Ha szeretnél sikeresebb lenni

Sokan olvasták és látták a Titok c. filmet és könyvet, ám a legtöbb ember megrekedt az elméletnél és a saját életében nehezen vagy egyáltalán nem tudott változtatni a Titok tanításainak ismeretével sem. Vajon miért van ez így?

Talán nem működik a Vonzás Törvénye? Nem hiszem, ezt kizárhatjuk, a vonzás ugyanis tényleg egy univerzális törvény, ami mindig, minden körülmények közt működik! Ennél sokkal egyszerűbb az indok, és ezt szeretném most megosztani veletek.

Mindössze arról van szó, hogy a vonzás, amiről a filmben szó van a gondolatainkból ered, pontosan úgy, ahogy a filmben elmondják. De... a gondolataink kapcsán érzések keletkeznek. Érzések, amelyek kapocsként működnek a múlt és a jelen között. Érzések, melyek előhozzák az emlékeinket, előhozzák a tudatalattiban lévő dolgokat, a múltunkat. Érzések, melyek drogokként működve, biológiai vegyületekként, úgynevezett peptidekként bekerülnek a véráramlásunkba és hatással vannak a rezgésünkre, a közérzetünkre, a hangulatunkra.

Ezek a vegyületek befolyásolják azt hogy mit érzel, mennyire vagy boldog, elégedett, mennyire vagy magabiztos, vagy bizonytalan, mennyire tudsz teljesíteni, és hogyan reagálsz a környezetedre, a téged érő ingerekre. A stresszre ugyanúgy mint a kedves dicsérő szavakra, vagy egy ölelésre.

Mindez azért fontos mert ezek a dolgok befolyásolják minden percben jótékonyan vagy kártékonyan a cselekedeteidet, reakcióidat és egyáltalán azt, amit látsz, hallasz, érzel, tapasztalsz a világból.

Hogyan lehetsz boldogabb, sikeresebb, harmonikusabb, örömtelibb, magabiztosabb?

Változnod kell, de ez egy természetes folyamat ami amúgy is minden percben végbemegy a testedben. De ezt a folyamatos változást irányíthatod, alakíthatod, tudatosíthatod minden percben. A teremtés ugyanis nem a gondolataid által zajlik, az csak egy kiindulópont. Tovább is látnod kell a folyamatot!

A teremtés a valóságban az érzésekkel történik! Épp ezért az a Titok film záró gondolata, hogy ÉREZD JÓL MAGAD! De ez a gondolat egy órási csapda is egyben. Ha ugyanis jól érzed magad, az önmagában kevés. Az igazi Titok az, amikor Önmagad tudod összhangba hozni a jó érzésekkel, az igazi céljaiddal, ehhez pedig épp azokat a rossz érzéseket kell átprogramozni, ami a korábbi életedben megakadályozta hogy elérd azt, amire vágysz. Ez egy természetes folyamat, amihez nagyon fontos meglátni azt, hogy ki vagy valójában.

Sokan keresik ezt, és egyre többen találják meg. Ehhez ad egy nagyszerű segítséget a TITOK Mesterszeminárium, ami a legnépszerűbb Titok Tréning. Bővebben olvashatsz róla itt:

Bőséget, egészséget, jókedvet és sikereket kívánok Neked is. Kívánom hogy minden álmod váljon valóra, mert megérdemled. Hiszen képes vagy rá, hogy valóra váltsd a legőrültebb álmaidat is! Hát ne tétovázz, hanem éld az életed! Ebben segít és ad egy nagy lökést avagy új lendületet Neked is a TITOK Mesterszeminárium. Hogy miről szól, azt elolvashatod bővebben itt:

Várlak szeretettel,
Admin

Ui.: Jövő hét szombaton, azaz november 26-án lesz a következő lehetőség arra, hogy Te is részt vegyél és elérd végre a minőségi ugrást az életedben!