Időhatékonysági technikák, amelyek garantált extra szabadidőhöz juttatnak!

Egyik kedves barátom, Pongor-Juhász Attila az elmúlt napokban mutatta be "Az Időmilliomos Vállalkozó" című könyvét. Én sokat olvasok, tényleg rengeteg könyvem van, mert hiszek abban hogy a könyv fejleszti az elmémet, kreativitásomat - míg a TV csak rontja... Idén is túl vagyok már egy tucat könyv olvasásán, de olyan mély benyomása, hatása, eredménye idén még egyik könyvnek sem volt rám, mint ennek! Képzelheted, hogy miért ajánlom: ez a könyv IDŐT takarít meg Neked is, vagyis ha úgy veszem, az életedet hosszabbítja meg...! Az idő mindenki számára fontos, épp ezért nézz bele, mit tudhatsz meg.

Sokszor gondolkoztam azon, hogyan tudom magam hatékonyabbá tenni, miként tudom a feladataimat időre elvégezni, hogy minden nap azon dolgozzam, hogy elérjem kitűzött céljaimat.

Rájöttem, hogy nem működnek azok a technikák, amelyeket az időgazdálkodási trénerek tanítanak.

Te tudod már,
- Hogyan duplázd meg a hatékonyságod és eredményeidet kevesebb napi munkával?
- Milyen szokásoknak köszönhetően töltsd produktívan napjaidat, hogy megszűnjenek a rossz érzéseid, ezáltal nap végére teljesen eredményesnek érezhesd magad?
- Hogyan légy a saját időd ura és éld az álom életed, amit mindig is akartál?

Ha még nem tudod, akkor el KELL olvasnod ezt a könyvet!

Attila Időmilliomos Vállalkozó könyve épp ezekhez segít hozzá, én már el is kezdtem alkalmazni az életemben a benne lévő milliókat érő tanításokat!

Kattints ide és ismerd meg a könyvet részletesen:
http://pongor-uzleti-konyvek.hu/pongor_juhasz_attila_az_idomilliomos_val...

Sőt, most egy speciális akció keretében megszerezheted magadnak a könyvet akciós áron, nézd meg mennyiért:
http://pongor-uzleti-konyvek.hu/pongor_juhasz_attila_az_idomilliomos_val...

Érdemes élni a lehetőséggel, hiszen minden egyes nappal közelebb kerülünk a halálunk időpontjához. És épp emiatt kell hogy az időnket ne felesleges, hanem hasznos dolgokra fordítsuk!

Ebben volt nekem is óriási segítség ez a könyv!

Üdvözlettel:
Secret Admin