Íme a 6 leggyakoribb akadály, mely utadat állja célod megvalósításában

A célmegvalósítók többsége 6 alapvető akadályba ütközik útja során. Lehet, hogy Téged is visszatart valamelyik?

1. Nem tudod, hogyan kell okosan igazi célokat kitűzni!

2006-ig azt hittem nekem vannak céljaim... de rá kellett jönnöm, hogy ezek csak álmok voltak! Néhány megvalósult, a többség pedig rémálommá vált... :( Megértettem, hogy álmodozni nagyon jó, de ahhoz ezek meg is valósuljanak, szükséges az a tudás, technika és módszertan, amiről addig soha nem tanultam, és idehaza senki sem tanította.

Ráfeküdtem az internetre, megkerestem, hogy kik tanítanak célkitűzést, és felfedeztem, hogy angol nyelven óriási szakirodalma van a célkitűzés technikájának. Neki álltam és lépésről lépésre megtanultam több mester – köztük Brian Tracy, Zig Ziglar, Jim Rohn és a mentorom Bob Proctor módszerét. Mindegyikből tanultam valamit, amit kipróbáltam és továbbfejlesztettem a saját életemre való alkalmazás során.

2009-re kidolgoztam a saját, magyar kultúrára adaptált célkitűző módszertant és tréninget, és elsőként magyar nyelven elkezdtem célkitűző edzőtáborokat szervezni minden év első péntekjén, hogy újévi fogadalmak helyett igazi, konkrét célokat tudjanak kitűzni azok a magyar cégvezetők, vállalkozók és hálózatépítők, akiknek ez angol nyelvtudás hiányában gondot jelentene.

2009-ben 175, 2010-ben 325, 2011-ben 350 cégvezető és vállalkozó vett már részt ezeken az évente csak egy alkalommal megrendezésre kerülő célkitűző programon.

Amennyiben készen állsz, hogy a 2012-es üzleti évedet megtervezetten kezd, akkor legyél ott a Lurdy házban 2012. Január 6-án!

Kattints ide és foglald le részvételi helyed Dupla kedvezménnyel!

2. Pontatlan, elnagyolt, azaz nem kikristályosodott Cél

Nagyon fontos különbség van aközött, hogy Nyugat felé tartasz vagy egy pontos címet és irányítószámot táplálsz be a GPS-be. Minél tisztább a célod, annál egyszerűbb és gyorsabb odajutnod.

A 2012-es Üzleti Évindító Célkitűző Edzőtáborban pontosíthatod célodat, hogy összhangba hozd jövőképeddel és motivációddal.

Kattints ide és foglald le részvételi helyed Dupla kedvezménnyel!

3. A Családi vagy Üzleti környezet támogatásának hiánya

Volt már olyan, hogy megosztottad Célodat egy családtaggal vagy üzlettárssal, de számodra fontos bíztatás helyett elbizonytalanítás hegyeit állította eléd? Néha úgy érzed te vagy az „egy, aki minden terhet visz”?
Hozd el magaddal a Programra azokat, akikkel együtt építe(né)d jövődet.

A program végére garantált lesz a szinergia, és 2012-ben egymást erősítitek majd azokban a helyzetekben, amikor korábban megfojtottátok volna egymást egy kanál vízben.

Kattints ide és foglald le részvételi helyed Dupla kedvezménnyel!

4. Hiányoznak a tartós siker megteremtéséhez szükséges szokások

„ A Győztes és sikeres emberek közös jellemzője, hogy olyan szokásaik vannak, amelyeket a vesztes emberek nem szeretnek megcsinálni!”

Ha bármilyen siker elvet alkalmazol az már előrelépés ahhoz képest, mintha semmit sem használnál. Azonban, ha tartós sikert és eredményt akarsz elérni az életed minden területén elengedhetetlen, hogy olyan szokásokat alakíts ki, amelyek folyamatos és tartós eredményt biztosítanak számodra!

2012. január 6-án az Üzleti Évindító Célkitűző Edzőtáborban, az együtt töltött 1 nap során megmutatom neked az összes lépést, melyeket együttesen alkalmazva megállíthatatlan leszel!

Kattints ide és foglald le részvételi helyed Dupla kedvezménnyel!

5. Nehézség a komfortzóna elhagyásában

Ahhoz, hogy más eredményeket érj el, mint eddig, másként kell cselekedned. Félre kell tenned bizonyos szokásokat, szempontokat, melyek nem szolgálják fejlődésed.
Amennyiben eljössz az Üzleti Évindító Edzőtáborba, a program során beazonosíthatod és megtanulhatod leküzdeni azokat a szokásokat, melyek mindennapjaidban komfortzónádat formázzák, és ezáltal célod elérését gátolják. Megtanulod felállítani a komfortzónád tágításának stratégiáját.

6. Pontos megvalósítási terv hiánya

Sokan ott buknak el a célmegvalósítás útján, hogy nem tudják hogyan kezdjenek hozzá! Céljaid megfogalmazása csak az első lépés, részletes tervet kell eszközölnöd a megvalósításhoz.
A Célkitűző Edzőtáborban olyan tervezési módszert sajátíthatsz el, ami visszavonhatatlan pozitív változást hoz céljaid elérésében!

Amennyiben még nem jelentkeztél a 2012. Január 6-i Évindító Célkitűző Edzőtáborba, akkor gyorsan jelentkezz, hogy biztosíthasd helyed, mert 2 nap alatt már majdnem meg is telt a fél terem!

Kattints ide és foglald le részvételi helyed Dupla kedvezménnyel!

A Te üzleti sikereidért 2012-ben is!

Pongor-Juhász Attila

Ui:

A Télapó idén különösen jó fej:
a Business Class-ra egy jegy áráért ketten jöhettek…

De ez csak a kedvezményjéghegy csúcsa.

Olvasd el, hogy mi van a vízszint alatt!

Kattints ide és foglald le részvételi helyed Dupla kedvezménnyel!

A Télapó kedvezmény CSAK

2011. December 6-án 24.00-ig érvényes!