Elkapkodták, de Karácsonyra itt az újrakiadás, új borítóval!

Örömmel jelentem be, hogy a 2011-es Sikersztori versenyünk nyertese, Szikszay Csaba első könyvének első kiadását olyan gyorsan elkapkodták, hogy rögtön itt van az Ugródeszka c. könyv 2. kiadása, megújult borítóval, és ismét rendelhető!

- Az Ugródeszka, lendületet, motivációt ad egy olyan szemlélet elsajátításához, ami a képességeidet emeli ki, mert vannak erősségeid és vannak olyan képességeid, amire még nincs rálátásod, de léteznek.

- Neked szól ha: "megerősítést" szeretnél, hogy mindent jól csinálsz vagy "változásra vágysz", mert másra is képes vagy.

- Az emberek nem „jók” vagy „rosszak” csupán egymástól eltérőek. Mindenkinek vannak erősségei. Másban és másképpen vagyunk "ügyesek", más feladatokban hatékonyak, legyen az a kapcsolatunkban vagy a munkahelyünkön.

- Minél inkább látjuk ezeket a különbségeket, minél kifinomultabb az önismeretünk, annál inkább képesek vagyunk hatékonyan működtetni az előnyöket, konstruktívan kihasználni a képességeinket.

- Az életed bármelyik szakaszában is vagy, képes vagy...

TÖMÉNY, LENDÜLETES, GYAKORLATIAS KÖNYV

(204 oldalon és 24 fejezeten keresztül)

A KÖNYV CÉLJA:

hogy a tudatlan, önmegvalósítást gátló szokásmintáidat lerombold és ne elméleteket gyárts a megvalósításról, hanem éld reálisan azt az életet, amit ki mersz találni.
hogy az álmaid találkozzanak a megvalósítással, ami nem technikai elemekre támaszkodik, hanem a valóságra.
a realitás talaján élő "varázslat" és nem a "szemfényvesztés". Egy élhetőbb élet megvalósítására hívom fel a figyelmedet, ami az igazságon és nem az önbecsapáson alapszik.

KIT LÁTHATSZ MEG A KÖNYVBEN:

Nem tudom megmondani, pedig én írtam a sorait. Abban egészen biztos vagyok, hogy a képedre formálod érezni és gondolni fogsz közben, mire a végére jutsz, talán magadról és mással kapcsolatban is "picit" másképp.

AMI MOTIVÁLT A MEGÍRÁSÁBAN:

Néhány évvel ezelőtt kérdéseket tettem fel az életemmel kapcsolatban. Olyan fontos kérdéseket, amiket mindenkinek fel kéne tennie saját magával kapcsolatban. Felismerve felelősségemet, gyökeres változásra volt szükségem. Kezembe kellett vennem az irányítást. Ha valaki képes szeretni és vannak szerettei, magát is szeretni, akkor a legjobbat akarja mindenkinek. Meg kellett kérdeznem magamtól és másoktól:

Mi az, ami boldoggá teszi az embereket?
Mi az, ami engem boldoggá tesz?
Mi a boldogság?

Kaptam sok jó választ, kitűnő, nagyszerű válaszokat, nem akarom őket kritizálni. Nekem egy tökéletes receptre volt szükségem. Egy mindent átfogó válaszra. Van egy életem, amiért én felelek. Én vagyok a felelős érte, hogy élem le. A végén nem úgy akarok emlékezni rá, hogy csinálhattam volna kicsit máshogy: "Egy kicsit mintha elbénáztam volna".

Erre a választ, a "tudatos" életben rejlett. Ahol nincsenek akadályok. Bármit meg tudok valósítani. Tudom, hogy elérhetem és létrehozhatok bármit, akadályok és kifogások nélkül. A környezetem diktálta eddig az iramot, formálta az életemet. Változtatni kellett. Azt gondolom: az egész élet egy játék. A tudatosságunk és környezetünk irányításának a küzdelme. Sokat keresgéltem, de most már megvan. Képes vagyok minden akadályt Ugródeszkának használni.

Jelentősen változott a minősége is: Kemény táblás fedéllel és cérnával fűzött, nagyon esztétikus minőségben kivitelezett, tartós "széttéphetetlen, egy életre szóló" könyv.

Ára: 3450 Ft (áfával, és belföldre szállítással együtt)
Külföldre szállításhoz külön árajánlatot küldünk!
Megrendelés itt, vagy a nagy zöld gombra kattintva.

Banki átutalással vagy befizetéssel tudod teljesíteni. A számlaszámot, válasz Email-ben a rendelésed után küldöm, ezzel is igazolva a megrendelésed sikerességét. (Ha nem kaptál üzenetet, ismételd meg a rendelésed.)