekpillangó a legnagyobb összefogás az emberi boldogságért, az önismeret és a tudás legnagyobb kincseit tartalmazza számodra is. Most ebből a csomagból mazsolázunk.

Rengeteg anyagot tartalmaz a pillangó csomagja és többféle témát is felölel: önismeret, pénz, szex, szerelem, siker...

Siess, mert ezen a pille áron már csak e hét szombatig elérhető! Itt megtalálod a 28 terméket, és a leírásukat is.

Többet is szeretnél megtudni róla? Íme:

Jótékonykodj – magaddal is!

A Lélekpillangó életműdíj egy pénzadománnyal járó elismerés. Úgy kerül pénz az adományalapba, hogy 22+6 tréner, előadó és tanácsadó a tudását adta ehhez a különleges csomaghoz. Ezt tudod Te megvásárolni.

Mind a 28 érdekes és exkluzív kiadványt egy könyvben és a hozzá tartozó két darab DVD-lemezen kapod meg – a százezres értékű csomagot mindössze 12 000 Ft-ért, ha most rendelsz, ebben az akcióban! A példányszám limitált, és a könyvek különleges aranycsillámos borítóval készülnek. Mivel egyszeri kiadásról van szó, ez hosszú távon igazi érték lehet – benne több olyan exkluzív anyaggal, mely még sehol nem jelentek meg korábban.

Azzal hogy vásárolsz belőle, a jótékonysági alapot is segítesz gyarapítani és egyben önmagaddal is jót teszel, mert egy havi BKV-bérlet áráért jóval messzebb mehetsz az önismeret útján, mint ameddig a városban jutnál el.

Tégy jót másokkal és önmagaddal is, rendeld meg a csomagot még szombatig, mert utána véget ér az akció!
További információt és a termékek leírását itt találod meg.

Ne feledd, már csak néhány nap és az akció végleg véget ér...

Hozzászólásokízlés kérdése, nem gondolom

ízlés kérdése, nem gondolom hogy a pille szó elcsépelt lenne.
ráadásul a pillangó csomag pille áron szerintem vicces szófordulat :)Az anyagok nagy része nem

Az anyagok nagy része nem erről szól, csak 6... a 28 anyag között spirituális is van bőven, például Palacskó András Elengedés videó sorozata, Balogh Béla Fénymeditációja, de vannak mindennapi témájú könyvek, pl. Antal Béla jógáról és táplálkozásról szóló könyve, vagy üzleti témájúak is, pl. Doubravszy György időmenedzsment terméke az Időforrás, Kreutz Zsolt értékesítési és kommunikációs előadása, vagy Pongor-Juhász Attila Gondolkodj és Gazdagodj című 4CD-s hanganyaga is.

Kila, ezek szerint meg sem nézted, hogy egyáltalán mire mondod azt amit mondtál :) A Titok filmből ismert több szereplő magyar "megfelelője" van a Lélekpillangó titkos csomagjában. Nagyon sok köze van tehát az oldalhoz, ez a csomag nem más, mint a magyar Titok csomag, hasonló mint a Titok film, de sokkal bővebb. Ha valaki elindult az önismeret útján a Titokkal, annak ez a csomag egy nagyszerű következő lépcső!