Meddig halogatod, hogy felébredj?

Íme egy történet, amely meg fogja változtatni hozzáállásod egy - az életedet meghatározó – kérdésben. Ez a történet az életünkről szól, így igazán mindenkinek szól. A kötetet Mátrai Vanda írta, a címe: Álomkatalógus avagy... meddig halogatod, hogy felébredj?

A könyvről:

Ha volt már úgy, hogy tudtad, amiben most élsz, az számodra nem jó... és volt olyan, amikor azt is hozzátetted: most nekiállsz, és megváltozol, hogy minden más legyen... képzeld el a következőt:

Éled az életed, mint eddig – minden örömével és kudarcával. Megvannak a szokásaid, és azok a dolgok amikkel elégedetlen vagy, de jelenleg nem nagyon tudsz változtatni rajta. Aztán egy éjjel történik veled valami. Átlépsz egy másik világba, és az életedben innentől kezdve lassan felkavarodik az addigi állóvíz, amiben léteztél.
Ott kicsit másképp mennek a dolgok. Azok a gondok, amik a való életedben mindennapos társaid, odaát megszűnnek. Egy furcsa eljárásnak vetnek alá, aminek köszönhetően képes leszel saját magad irányítani az életed, nem pedig ráhatás nélkül elszenvedni az eseményeket. Célokat tűzöl ki, és emberi kapcsolataid kinyílnak.
Ideát viszont minden egyre rosszabb. Ahogy telnek a napok, két világod között egyre nagyobb a kontraszt, és gyűlik benned a harag azok ellen, akiket elrontott életedért felelősnek tartasz.

Már éppen berendezkednél a két világban párhuzamosan megélt kettős életre, amikor egy napon ismét történik valami, ami romba dönti reményeidet. Kétségbeesésed tetézi, hogy világosan látod: már nem tudod ugyanabban a formában tölteni a mindennapjaid, ahogy eddig. Ha tovább akarsz élni, fel kell oldanod magadban a másik világ hatására keletkezett feszültséget.

Ez persze nem veled történik meg. Vagy mégis?

Az Álomkatalógus belülről mutatja meg azt a küzdelmet, amit azért folytatunk, hogy visszaszerezzük (vagy megszerezzük) az irányítást az életünk felett. Hogy ne a félelmek és szokások irányítsanak, hanem szabadon tudjuk meghozni döntéseinket.

Az ellentmondásról, és annak feloldásáról szól az Álomkatalógus: arról, hogy az ember hogyan képes túllépni a fájdalmon és haragon, amelyek megakadályozzák, hogy végre a saját életét élje.

Szeretettel ajánlom a könyvet mindenkinek, aki egy különös történet olvasása közben szeretne előbbre jutni lelki fejlődésének útján: ez a könyv szépirodalom és önfejlesztő könyv egyben.

A könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható, ha szeretnél rendelni belőle, itt megteheted: ÁLOMKATALÓGUS RENDELÉS (Ára: 2490 Ft)

Az ajándék:

- megkapod hozzá e-mailen egy különleges szerelmi történetről szóló novelláját, amelyet a kötetet nem tartalmaz, és sehol máshol nem fellelhető;
- és Vanda átvállalja a postaköltséget, ha előreutalással fizeted ki a könyv árát (ez egy könyvnél 725 Ft postaköltség megtakarítást jelent).

HA MÁR ISMERED A KÖNYVET, akkor nagyszerű lehetőség ajándékként megvenni azon barátaid, családtagjaid számára, akik keresik az útjukat, és szükségük lehet egy kis támogatásra. Ráadásul közeleg a karácsony, érdemes előre gondolkodni, és apránként összegyűjteni az ajándékokat, nem pedig decemberben fejvesztve kapkodva... Ha most többet rendelsz, és előreutalással fizetsz, mentesülsz a postaköltség alól.

Ha szeretnéd a könyvet és az ajándék novellát
+ mentesülni a postaköltség alól, töltsd ki az űrlapot, kattints ide >>

A könyv ajánlója:

„Ha egy éjszakád, ha csak egyetlen éjszakád úgy telne el, hogy az álomnak tekintett események mindegyikének végig tudatában vagy, reggelre megváltozna az egész életed, és semmit sem tartanál lehetetlennek. Akár azt hiteted el magaddal, hogy ez lehetetlen, akár azt, hogy lehetséges... igazad van.”

Balogh Béla
író,

A könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható, ha szeretnél rendelni belőle, itt megteheted: ÁLOMKATALÓGUS RENDELÉS (Ára: 2490 Ft)

Nagyon kellemes időtöltést és hasznos felismeréseket kívánok a könyvhöz!

Secret Admin

HozzászólásokKönyv rendelés

Kedves Admin!

Köszönöm a választ!

Azóta a könyvet már olvasom :)))

Szép napot!
DanareKedves Danare, Kérlek, ha

Kedves Danare,

Kérlek, ha továbbra sem tudod kitölteni az űrlapot, akkor küldd el az adatokat az admin kukac thesecret pont hu email címre, úgy is érvényes a rendelés. Köszönöm,

AdminRendelés

Szia Secret Admin!

Szeretnék rendelni, de a rendelési űrlap elküldése után "warning..." üzenetet ír ki.

Miként oldhatom meg a problémát?

Üdv.
Danare