Meghívó

Feldmár András Kanadában élő magyar származású pszichológus, pszichoterapeuta ősszel, néhány hétre ismét Magyarországra érkezik. Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a Feldmár Intézet szervezésében megrendezendő szeptemberi programokat.

András néhány hétig Budapesten lesz és többek közt terapeuta továbbképző programot is hirdetünk ebből az alkalomból El(eset)tanulmányok címen.

Különleges programnak ígérkezik a Vágy és kötelesség c. három napos hollókői elvonulás, amit igazán már nem is nagyon ajánlok senki figyelmébe, mert a létszám telített, de azért még egy-két ember beférhet.

A Magány és együttlét csoport itt Budapesten lesz, az Aranytíz Művelődési Központban (Budapest V. Arany János u. 10. II.emelet, Rodin terem), itt lesz egyébként a terapeuta képző program is.

Sokakat érdekel a NAGY BESZÉLGETÉS címmel meghirdetett programunk is, ebben az az érdekes, hogy András nem előadást tart, hanem a folyamatosan beérkező kérdésekre válaszol, illetve a kérdezőkkel és a közönséggel beszélget. Ez a program szeptember 21-én lesz a Corvinuson.

A Telehold programot is szeretném a figyelmedbe ajánlani, ez a Feldmár Intézet régi programjának a Nők iskolájának a folytatása, most telehold éjszakáján, este 10-kor a Columbus hajón lesz Andrással a program nyitó beszélgetés Élek vagy túlélek címmel.

Mindezekről olvashatsz a Feldmár Intézet honlapján és Facebook oldalán, a Telehold honlapján és Facebook oldalán.

Önismereti csoportjainkról pedig A barna tehén fia c. könyvünk honlapján és Facebook oldalán találsz információkat.