A Pilis titkai, avagy mi az a Pilis-rejtély?

A Pilis titkai, avagy mi az a Pilis-rejtély? címmel rendhagyó internetes előadásra kerül sor 2010 december 15-én este 20.00 órakor. Kizárólag az EsoGuru.com weboldalon látható Aradi Lajos Pilis-kutató előadása.

A magyarság hagyományai, története illetve az ezotéria iránt érdeklődőket régóta foglalkoztatja a Pilis-hegység és azon belül Dobogókő szakrális szerepe.
A téma iránt érdeklődők között erősen tartotta magát az a vélekedés, miszerint Őszentsége, a XIV. Dalai Láma is kijelentette egyik korábbi magyarországi látogatása alkalmával, hogy a Föld szívcsakrája Dobogókőn található.

Őszentsége szeptemberi budapesti látogatása remek alkalmat kínált a sosem bizonyított állítás ellenőrzésére. Az EsoGuru.com élőben közvetítette a Dalai Láma a kérdésre adott válaszát, amely a jellegzetes gyöngyöző kacajból és a felvetés komolyságát is megkérdőjelező tagadásából állt.
Az összesen 53.500 néző által nyomon követett internetes közvetítés értetlen, kétségbeesett, csalódott hozzászólásainak a tömegét látva az EsoGuru.com stábja úgy határozott, utánajár a kérdésnek.
A téma egyik legismertebb és elismertebb szakértőjét, Aradi Lajost kérték fel egy szintén internetes előadás megtartására, ahol a remények szerint lehull a lepel a Pilis-rejtélyről.

Aradi a kilencvenes évek óta foglalkozik a témával. Az újságíróként, szerkesztőként is ismert kutató gyógyítóként került kapcsolatba a középkori magyarság történetével és ezen keresztül a Pilissel is. Számos előadást tart országszerte, aktív kiránduló a Pilis útjain. Alapító-főszerkesztője a Táltos Ménhír folyóiratnak, a Spirit Magiszter Szabadegyetem óraadó tanára.

December 15-én lehull a lepel a Pilis-rejtélyről. Nézze az előadást élőben az interneten!

KEDVEZMÉNYES KÓD a TheSecret.hu olvasóinak Aradi Lajos előadására: ARADI2395 -- ez a kuponkód a jelentkezéskor 300Ft kedvezményt biztosít a részvételi díjból.

Kedvezményes jegyár: 1800 Ft helyett 1500 Ft!
Jelentkezés, jegyvásárlás: