Megjelenhet a Te írásod is egy könyvben!

Mi lenne, hogyha egyszer csak megjelenne az írásod egy igazi könyvben? Mi lenne, ha biztosan ezrek olvasnák amit írtál? Mi lenne, ha megtanulnád, hogyan lehet sikeres könyvet, blogot, marketing szöveget, regényt, szakkönyvet, vagy bármilyen írásművet írni? Olyat, amire az olvasó is kíváncsi... milyen lenne, ha a Te meséd jelenne meg a könyvben, ha a te neved ismertté válna?

Gyere el a Meseműhelybe, egy pici faluba távol a világ zajától, Vulkánfalvára! Nincs más dolgod, mint eldönteni: rusztikus parasztházban, vagy a Durrell gyerekkorát idéző levendulaszínű modern villában laknál szívesebben október 23. és 26. között? Életreszóló élmény lesz, ez

...biztos!

Már csak 4 hely szabad a 15-ből, de ha gyorsan döntesz, akkor tiéd lesz az egyik!

Vulkánfalva igazi neve Kissomlyó. Alig jár ott busz, vonatállomás nincs. Mégis kicsit olyan, mint a nagyvárosok, van a falu és van az agglomerációja, a "hegy", vagyis a vulkanikus dombocska lankáin a számos csinos szőlőbirtok. Ha ott valaki büszkén azt mondja "hegyem van" azt érti alatta, hogy van egy nadrágszíjnyi szőlője, rajta kisebb-nagyobb házikó, vityilló, vagy kacsalábon forgó kastélyféle. A vulkán túlsó felén a gyógyvizes Borgáta fürdő, ahol a csapat másik része száll meg.

Egy olyan hely, ahol semmi olyan nincs, ami a hétköznapjainkat áthatja mégis minden fontos dolog van ami ahhoz kell, hogy magunkra figyelhessünk. Van helyben termett élelmiszer, igazi tejből készülnek a dolgok, ebből főz nekünk a háziasszonyunk.

Ott lesz veled Gáspár Kati, aki több könyv szerzője, a Lélekpillangó eddigi meséinek írója, ezernél is több nyomtatott és netes újságcikk, blogjegyzet szülőanyja, és mindezek mellett a Harmonet 15 éves online női magazin és a Harmopress könyvkiadó egyik tulajdonosa.

Azért lesz ott, mert segíteni tud neked abban, hogy a már meglévő írói vénádat egy rendszerbe foglalva úgy tudd használni, hogy a tréning végére te magad is képessé válj egy könyv, blog, marketing szöveg, mese, vagy bármilyen általad vágyott írói alkotás elkészítésére.

Nem ad neked tehetséget - de megmutatja azokat az eszközöket, amikkel eléred a célodat. Sőt végig is csináljátok együtt, látványos eredménnyel: Amit a Vulkánfalvai meseműhely ideje alatt írsz, az megjelenik a Lélekpillangó antológiában nyomtatásban és több tízezer ember olvassa majd a Te művedet!

Van teljes csend és figyelem és NEM LESZ NET (kivétel annak aki a telefonjáról csihol).
Nem lesz bekapcsolt tévé sem!

Hol egy borospince kályhájának melege mellett, hol a borgátai vendégház nappalijának kényelmében fogunk alkotni, írni, tanulni, játszani, lakomázni, bort inni, nevetni...

Lovas hintóra ülünk, vagy lovagolunk futószáron, vagy aki tud, az akár egy hegykörön terepen is.

Meglátogatjuk Ambrus Lajos szépírót, aki borkóstolóval vár bennünket. (A borkóstolás árát a program nem tartalmazza).

Háziasszonyunk, Rézi magával visz majd a Vulkán túrára, megmutatja még azt is, éppen ebben az évszakban milyen növény gyűjthető.

Ellátogatunk a Dukai festmények alkotóihoz, Dukai K Szilvihez és Dukai K Andráshoz a szomszéd faluban.

Együtt játszunk Lélekpillangó társasjátékot!

Játszunk tárgy-tarot játékot (Ehhez hozz egy könyvet, vagy egy olyan plüss, vagy egyéb figurát, amire neked már nincs szükséged, de más még örülne annak. Fontos, hogy ne vegyél, hanem otthon keress valamit..)

Lesz számos trénig gyakorlat, írói műhelyek reggel, délelőtt és délután, feladatok estére, megálmodni valók éjszakára.

Nagyon intenzív négy nap, mely nem csupán kikapcsol, átmozgat és feltölt, de olyan eredményes lesz, hogy a végére el fog készülni a kis csapat keze által a Lélekpillangó 2015-ös meséje. (Várhatóan az egész mesefolyam!)

Ez a mese fog megjelenni az antológiában ezt kapja majd az a sok-sok ezer ember aki évről évre követi a mesét. Mi sem természetesebb annál, mint hogy annak a 12 izgalmas, okos és ügyes embernek a nevét és arcát is megismeri a közösség, akik a mesét írták.

Megnézheted hogy hol fogsz lakni, hogy néz ki a ház, itt ezen a honlapon:

Ha megtisztelsz jelenléteddel a Lélekpillangó meseműhely napjain, jelentkezz gyorsan, hogy biztosan ott lehess!

Jelentkezésedhez szükség van egy rövid, kb egy oldalas írásra, melyet az info@lelekpillango.hu oldalra küldesz.

Arról írj, - akár egy mesét - hogy Vulkánfalváról mi jut eszedbe? (Nem kell tényekhez, valósághoz ragaszkodni, bármi ami eszedbe jut jöhet)

Kérlek, hogy a helyedet biztosítsd be 45.000 Ft befizetésével
MyMusic Kft.
Raffeisen bank 12010501-00133984-00200000 számlájára.

A díj tartalmazza:
- a szállást,
- a napi helyben termelt, organikus zöldségekből és húsokból készült étkezéseket. (Külön igényedet ezzel kapcsolatban jelezd, ha van.)
- Tartalmazza a lovaglást / lovaskocsizást,
- a Vulkán túrát,
- a különböző látogatások és helyben szervezett programok díjait.
- tartalmazza a tréning díját is!

Nem tartalmazza a borkóstolást a pincelátogatás programon, ezt helyben egyénileg fizeti aki kóstolni szeretne. (Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót sem, melyet egyénileg fizet meg mindenki helyben.)

Az odautazásról egyénileg beszéljünk, mert a vonattól, vagy a busztól autóval mindenkit be tudunk hozni a szálláshoz, visszafele szintén. Az utazásnál vedd figyelembe, hogy ünnepnap kezdődik a tréning. Jánosházára (Dukára) vagy Celldömölkre érkezz meg vonattal vagy busszal, illetve ha van az autódban hely tudunk telekocsit szervezni és a költségeket megosztani.

Amire szükséged lesz:
- papír (füzet, lehetőleg nagy alakú)
- íróeszköz, toll, esetleg színesek, szövegkiemelő
- laptop, vagy más elektronikus íróeszköz, ha van.
- Egy vagy két kedvenc könyved csak úgy...
- Egy olyan (már meglévő) könyv, vagy apróbb játék, vagy plüss figura, amire már nincs szükséged de tudod, hogy más még örülne neki. (Ezzel tárgy-tarot játékot fogunk játszani)
- Melegebb ruha, szélkabát, eső elleni védelem és kényelmes cipők, mert a természetben fogunk járni. (Edzőcipő, farmer, melegítő, gumicsizma)
- Ha tervezed, hogy a Dukai festményekből haza is viszel, illetve ha borozni is szeretnél velünk, akkor pénz.
- Vedd figyelembe, hogy a faluban nincsen bolt, hypermarket, áruház!

Ha maradt kérdésed, írd meg bátran! info@lelekpillango.hu

Találkozunk 23-án délelőtt a meseműhely indító napján!

További részletek a szállásról, jelentkezésről:

Nagyon izgalmas, érdekes program lesz, és életre szóló élmény azoknak akik részt vesznek!

.

HozzászólásokLéteznek...

amíg fel nem derítik oket. :)
Választ továbbra sem kaptam, viszont, idokozben felmerult okok miatt mégsem tudnék most részt venni ebben a táborban. Amennyiben lesz még egy ilyen újabb osszejovetel, szívesen elmegyek majd.
A torténetrol most nem írnék semmit, hamarosan majd bemásolom ide, egy saját blogba.
Koszonom Pipacsvirág, a segítokészségedet!
További szép estét.:)

Inkább maradjon titok. :)Kedves Pipacsvirág

koszonom a tippet.Már csak 1 hely?

Hétfon este írtam a fent említett info-kezdetu e-mail címre, vagyis érdeklodtem, és még torténetet is kerekítettem... Sajnos, eddig még választ sem kaptam... :(És?

Folytassa Admin!Már csak 1 hely van a házban!

Már csak 1 hely van a házban!Secret Admin!

Kérlek ne törölgesd az írásaimat, mert törvénybe ütköző a törlésük és sérti a személyes jogaimat. Sérti a szabad vélemény és információközlés elvét. Továbbá a legutóbb törölt írásomban csak nyilvános és közcélú adatok voltak.

indoklás:

A mai törvények értelmében szerintem Bús Tímea, Bús Ottónak a testvére (Vajdasági Magyarok Szövetségének elnökségi és tanácstagja, lsd.: és ) nem csak CELEB-nek, hanem minimum politikai közszereplőnek, de lehetséges, hogy kiemelt közszereplőnek is minősül.