Ma 18 órakor találkozunk a Zöld Pardonban, érkezz pontosan!

Most lehetsz te is haJÓtündér! Ráírtuk a Secret oldal olvasóinak a kívánságait is a Harmonetes papírhajókra, több száz kívánság érkezett tőletek, amit ezúton is köszönünk! A kívánságokat MA vízre bocsátjuk, és ebben a mókában te is részt vehetsz, ha idejében érkezel, akkor te is lehetsz hajótündér, vagy hajóskapitány. Gyere 18 órakor a Zöld Pardonba, ahol színes műsor és vidámság vár. Itt a program is:

A beérkezett kívánságokat felírtuk a 100 papírhajóra, és a mai, tízmilliószoros napon egy közös meditáció után szélnek eresztjük a Dunán! Teremtsünk együtt egy boldog világot!

Még nem késő ha hozod a kívánságod, a helyszínen is ráírhatod, hogy valóra váljon az álmod!

10 x 10 papírhajó fedélzetén
100 x 100 kívánságot
10 000 x 100 őrangyal bocsát a Duna vizére a budai rakpartról a Zöld Pardon mellől. Csatlakozz a mozgalomhoz Te is!

Ha van kedved megnézni hogyan bocsátjuk vízre a hajókat, akkor gyere Te is a Zöld Pardonba 2011.07.05-én, azaz MA este 18.00-kor! Legyél a 100 haJÓtündér egyike, aki segít a kishajók vízre küldésében! (Meglepetés vár a helyszínen!)

A beugróra a HarmoNet és a Zöld Pardon vendége vagy!

Program:

18.00 -18.30 Testtudat teremtő torna Tarával – Hazánk legismertebb ducispecialista, testtudat trénere fogja a munkában megfáradt érkezőknek megmutatni azokat a testi lazító gyakorlatokat, melyek segítik a ráhangolódást az est többi részére. A gyakorlatokat állva végezzük, nem kell hozzá sportfelszerelés, vagy edzettség – elegendő a friss dunai levegő és a kezünk-lábunk, ami amúgy is nálunk van!

18.30-19.10 Kövi Szabolcs koncert: Tudatos teremtés

19.10-19.30 Csillagvirágos meditáció Csillagvirággal

19.30-kor A papírhajók kiosztása és csöndes levonulás a Dunához – a papírhajók vízre bocsátása

Tudod mit kívántak mások? Olvasd el itt >>

Ne felejtsd el ezt a cikket lájkolni, hogy minél többen legyünk, s a tudatos teremtés napján együtt maradandót alkossunk!