Költözés, szünet, megújulás

Kedves látogatók és secretfalva lakói!

Az elmúlt egy hétben időnként - sajnos sokáig - nem volt elérhető az oldal, illetve problémák voltak a feltöltéssel, írásokkal, belépéssel. Nagyon remélem, hogy ezek a problémák a mai nappal véget értek. Az oldal most jól kell hogy működjön, ha mégsem, akkor kérem hogy a címemre - a kapcsolat menüpontban vagy a nevemre kattintva - írjátok meg hogy mit tapasztaltok. Különösen ha piros feliratokat láttok az oldalon, azt egy e-mailbe másolva küldjétek el, hogy tudjunk róla és mielőbb javíthassuk.

A kimaradás és a hibák oka az volt, hogy

a korábbi tárhely szolgáltatónkat egy héttel ezelőtt felvásárolta egy másik cég, és átvették a szervereket, amiről az utolsó pillanatban kaptunk csak értesítést. Nem csak ez az oldal került át, hanem több száz más oldal, és ez előre nem látott hibákat okozott, emiatt az ügyfélszolgálatuk sem bírta kezelni a sok beérkező kérést. Mi sem fértünk hozzá az oldalhoz, így csak a Facebook-on tudtuk kommunikálni a problémát.

Az ünnepek után tervben van egy fejlettebb szoftverre váltás is, de az előtt mindenképp jelezni fogjuk ha lesz kimaradás, és az az eddigiekben megszokott módon, legfeljebb néhány órás szünetet fog majd jelenteni. Ezzel együtt az oldal felépítése kezelőfelülete és kinézete is egy picit meg fog majd változni, modernebb lesz.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Üdvözlettel,
Admin

Hozzászólásokamit olvasok, arra mindig

amit olvasok, arra mindig válaszolok... úgy látszik nem mindent olvasok el itt :)kedves Harmatcsepp, ha a

kedves Harmatcsepp,

ha a címlapon lévő "legutóbb olvasott" dobozra gondoltál, akkor azt most visszatettem, nem tudom miért kapcsolódott ki. ilyenek lehetnek máshol is, ha valaki valami hasonló hiányzó dolgot lát, szóljon.
a címlapon lévő alsó két dobozt (friss fórumtémák és friss naplóbejegyzések) én is hiányolom, de azt egyelőre nem találom hogy hol lehet visszakapcsolni...

Admin:D Nem erről az oldalról nyilatkozott a két ember, hanem...

arról az egóoldalról, ahol közzé tették a változásokat.Harmi!

Kopjál le a Barátnőmről !!!

*****************beküldő: Kila | 2012. december 7. péntek - 15:29

harmi, nem vagyok lezbi.

*****************

Felfogtad?:) Nagyon örülök hogy jó ismét az oldal

Hiányoztatok!
Köszönjük a tájékoztatást!Ének a holdon blogbejegyzés

Ének a holdon blogbejegyzés törlését sajnálom :(
Ott, két kedvetlen ember is nyilatkozott az oldalról, s mégis itt vannak :)

Magam részéről köszönöm ezt honlapot, hogy itt udvarolhatok Kila szerelmemnek ~ kedvesen *