Premananda

Az elmúlt évszázad legjelentősebb indiai gurui az EsoGuru.com-on!

A TheSecret.hu olvasóinak 5% kedvezmény jár a részvételi díjból, ezzel a kuponkóddal: PREM7548

2010 november 28-án az EsoGuru és az Indian Ocean Film Festival közreműködése révén kerül sor a kritikusok körében nagy sikert aratott A megvilágosodás útjai – Az indiai mesterek bölcsessége (Blueprints for Awakening: Wisdom of the Masters) című film online ősbemutatójára, amit élő satsang - a guru és tanítványainak összejövetele követ a film spirituális rendezője, Premananda vezetésével.

A Budapestről sugárzott rendezvény az egész világon látható lesz!

Az esoguru.com spirituális események közvetítésére szakosodott internetes oldal több mint 70 országban közvetíti élőben a bemutatót.

A film

Húsz évvel ezelőtt a kertjében nyugodtan pihenő spirituális útkereső Premananda azt a belső üzenetet kapta, hogy keresse fel és filmezze le az idős indiai mestereket, még mielőtt azok eltávoznának a földi világból.
Végül egy videó kamerával és 12, napjaink vitathatatlanul legelismertebb bölcsének, Sri Ramana Maharshi tanításain alapuló kérdéssel felszerelkezve elkezdte felvenni a 16 kortárs indiai mesterrel készült, ritkaságszámba menő interjút, melyek megtalálhatók a filmen. A kérdések a spirituális utazás során felmerülő legfontosabb témák köré szerveződnek: megvilágosodás, önvizsgálat, a szellem és a világ természete. A film a tizenkét, a spirituális útkeresés iránt érdeklődő, vagy az erre az ösvényre már rálépők számára különösen fontos kérdésre keres választ.

A 12 kérdést további részletekkel megtalálja az oldalon

A sastang

Az előadás második felében élő satsangra kerül sor Premananda vezetésével: az interneten keresztül a nézők a filmről éppúgy kérdezhetnek, mint saját, személyes spirituális útjukról.

Az előadás mindazokhoz szól, akik belső késztetést éreznek, hogy megtudják, kik vagyunk és emberi lényként mi a dolgunk itt a Földön. Mindazoknak szól, akik valaha feltették maguknak a kérdést: „Ki vagyok én?”, továbbá azoknak, akik útmutatást várnak Bhagavan Sri Ramana Maharshi azon tanításához, hogy „légy, aki vagy”.

Élő internetes előadás

November 28-án a filmbemutatót és az azt követő beszélgetést élőben, úgynevezett webcaston keresztül is nézhetik meg mindazok, akik jegyet váltanak az előadásra.

Az előadás természetesen magyar nyelven is élvezhető lesz.

Az esemény interaktív, azaz a nézők szabadon kérdezhetnek az alkotótól és megoszthatják egymással gondolataikat a virtuális chat-szobában.

Az előadás időpontjai:

IDŐPONTOK:

Vasárnap, Nov. 28, 19:00 ÉLŐ
Hétfő, Nov. 29, 1:00 ISMÉTLÉS
Hétfő, Nov. 29, 5:00 ISMÉTLÉS
Hétfő, Nov. 29, 11:00 ISMÉTLÉS

AZ ESOGURU.COM -RÓL

Az EsoGuru.com a világ leghíresebb legelismertebb ezoterikus előadóinak gyűjtőhelye. A honlap az ezotéria legnagyobb alakjainak legfontosabb előadásait közvetíti a világ minden részéről.
EsoGuru.com előadásait eddig a világ több mint 60 országából követték figyelemmel az érdeklődők. Az EsoGuru.com szervezésében az ezotéria és a spiritualitás olyan prominens alakjai tűntek fel a képernyőn, mint Őszentsége a 14. Dalai Láma, Cirilo Perez Oxlaj, a Maja Vének Tanácsának vezetője, vagy Drunvalo Melchizedek-et, akinek spirituális témájú könyvei a világ több mint 100 országban jelentek meg.

Az EsoGuru.com a világ vezető ezoterikus televízió műsorait gyártó produkciós céghez az ESO.TV csapatához tartozik.

HozzászólásokPatek Philippe cette année

Patek Philippe cette année pour cette montre en particulier à se joindre à la technologie, puis avant, ce Gossamer brevet Patek Philippe, utilisez uniquement la bride extérieure. Nous savons tous que les cheveux ont les extrémités intérieure et extérieure, dans la plupart des cas, nous insistons sur le fait l'extérieur, il faut avoir entendu ce que Gossamer final Breguet, replique montre double Gossamer, fin de la courbe Philippe du spiral, la fin de la courbe autour du Gossamer Et ainsi de suite, ceux-ci se réfèrent à la fin des cheveux pour effectuer le traitement de la courbe, en afin d'améliorer la isochrone. oscillation Gossamer, le cercle doit faire un mouvement régulier centripète et centrifuge, au milieu du cercle peut être fait très régulière, à égale distance, mais la fin, car il doit être fixé à la pile de nageur, et ne sera pas déplacer, de sorte que l'extrémité extérieure de l'oscillation Gossamer contiendra-la concentricité du Gossamer, Patek Philippe Montre de sorte que le général fera la fin de la courbe de Rao, afin de minimiser la fin du mouvement concentrique arachnéenne de l'impact. en plus de la fin de t il visite aura une incidence sur la fin, la même extrémité doivent également être fixés, il y aura l'impact, mais beaucoup de tables ne le font pas.