Pozitív Gondolkodók: Tedd magad gazdaggá!

Szeretettel ajánlom a figyelmedbe a következő Pozitív Gondolkodók Napját, ahol kiváló előadók segítségével a gazdagság titkának, és a jólét felkutatásának izgalmas és változatos benső kalandjára invitálnak a szervezők. Ehhez az izgalmas felfedezőúthoz kapsz a rendezvényen egy térképet, valamint előadóink bemutatják azokat a lényeges és kihagyhatatlan mérföldköveket, amelyeket elengedhetetlen útba ejtened saját gazdagságod örökre szóló kibontakoztatásához. Az előadók közt Dr. Kürti Sándor és Tonk Emil.

"TEDD MAGAD GAZDAGGÁ!"

De bizony, ez nehéz időkben is lehetséges...!
Avagy hogyan függetlenítheted magad a külső körülményektől, és miként teremthetsz örökös gazdagságot?

A nap teljes programja itt!

Az emberiség az idők kezdete óta kutatja a siker és a gazdagság titkát. Vajon miért?
Talán mindnyájan érezzük, hogy azért létezünk és élünk itt a Földön, hogy kifejeződésre juttassuk zseniális és egyedi adottságainkat, illetve felszabadítsuk a bennünk rejlő csodálatos és megismételhetetlen lehetőségeket.

A legtöbben rossz helyen kutakodunk.
Folyton önmagunkon kívül keressük a bőség forrását. Palacskó András, egyik közkedvelt szerzőnk így ír erről: „Lázadsz valami ellen, panaszkodsz, vagy teszel azért, ami számodra érték? Abban bízol, amit kívülről kapsz, vagy végre belülről meríted az örömet és a biztonságot? Előbb-utóbb ezek a kérdések szembe jönnek veled, és választ kérnek tőled.”
Nagyon időszerű, hogy e kérdésekre választ adjunk magunknak.

Kalandorok NE kíméljenek!
Ha tudatosan belevágunk a jólét felkutatásának izgalmas és változatos benső kalandjába, rátalálunk a gazdag, boldog, sikeres és példaértékű élet aranybányájára – bizony, még válságban is.

GPS helyett: használd a kincset jelölő térképet!
Ehhez az izgalmas felfedezőúthoz kapsz a rendezvényen egy térképet, valamint előadóink bemutatják azokat a lényeges és kihagyhatatlan mérföldköveket, amelyeket elengedhetetlen útba ejtened saját gazdagságod örökre szóló kibontakoztatásához.

Tedd magad gazdaggá, hogy gazdagítani tudd a világot is - nagy szüksége van Rád!

Tarts velünk, szeretettel várunk!

Részletes program itt!

Jelentkezés itt!