Dr. Domján László előadás

Hogyan maradhatsz egészséges vagy gyógyíthatod meg magad az elméd erejével?

Dr. Domján László, az agykontroll vezetőjének rendhagyó internetes élő előadása az EsoGuru.com weboldalon 2011. február 23-án este 19.00 órakor. Nagy örömünkre szolgál, hogy élőben, Texasból kapcsolódik be az adásba Laura Silva, hogy megoszthassa velünk gondolatait. Laura Silva a Nemzetközi Silva-szervezet elnöke, José Silvanak, az Silva-féle agykontrol kidolgozójának a lánya.

Az előadás

Betegnek lenni luxus. A jó hír, hogy tehetünk azért, hogy egészségünk megmaradjon, illetve betegség esetén tehetünk azért, hogy egészségünket visszaszerezzük. Ha elvágjuk a kezünket, egyetlen orvos sem képes begyógyítani a sebet. Az orvos csupán segít, hogy a szervezet meg tudja gyógyítani önmagát. Az orvos fertőtleníti a seb szélét; összevarrja a sebet, hogy hús a húshoz simuljon; beköti, hogy megelőzze a seb bepiszkolódását, de a sebet a szervezet önmaga gyógyítja be. Ha egy gép meghibásodik, magától nem jön rendbe. Ha a testünk megbetegszik, magától is meggyógyulhat. Elménkkel azonban döbbenetes mértékben befolyásolhatjuk ezt a természetes folyamatot, ami lehetővé teszi, hogy egészségesek maradjunk, illetve hogy - még úgynevezett "gyógyíthatatlan" betegség esetén is - meggyógyuljunk.

Dr. Domján László - belgyógyász, reumatológus, az orvostudomány kandidátusa, a Silva-féle agykontroll nevű stresszkezelő és elmefejlesztő módszer oktatója - az elmúlt 20 évben 100 ezernél is több embernek tanította meg, hogy hogyan segíthet önmagán. Számtalan "rendkívüli" gyógyulást tapasztalt meg. Világszemléletét - amit alapvetően befolyásolt Dr. Michael Newton és Eckhart Tolle munkáinak megismerése - így foglalja össze:

"Az univerzum - minden fizikai és érzelmi fájdalom ellenére - a lelki fejlődés védett és támogatott országútja." Február 23-án mindenki megtudhatja, mit tehet egészsége megőrzéséért, illetve visszaszerzéséért!

Dr. Domján László interjú keretében részletes tájékoztatást ad az előadásról és munkásságáról!

Az előadások pontos időpontjai magyar idő szerint

Élő: Február 23. 19.00

Ismétlések:
Február 24. 01.00
Február 24. 04.00
Február 24. 09.00

Kattints a képre a jelentkezéshez!


Domján László előadás

AZ ESOGURU.COM-ról
Az EsoGuru.com a világ leghíresebb, legelismertebb ezoterikus előadóinak gyűjtőhelye. A honlap az ezotéria legnagyobb alakjainak legfontosabb előadásait közvetíti a világ minden részéről. Az EsoGuru.com előadásait eddig a világ több mint 60 országából követték figyelemmel az érdeklődők. Az EsoGuru.com szervezésében az ezotéria és a spiritualitás olyan prominens alakjai tűntek fel a képernyőn, mint Őszentsége a 14. Dalai Láma, Sister Jayanti, a Brahma Kumaris World Spiritual University Európai Igazgatója, vagy Drunvalo Melchizedek, 2012
szakértője és sokan mások.

Dr. Domján László a második magyar guru Aradi Lajos Pilis-kutató után, aki megoszthatja tudását az EsoGuru.com oldalon keresztül. Az élő adások nézői egymással chatelhetnek, valamint kérdéseket tehetnek fel az előadónak is, így válnak a nagyszerű tanítások közös spirituális és közösségi élménnyé!

Az EsoGuru.com a világ vezető ezoterikus televízió műsorait gyártó produkciós cég, az EZO.TV csapatához tartozik.

Ha érdekel az előadás: kattints ide!HozzászólásokMire jó az Agykontroll? Dr. Domján László előadása

A blogomban van egy videósorozat arról, hogy mire jó a módszer. 4 db. egyenként kb. 10 perces videókról van szó, amelyeket a Youtube-ra tettek fel.Válasz

Igen van felesége Domján Lászlónak, aki zenetanár. Egy interjúban olvastam már nem tudom hol.Kedves Ragyogás, miről

Kedves Ragyogás, miről maradtál le?Milyen kár, hogy erről lemaradtunk!

A legközelebbiről biztosan nem fogunk.Van már új felesége, új társa Lacinak?

Ez érdekelne, mielőtt bármi újat tanulni próbálnék tőle.