Tavaszi frissítések az oldalon!

Kedves látogatók! Néhány dolog ma változott az oldalon. Javítottuk a két napja helyenként eltűnt képeket, most mindenhol rendben megjelennek. Frissítettünk a portál motoron és néhány modulon is, és ami feltűnő lehet: megújult a keresőnk, mostantól egy gyorsabb és pontosabb találatokat adó, egyedi Google kereső van felül a fejlécben. Utóbbi miatt, ha a böngészőtök memóriából tölti a képeket, akkor a fejléc szétesetten jelenik meg, szükség lehet a CTRL + R billentyűk egyszerre történő lenyomására, hogy frissítse a beállítást nálatok is!

Remélem nálatok is szebb és jobb lett az oldal!
Használjátok egészséggel, örömmel és jókedvűen!

Admin

HozzászólásokSzia Admin!:)

Az előbb nem írtam le elég jól... szerkesztéskor feltölti a képet,meg is jelenik a kép és mellette az eltávolítás kocka,
de előnézetben már nem jelenik meg.
De most már csak holnap próbálom újra...
Jó éjt!Szia Júlia! A CTRL+R az nem

Szia Júlia! A CTRL+R az nem erre jó hanem arra hogy a fejléc - ha valakinek úgy van beállítva a böngészője hogy memóriából tölti a gépe - átálljon az új keresőre, de ez nem mindenkinél fordul elő, mert böngésző beállítás kérdése, csak azért írtam ki hogy ha valakinél furán jelenik meg a fejléc, az frissítse, mert ez az oka.

A képfeltöltés más, ott ki van írva pár feltétel, kép mérete és típusa nem mindegy. Lehet hogy túl kicsi vagy nagy a kép, és azért nem töltődik fel. A feltöltés jól működik, azzal eddig sem volt gond, csak a megjelenítéssel a cikkben, de már az is jó. Próbáltam én is, és ma többen töltöttek fel képet, tehát most is működik. Nézd meg a kiírást, hogy milyen feltételek vannak, ha annak megfelel a kép, és úgy se megy, akkor szólj, és kiderítjük. Vagy küldd el e-mailben és feltöltöm... ja, még valami lehet, a képfeltöltő JavasScript-tel meg, ha az le van tiltva nálad akkor azért nem működik, ezt szintén a böngésződ beállításainál tudod megnézni, attól függően hogy mit használsz.Szia Admin!

Nekem nem sikerül képet felraknom,előnézetben nem jelenik meg... nyomhatok én CTRL+R -t...
Van valami tipped?
Köszi:Julcsi