Az erő velünk van!

Hallottál már a Jedi vallásról? A népszámlálás kapcsán került előtérbe, a Facebook oldalán több ezer ember csatlakozott már azokhoz, akik a népszámlálási kérdőíven is a Jedi vallást jelölik meg. A napokban a Népszabadság, és a HVG is beszámolt erről. A Titok és a vonzás törvénye, különösen a Titok folytatása, Az Erő c. könyv gyakorlatilag ugyanazt tanítja, amit a Jedik - így érthető, hogy mi is nagy örömmel csatlakozunk a mozgalomhoz, ami egyébként nem magyar sajátosság, Ausztráliában 70 ezer, Angliában 390 ezer ember vallottam magát Jedi vallásúnak a legutóbbi népszámlálás alkalmával. Magyarország idén átveheti a világban a Jedi nagyhatalom szerepét.

Mi köze a Titokhoz?

A Titok azt tanítja, hogy a világban mindent összeköt az Energia, az Erő, amiből felépül az anyagi és nem anyagi Univerzum. A teremtés pedig ennek az erőnek a használata. Vagyis amikor a vonzás törvényét használjuk, semmi más nem történik, mint a Jedik által használt erő segítségével megváltoztatjuk a teret!

A Titok és a vonzás használatához pedig csodálatosan illeszkednek a Jedik törvényei, ugyanis a vonzás törvényével mindig csak olyan célokért szabad küzdeni, ami nemes:

"A Jedi lovag sosem személyes hatalma vagy gazdagodása érdekében cselekszik. A Jedi lovag tudást és megvilágosodást, békét és harmóniát keres. Ugyanakkor le akarja győzni azokat, akik ezzel ellentétesen cselekednek: halált, zsarnokságot és tudatlanságot terjesztenek."

Legyetek ti is Jedik, teremtsetek meg egy csodálatos világot nekünk ide Magyarországra! A lehetőség adott, az erő pedig velünk van!

És soha ne feledjétek: A Jedik a béke és az igazság őrzői szerte a világon.

Ha van kedvetek akkor itt lehet csatlakozni a Jedikhez a Facebookon is:
https://www.facebook.com/pages/Vállald-a-népszámláláson-hogy-Jedi-vagy/141350375961177

HozzászólásokJedi Templom, Coruscant

Ebben a Templomban képzik a Jedi Mestereket. Itt összpontosul az erő, mely összeköti a galaxist! Legyen ez az oldal a Jedik temploma!

A Jedi Vallást, mint minden más vallást, mindenki másként éli meg. Ez természetes. Valakinek csak rajongás, valakiknek lázongás valami ellen, valakinek csak egy közösség, de valakiknek ez belső tartás és életvezetési rend. Mi vagyunk azok, akik ezt komolyabban gondolják.

A jegyzetekben vannak a Jedi alapelvek (2 bejegyzésben), amit érdemes átfutni. 2X1 perc az egész és megdöbbentő nagy bölcsesség.Jedi vagyok videó

A Szertár szerkesztője Zsíros László Róbert is felvállalta a jediséget, persze csak ismeretterjesztő jelleggel. A film végén szerepel, hogy a félreértések miatt ki kell jelenteniük, hogy a videó szórakoztató jelleggel készült és "nem buzdít a számláló biztosok lefénykardozására."Én már régóta Jedi vagyok. :-) Admin, ha jól emlékszem...

mintha Te aggattad volna rám e szép szerepet anno. :D
Akkor Ti most itt mind engem imádtok? :D :D :D
Komolyan mondom, nem értem, hogy még a vallástalanság se megy birkulás nélkül???Gratulálok!

Gratulálok!Siker a négyzeten:-)

Index.hu főoldal ajánlja megint egy blogbejegyzésemet, mint pár nappal ezelőtt is tette. Ilyesmit akartam megvalósítani.A humor velünk van

Népszámlálás 2011 Magyarország Kitöltési útmutatóJedi lovag cselekedetei

A Jedi lovag sosem személyes hatalma vagy gazdagodása érdekében cselekszik. A Jedi lovag tudást és megvilágosodást, békét és harmóniát keres. Ugyanakkor le akarja győzni azokat, akik ezzel ellentétesen cselekednek: halált, zsarnokságot és tudatlanságot terjesztenek.Milyen is az igazi Jedi?

A Jedi lovag sosem cselekszik gyűlöletből, haragból, félelemből vagy agresszióból. A Jedi lovagnak mindig akkor kell cselekednie, amikor higgadt, amikor összhangban van az Erővel. Ha dühös indulatból cselekszik, enged a sötét oldal kísértésének.A link:

Vállald a népszámláláson, hogy Jedi vagy.Igen itt a helye és örülök

, hogy az Admin vetette fel először itt a témát és nem én.