Álomkatalógus - hogy felébredj!

Nagy örömmel tapasztaltuk, mennyire szeretitek Mátrai Vanda könyvét, amiről már kétszer is hírt adtunk itt a thesecret.hu-n. Az élelmiszermérnökből lett íróról, és életének vargabetűiről ITT olvashatsz egy korábbi interjút.

A történet amit leírt, megváltoztatja az olvasó hozzáállását egy sarkalatos kérdésben. Az Álomkatalógus belülről mutatja meg azt a küzdelmet, amit azért folytatunk, hogy megszerezzük az irányítást az életünk felett. Hogy ne a félelmek és szokások irányítsanak, hanem szabadon tudjuk meghozni döntéseinket.

A főhős, aki bármelyikünk lehetne, egy éjszaka átlép egy álomvilágba, és egy furcsa eljárásnak köszönhetően képessé válik arra, hogy önmagát vállalva kitűzze célját, és lépésről lépésre megvalósítsa vágyát. Nincs ebben semmi varázslás, mégsem képes megtenni ugyanezt a valós életében, amibe ébredés után visszatér.

Álma folytatólagos, és már kezdené megszokni, hogy legalább alvás közben úgy alakul az élete ahogy szeretné, amikor megszakadnak az álmok, és saját valóságában ragad. Feszültségét fel kell oldania, ezért nekilát, hogy valahogyan megszerezze azt a belső erőt, amit álmában már megtapasztalt...

Szeretettel ajánlom a könyvet mindenkinek, aki egy különös történet olvasása közben szeretne előbbre jutni lelki fejlődésének útján: ez a könyv szépirodalom és önfejlesztő könyv is egyben.

A könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható, ha szeretnél rendelni belőle, itt megteheted:
ÁLOMKATALÓGUS RENDELÉS (Ára: 2490 Ft)

Karácsonyi ajándék!

AZOKNAK, AKIK MÉG NEM ISMERIK
Vanda most hanganyagot ad kötetéhez ajándékba. Két olyan novellát olvas fel ebben, amelyet a kötet nem tartalmaz, és máshol sem jelenik meg!

AZOKNAK, AKIK MÁR OLVASTÁK
Nagyszerű lehetőség ajándékként megvenni ezt a könyvet azon barátaid, családtagjaid számára, akik keresik az útjukat, és szükségük lehet egy kis támogatásra. Most a 2 hangos novella mellett Vanda extra kedvezményt ad neked:
- Ha 3 vagy 4 db könyvet rendelsz, Vanda átvállalja a postaköltséget (könyvrendeléstől függően 1500-2000 Ft körüli megtakarítás);
- Ha 5 db könyvet, vagy efelett rendelsz, kapsz egy plusz könyvet ajándékba!

Ha szeretnél élni a lehetőséggel, és elolvasni egy nagyszerű történetet,
töltsd ki az űrlapot, kattints ide >>

A könyvet Balogh Béla író ajánlja:

„Ha egy éjszakád, ha csak egyetlen éjszakád úgy telne el, hogy az álomnak tekintett események mindegyikének végig tudatában vagy, reggelre megváltozna az egész életed, és semmit sem tartanál lehetetlennek. Akár azt hiteted el magaddal, hogy ez lehetetlen, akár azt, hogy lehetséges... igazad van.”

Balogh Béla
író,

Egy olvasói vélemény:

"Egy éven belül másodszor jött velem szembe az Álomkatalógus. Tavaly már majdnem megvettem, de végül az utolsó pillanatban lebeszéltem magam róla. Másodszor már nem így volt, ahogy beleolvastam az ajánlóba, tudtam és éreztem, hogy ez az a könyv, ami jelen élethelyzetemből kiutat fog mutatni számomra. Azonnal megrendeltem, és izgatottan vártam, hogy megérkezzen.
Ahogy megkaptam, lázasan elkezdtem olvasni, és nagyjából bő egy nap alatt kiolvastam. Lerakhatatlan volt, és csak úgy szívtam magamba az információkat. Óriási hatással volt rám, olyannyira, amilyet már régóta nem éreztem egy könyv olvasása közben. Hihetetlen erőt és támogatást merítettem a könyvből, amin csak lendített Vandával való személyes találkozásom. A találkozás megerősítette azt a pozitív érzésemet is, amit a weboldalon magáról írt sorok közül már megéreztem vele kapcsolatban. Köszönöm, hogy vagy, és megszületett általad ez a könyv!"

Vagács Andrea
reiki oktató

A könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható, ha szeretnél rendelni belőle, itt megteheted: ÁLOMKATALÓGUS RENDELÉS (Ára: 2490 Ft)

Nagyon kellemes időtöltést, és hasznos felismeréseket kívánok a könyvhöz!

Secret Admin