Az élet négy célja

A világhírű szerző, akinek "A békés harcos útja" című művéből nagy sikerű film is készült, előadásában összefoglalja az elmúlt évtizedek kutatásait, tapasztalatait arról, hogyan valósíthatjuk meg életünkben – nem egy, hanem rögtön négy – célunkat. Arra a benső, önismereti „kvantumugrásra” készíti fel olvasóit és hallgatóit, amelyen mindenkinek át kell esnie ahhoz, hogy teljes és boldog életet élhessen.

Dan Millman - Az élet négy célja - Kedd, Okt. 11, 19:00

Az EsoGuru.com előadásából kiderül, miben állnak a Millman által megfogalmazott célok, melyek segítségével jobban megismerhetjük önmagunkat és tudatosabban vezethetjük életünket.

További információk az előadásról itt:

Az élet négy célja - Dan Millman előadása arról, miként találjunk értelmet és irányt változó világunkban!

Csak néhány szerző képes olyan éleslátással írni az élet céljáról, ahogyan Dan Millman, aki arra a benső, önismereti „kvantumugrásra” készíti fel olvasóit és hallgatóit, amelyen mindenkinek át kell esnie ahhoz, hogy teljes és boldog életet élhessen.

Dan Millman
Világbajnok tornász, edző, harcművészet-oktató, főiskolai tanár, valamint számos sikeres „önsegítő” könyv szerzője. Világszerte tart előadásokat, munkái 29 nyelven jelentek meg.

Az 1964-es világbajnokságon aranyat nyert trambulin-ugrásban, amelyet még ugyanebben az évben három amerikai bajnoki cím követett. Egy motorbaleset azonban félbetörte ígéretes tornász-karrierjét. A tragédiát követően a világot járva számos jóga- illetve harcművészeti irányzatot sajátított el, majd hazatérve, 1980-ban
megírta első könyvét, A békés harcos útját, amely nagy sikert aratott. 2006-ban, Victor Salva rendezésében film is készült belőle.

Különleges, személyes útmutatásai intuitív felismerésekhez vezetik az olvasót saját életével kapcsolatban. Önelemzésre, önmagunk megismerésére sarkallnak. Hozzásegítenek ahhoz, hogy önmagunkba mélyedve rátaláljunk rejtett, benső igazságainkra. Nagyrészt olyan gyakorlati tanácsok ezek, melyeket A békés harcos
útja öreg tanítómestere, Szókratész „házszabályoknak” nevez. A „ház” az életet, a Taót, a Világmindenséget, a Valóságot jelképezi. A „szabályok” pedig azokat az egyetemes igazságokat vagy törvényszerűségeket jelentik, amelyek nélkülözhetetlen támpontot nyújtanak az embernek a céltudatos élethez. Millman könyvei és előadásai a helyes életvezetésről, a céltudatos életről és a belső békéről az élet minden fontos területét felölelik az egészségtől, a pszichológiától, a neveléstől kezdve a gazdaságon, a politikán, az üzleti életen át a művészetekig.

Élő internetes előadás az EsoGuru.com oldalon
Prága, 2011. október

A szerző 17 műve 29 nyelven jelent meg a világ minden táján, köztük több magyar fordításban is (A békés harcos útja – Az önismeret és a megvilágosodás felé; Élj cél Tudatosan! – Egyenes válaszok az élet nehéz kérdéseire; Erre születtél stb.)
Legutóbbi műve idén látott napvilágot The Four Purposes of Life (Az élet négy célja) címmel. Mint ahogyan a könyv alcíme is mutatja – „Értelmet és irányt találni a változó világban” – Millman folytatja a „békés harcos” küldetését. Miként találjunk irányt és értelmet változó világunkban?

Csak néhány szerző képes olyan éleslátással írni az élet céljáról, ahogyan Millman egyik korábbi munkájában, az Erre születtél (Life You Were Born to Live, 1984) című könyvében.

A szerző most összefoglalja az elmúlt évtizedek kutatásait, tapasztalatait arról, hogyan valósíthatjuk meg életünkben – nem egy, hanem rögtön négy – célunkat.

A Dan által megfogalmazott négy cél a következő:
1. Tanuljunk az élet leckéiből!
2. Találjuk meg az élethivatásunkat és a karrierünket!
3. Fedezzük az életutunkat!
4. Használjuk ki az adott pillanatot!

Dan Millman előadása minden olyan embernek szól, aki törekszik arra, hogy jobban megismerje önmagát, és tudatosabban vezesse életét. Különösen azoknak ajánljuk, akiknek sok kihívással kell szembenézniük mindennapjaikban, vagy válaszút, döntéshelyzet, jelentős változások elé állítja őket az életük. Először szét kell szednünk a puzzle-t ahhoz, hogy minden darab a helyére kerülhessen. A szerző arra a benső, önismereti „kvantumugrásra” készíti fel olvasóit és hallgatóit, amelyen mindenkinek át kell esnie ahhoz, hogy teljes és boldog életet élhessen.

Az elvetett magok előbb vagy utóbb meghozzák gyümölcsüket!

Az előadásra 2011. október 11-én magyar idő szerint 19.00 órakor kerül sor, az ismétlést pedig október 11-én éjjel 1 és 4 órakor valamint reggel 9 órakor lehet megtekinteni kizárólag az EsoGuru.com oldalon.

További információk az előadásról itt:

Az élet négy célja - Dan Millman előadása arról, miként találjunk értelmet és irányt változó világunkban!

AZ ESOGURU.COM -RÓL
Az EsoGuru.com a világ leghíresebb, legelismertebb ezoterikus előadóinak gyűjtőhelye. A honlap az ezotéria legnagyobb alakjainak legfontosabb előadásait közvetíti a világ minden részéről.

Az EsoGuru.com előadásait eddig a világ több mint 60 országából követték figyelemmel az érdeklődők. Az EsoGuru.com szervezésében az ezotéria és a spiritualitás olyan prominens alakjai tűntek fel a képernyőn, mint Őszentsége a 14. Dalai Láma, Dadi Janki, a Brahma Kumaris World Spiritual University alapítóigazgatója
vagy Drunvalo Melchizedek, 2012 szakértője, Aradi Lajos Pilis-kutató, Dr. Domján László az agykontroll vezetője és sokan mások.

Az élő adások nézői chatelhetnek egymással, valamint kérdéseket tehetnek fel az előadónak is, így válnak a nagyszerű tanítások közös spirituális és közösségi élménnyé!

További információk az előadásról itt:

Az élet négy célja - Dan Millman előadása arról, miként találjunk értelmet és irányt változó világunkban!