MOST VASÁRNAP! - Országos Secret találkozó 2012 és 5 éves TheSecret.hu szülinap!

Öt éves lett a thesecret.hu és már hatodik éve hagyomány, hogy nyáron a Margit-szigeten van Secret találkozó: Idén 2012. július 29-én, vasárnap 16:30-kor találkozunk a zenélő szökőkútnál! Mindenki hozza magával a jókedvét, vidámságát, örömét és bánatát (utóbbit megszüntetjük hamar ;-) és néhány órát együtt lehetünk élőben is hogy megismerjük azokat akiket már talán ismerünk innen az oldalról.

A találkozó helyszíne a szokásos (a Margit-sziget bejáratánál, a zenélő szökőkútnál találkozunk, majd későb átsétálunk a nagy rétre).

További infók a Facebookon, itt:

Aki még sosem járt Secret találkozón, az készüljön arra, hogy jó lesz, és sok szép emlékkel, örömteli pillanatokkal gazdagabban térhet haza aznap. Ahol egy helyen ennyi tudatos teremtő - továbbá csinos hölgyek és sármos urak - gyűlnek össze, az csak jó program lehet.

Hogy hol és mikor találkozunk?

A Margitszigeti zenélő szökőkútnál 16:30 órakor majd nem sokkal később átsétálunk a Nagy Rétre, ahol jobban áramlik a sok pozitív energia.
Aki még sosem járt a szökőkútnál, annak segítségül: a Margit híd felől megközelítve a szigetet, a szigeti bejárótól kb. száz métert kell sétálni, és onnan már látni fogjátok a nagy szökőkutat.

Szeretettel várunk Mindenkit!

Ott találkozunk!!! :-)

A program:
16:30 óra gyülekező a zenélő szökőkútnál
16:50 séta a nagy rétre
17:00 ismerkedés, játék
18:00 meglepetés program Csillagvirág szervezésében
19:00 beszélgetés, játék, móka, kacagás ;-)

Néhány fénykép a 2007-es és 2008-as találkozókról:

A legelső, azaz 2007 augusztusban:

aztán szeptemberben:


2008-as augusztusi:


Secret találkozó Margitsziget - 2009. május 1.Sok szeretettel várunk mindenkit!

A szervezők:
Csillagvirág és Secret Admin

Hozzászólásokkedves Zakuszka, valószínű

kedves Zakuszka,

valószínű nem találkoztunk, de ott voltunk a szökőkútnál vadászni a többiekre, csak elég nagy volt a tömeg... végül azokkal akikkel megtaláltuk egymást, beültünk a Holdudvarba :) sajnálom hogy nem találtál meg minket, jövőre (azaz idén) kitalálunk valami egyezményes jelet, hogy könnyebb legyen!

Admintali

Én ott voltam.De nem tudom meddig kellett volna várnom mire jön egy secretes.
Ráadásul hőség voltSzia Imi!

Tekintettel arra, hogy egész éjjel zuhogott azért meg lesz tartva??Admin Imi

Asszalamu aleykum!

Admin Imi,

legy egesszen nyugodt, en nem leszek ott.
Esetleg az ohajom egy lenge, hus szello kisereteben.:)

De, Ragyogasnak kuldom szereto olelesem, a lanyoknak egy-egy barati kezfogast, a fiuknak meg a tisztes tavolsagot betartva, udvozletem. :)

Kellemes EGYuttletet!Ugye te is eljössz holnap? :)

Ugye te is eljössz holnap? :)

Admin

Ui.: Ez most nem az előző kérdésre volt válasz, hanem neked szól, kedves olvasó! :)Koszonom Admin Imi....

Asszalamu aleykum!

.....meg vagy ertve! :)

Szep napot!

U.i.: Legyel szives a mail-jeimre is ilyen gyorsan reagalni. Koszonom. :)úgy, hogy az első évben is

úgy, hogy az első évben is volt már:
2007 júniusában indult az oldal, és 2007 augusztusában volt az első Margit szigeti találkozó. vagyis nulladik évben is volt, tehát a 2012-es az már a hatodik.

sőt, mivel volt olyan év hogy kétszer vagy háromszor is szerveztünk - ahogy látszik a fényképeknél 2009 májusban és augusztusban is volt - összesen már több mint 10 ilyen nagyobb találkozó volt. plusz volt évekig egy klub is, ahol kéthetente összejöttünk, Álomkereső szervezte, de aztán egy idő után olyan sokan jártak (40-50 fő volt és 30 szék, földön ültek sokan) egy idő után nem fértünk el, és nem lehetett már ennyi embert moderálni sem (ha valaki beszélt, a másik sarokban külön klikkek kezdtek másról beszélni, emiatt elkezdett osztódni a klub, volt 2-3 különböző helyen, majd egy év alatt mindegyik megszűnt... :) érdekes fejlődés :))

ha jól tudom van még egyébként, én akkor létrehoztam fórum témákat hogy ott lehessen szervezkedni, de senki sem vállalta fel a vezető szerepet. én az éves nagy találkozót vállalom, plusz ha valaki akar klubot szervezni, akkor támogatom azzal, hogy kitesszük az oldalra, ennyit vállalok. lehet vidéken is.nem ertem?!

Asszalamu aleykum!

Admin Imi,
nem ertem, hogy lehet 5 eves a thesecret .hu es mar 6-dik eve hagyomany, hogy osszejottok a Margit -szigeten talira?!

"Öt éves lett a thesecret.hu és már hatodik éve hagyomány, hogy nyáron a Margit-szigeten van Secret találkozó.."