Az Everness életérzés

Az Everness Fesztivál 2013 egyet jelent a zenével, a mozgással, a színek, ízek és illatok mámorával. Három nap felejthetetlen együttlét, amikor a tudatos pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében a hozzánk hasonlóan gondolkodók körében kapcsolódhatunk ki, tanulhatunk és léphetünk előre az önmeghaladás útján.

A fesztivál célja, hogy a hasonlóan gondolkodó közösségek és egyének a jóga, a művészet, a személyes fejlődés, a környezettudatosság és az egészséges, finom ételek segítségével kapcsolódjanak ki és töltődjenek fel, új kapcsolatokat kötve és a régieket szorosabbra fűzve.

Bízunk abban, hogy az együtt eltöltött három nap mindenki számára felejthetetlen élménnyé válik és évről-évre újra találkozunk majd.

Maga a név azért angol, mert a hosszabb távú céljaink közt szerepel, hogy az idei sikeres első fesztivált követően jövőre nemzetközi szintű és volumenű rendezvénynek adjunk otthont a Kárpát-medencében. Szeretnénk, ha fesztiválunkon az elkövetkező években egyre nagyobb nemzetközi közönség cserélhetne eszmét, más országok népei megismerkedhetnének hazánk tájaival, előadóival, művészeivel, zenészeivel, közösségeivel és cégeivel, és elterjedne a hír, hogy van egy közös pont, ahol minden évben előremutató kezdeményezésekről informálódhatunk, kapcsolódhatunk, találkozhatunk, miközben felejthetetlen élményekkel gazdagodunk.

A tudatosság legnagyobbjai adnak elő: Új előadókkal, workshopokkal bővült az Everness Fesztivál programja. Balogh Béla, Kiss Balázs Kunó, Barnai Robertó, Grandpierre Attila, Csörgő Zoltán, Palacskó András és Géczy Gábor mellett örömmel köszöntjük előadóink közt Sárecz Ivánt (Józsi Bácsi), Dr. Dicsőfi Endrét, Aranyosi Ervint, Stőhr Grétát és Osho tanítványát Indiából, Maitreyát. Az aktuális, folyamatosan bővülő előadó-listát megtekinthetitek a www.everness.hu oldalon. A fesztiválon magukat workshop-sátrakkal képviselő kezdeményezések egy része szintén felkerült az everness.hu oldalára. A Napi Elemózsia és Aniola sátrak mellett érdekes és izgalmas programokkal várnak a Biologika Szabadegyetem Sátorban, Green-R Workshop sátorban, Lélekbónusz Sátorban, Deeksha Sátorban és a Válaszkész Szülők Gyermek Sátorban is.

Kutyabarát fesztivál: Sokan vagyunk, akik bizony nem szívesen válunk meg négylábú kedvencünktől, amikor nem muszáj. Szerencsére egyre bővülő lista kedvez a kutyusokkal utazó, vacsorázó, vagy éppen fesztiválozó gazdiknak. Az Everness Fesztivál csapata örömmel jelenti be, hogy négylábú kedvenceiteket szeretettel várja ! Bővebb információk a belépés feltételeiről és szabályairól a rendezvény weboldalán: www.everness.hu

Fesztivál a családosoknak is: Jó hírrel szolgálhatunk a kis- és nagycsaládosoknak. Az Everness Fesztivál nagy hangsúlyt fektet a gyerkőcökkel való kikapcsolódásra, így egyre bővülő gyermekprogramokkal jelentkezik. A Válaszkész Szülők jóvoltából például a Válaszkész GYERMEK Sátorban tanácsadások, foglalkozások, tartalmas programok foglalják le a kicsiket és a nagyokat a fesztivál egész időtartama alatt. Bővebb információért látogassatok az Everness facebook oldalára.

További információ és jegyvásárlás: www.everness.hu

HozzászólásokPatek Philippe cette année

Patek Philippe cette année pour cette montre en particulier à se joindre à la technologie, puis avant, ce Gossamer brevet Patek Philippe, utilisez uniquement la bride extérieure. Nous savons tous que les cheveux ont les extrémités intérieure et extérieure, dans la plupart des cas, nous insistons sur le fait l'extérieur, il faut avoir entendu ce que Gossamer final Breguet, replique montre double Gossamer, fin de la courbe Philippe du spiral, la fin de la courbe autour du Gossamer Et ainsi de suite, ceux-ci se réfèrent à la fin des cheveux pour effectuer le traitement de la courbe, en afin d'améliorer la isochrone. oscillation Gossamer, le cercle doit faire un mouvement régulier centripète et centrifuge, au milieu du cercle peut être fait très régulière, à égale distance, mais la fin, car il doit être fixé à la pile de nageur, et ne sera pas déplacer, de sorte que l'extrémité extérieure de l'oscillation Gossamer contiendra-la concentricité du Gossamer, Patek Philippe Montre de sorte que le général fera la fin de la courbe de Rao, afin de minimiser la fin du mouvement concentrique arachnéenne de l'impact. en plus de la fin de t il visite aura une incidence sur la fin, la même extrémité doivent également être fixés, il y aura l'impact, mais beaucoup de tables ne le font pas.