Sikersztori szavazás - VÉGEREDMÉNY!Nyeremények:

www.thesecret.hu/sikersztoriEredményhirdetés, nyeremények átadása:

2011. április 8-án, 18:00 órakor!!!

DÍJÁTADÓ - További részletek, helyszín:

Nyertesek: Szikszay Csaba, time12, jakabnepiroska, Mercy1994, kreisyx, m.ma, CsamNaNa, szsm, Sikerre Születve, csandy13, kriszlen, Boldogélet, Ryka, moncsi22, agica72, Dorcus, kattya

Gratulálunk!!!

HozzászólásokNagyon szépen köszönöm a

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, és a szavazatokat! Mindenkinek gratulálok, aki részt vett, és örömmel olvastam, hogy milyen sokan felismerték, hogy SIKERRE SZÜLETTEK! :))) Sajnos a díjátadóra nem tudok elmenni, mert egy régebben betervezett programunk lesz. Nagyon sajnálom, de nagyon jó szórakozást kívánok mindenkinek, és remélem, hamarosan tényleg találkozunk személyesen is! :) BeaSziasztok! :)

A részleteket megtaláljátok az Eseménynaptárban!!Díjátadó!

Én is nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki szavazott rám, és a lehetőséget, hogy írhattam egy ilyen szuper oldalra! :)
Már csak az a kérdés, hogy hol is lesz az a bizonyos díjátadó! 3 napja egyfolytában azt nézegetem, hátha van valami új infó, de még mindig csak az van kint, hogy "ma még felkerül".
Nagyon megköszönném, ha kitennék, hol is lesz pontosan, mert ha nagyon messze lenne, az is lehet, hogy nem tudok részt venni sajnos rajta! :/díjátadó

Először is köszönöm szépen a lehetőséget!

Másodszor, a szavazatokat! :)

Szeretném én is kérdezni, hogy amennyiben nem tudok elmenni a díjátadóra, milyen lehetőség van a

kapcsolatfelvételre?

Szép napot! Mosolyt!!

MarcsiHelyszín

Elnézést, megszeretném tudni, hogy hol lesz a díjátadó? Jó lenne minél hamarabb megtudni:)
Köszönöm!
Ui: Én Zalaegerszegen lakom és jó lenne valami közelebbi helyszín!!!Köszönöm szépen Én

Köszönöm szépen Én is!
Bevallom Én már nagyon izgultam a végére. Annak idején én írtam elsőként, ezért érdekes volt látni, hogyan szaporodtak a sikersztorik egyre változatosabb témákban, hol könnnyedebb, hol szívszorító történettel.
Én is örömmel olvastam mások történetét, egyben reményt merítve belőlük, hiszen nekem is vannak még megoldásra váró feladatok életem más területén.
Köszönöm szépen azoknak akiknek tetszett a történetem!
Bízom benne, hogy én is tudtam másoknak némi reményt adni, akik hasonló helyzetből akarnak kijutni, hogy igenis lehetséges!

"Minden lehetséges, csak merjünk mozdulni érte és legalább álljunk a sültgalamb alá!"
Idézet Tőlem :))):)

Én egészen biztosan ott leszek. Köszönjük a meghívást!Gratulálok a nyerteseinknek,

Gratulálok a nyerteseinknek, 17-en vehetnek át ajándékot jövő pénteken a díjátadón!

Gyakorlatilag mindenki nyert, aki indult, hiszen szép történetekkel gazdagodtunk. Köszönet a felajánlott sok szép könyvnyereményért:
- a Trivium Kiadónak,
- a Pongor Könyvkiadónak,
- és a Bagolyvár könyveket terjesztő Könyvarzenál-nak
- illetve külön köszönet Mátrai Vandának!

Ma este közzétesszük a díjátadó időpontját, ahová akkor is érdemes eljönnöd, ha nem neveztél be, hiszen ott találkozhatsz a sikertörténetek főszereplőivel, és olyan emberek társaságában lehetsz egy estére, akik pozitívak, sikeresek, vidámak.

Készüljetek, jövő hét pénteken a sikersztori fináléra! :)Köszönöm a jelzést,

Köszönöm a jelzést, szólhattatok volna előbb is, mert végig rossz volt a számláló :) véletlenül az alatta lévő írásra volt kötve, ezért volt egyforma szavazatszámuk. A listát most újra átnéztük, ez a végleges eredmény!Szavazás!

Elnézést kérek, hogy szólok, de csandy13 nevű felhasználónál 33 szavazat helyett én 60-at látok! :) Üdv: Melinda!ma van az utolsó napja a

ma van az utolsó napja a szavazásnak, és még mindig lehet 9 szavazattal is nyerni könyvet! :) kíváncsi vagyok kié lesz a sok szép nyeremény! az első 15 történet, vagyis majdnem minden második történet nyer mivel nagyon sok - több mint 50 könyvnyeremény jött össze! itt megnézhetitek a könyveket, és a részleteket:

31-én késő este lezárjuk a szavazást!Gratulálok a kezdeményezésért!

Kedves Admin! Gratulálok, mert nagyszerű élmény olvasni a sok-sok eredményt, amit hál Istennek ez a mozgalom kiváltott és tollat ragadtak többen is:)))) Csodás olvasni azokat, és köszönöm, hogy az enyémre kitetted kedvenc képemet:)))

Mindenki írása tetszik. / Nem tudom elképzelni, ki tudja majd a legjobbat a legjobb mindegyikből kiválasztani. Gratulálok kedves Secretes társak:) Eredményeink születnek mindennap, csak mivel ezek aprók, hajlamosak vagyunk mi emberek, emberségünk okán elfelejtkezni ezekről, pláne megemlíteni azokat:) Így, ez a nagyszerű kezdeményezés egy Olimpiai lángként, körbefutott az oldalon:) Hálásan köszönöm nektek, hogy olvashatom sikereiteket! AnikóKedves Csandy! Igen, jogos a

Kedves Csandy!

Igen, jogos a kérés, azóta frissítettük a listát, és most már látszik! Azért nem tűnt fel, mert olyan gyorsan összeszedtél szavazatokat, hogy rögtön a lista közepén debütált... a 11-dik helyen nyitott a sikertörténeted a 30 történet közül, és a lista végén néztem minden nap, hogy van-e új! Gratulálok, szép erős kezdés! :-)

Még mindig érdemes lehet nevezni, bár már csak egy hét van az eredmény megszületéséig, de még mindig, akár 8 szavazattal is lehet könyvet nyerni! Márpedig 8 ismerőse azért mindenkinek van, aki tud szavazni... :-)

Sok sikert!

A.Sikertörténet!

Pár napja én is kitettem egy sikertörténetem, de még nem került fel a szavazási listára!
Előre is köszönöm, ha kitennék! :)Tévedtem. Bocsánat.

Igaz, tévedtem. Bocsánat! Blogbejegyzés volt. "...az élet így működik"Eddig senkié sem került ki,

Eddig senkié sem került ki, és nem is tenném ki senkiét, mert akkor elkezdődhetne az, hogy kié mikor került ki, stb. A feltételek így egyenlőek, persze mindenki annyi szavazatot tud összeszedni, amennyire mozgósítja az ismerőseit, tehát ha valakinek nagyobb baráti/ismerősi köre van akkor nyilván előnyben van, de ez mindenhol így van, így működik az élet :-)Az egyenlő küzdelem kedvéért

Kedves Admin!

Kérek, hogy a Facebook üzenőfalra mindenkinek a cikkét rakd ki (vagy senkiét). Nyilván, ha én írom ki, az nem jut el azoknak az üzenőfalára, akinek a Te üzeneted. Azt gondolom, hogy a tisztességes küzdelem ezt "lájkolná".

Köszönöm a többiek nevében is.Már kint is van!

Már kint is van!Sikertörténet!

Kedves Admin!
Én még nem vagyok kint a legújabb történetek között! :)
Megköszönném, ha én is kikerülnék! Előre is köszönöm szépen!
Üdv: Melinda!HŰHA tényleg!

Szia Secret Admin!

Hát ez tényleg remek, ha egy szavazattal is lehet könyvet nyerni!!! Bár amilyen körül tekintő vagyok, jól elnéztem a dolgok felett, mert most látom igazán, hogy ez a siker történetéről szól!! Az én beszámolóm ugyan nem a siker, hanem a vonzás törvényéről szól, de attól függ ki hogy gondolja, hiszen azt mondtam, hogy "Oda adnám a boldogságomat, hogy ha saját lakásunk lehetne!!A párom volt a boldogságom, amit én nem tudtam és odaadtam egy lakásért!!! Ezt azért írom, mert a halála után vettem az ő általa kapott pénzből lakást!!! Siker ez??? Kötve hiszem!!Most azt mondom, a mai eszemmel, hogy mindenemet odaadnám, ha ezt vissza fordíthatnám!!! No ez az, ami már nem lehetséges, pedig az aztán tényleg siker lenne!!!

Üdvözlettel: Editminden történetnél a LIKE

minden történetnél a LIKE/TETSZIK gombbal (a címlap jobb oldalon van kiírva, és a leírásnál is)?

Hogyan lehet szavazni?Hűha, 1 szavazattal is lehet

Hűha, 1 szavazattal is lehet még könyvet nyerni!!!

Meglepően kevesen vannak, akiknek előfordult már siker az életében... :-)
Pedig ez a vonzás törvényének az oldala, vagy nem?