Tisztességtelen előny - Kiyosaki

Aki olvasott már Robert Kiyosaki könyvet, az tudja jól hogy milyen értékes információkat tudhatunk meg pénzügyi kérdésekben tőle. Aki követi munkásságát - tudja, hogy több mint 10 könyve jelent már meg magyarul is, többségük bestseller!

Most egy különleges lehetőség nyílik arra hogy élőben is meghallgassuk őt, és a legfrissebb tanácsait a válság átvészelésére. Ez az az új típusú tudás, amire mindenkinek szüksége van, ha pénzügyileg rendben akarja élni az életet!

A konferencia 3 teljes nap reggel 9-től este 7-ig, tehát arra lehet számítani hogy rengeteg hasznos és értékes információt osztanak majd meg velünk. Kim és Robert Kiyosaki lesznek a főszereplők (Robert felesége Kim), de ott lesz még több mint egy tucat pénzügyi tanácsadó is velük, akik az új gazdaságról fognak beszélni.

Előadók: Robert Kiyosaki
Időtartam: exkluzív 3 napos konferencia

Helyszín: Nürnbergben, Németország

Időpont: 2012. szeptember 21-23. péntektől vasárnapig.

A németországi konferencián Robert & Kim Kiyosaki a legaktuálisabb dolgokról fognak nekünk beszélni. Szó lesz az Európai Unió válságáról valamint a rossz piaci helyzetben történő befektetés lehetőségéről. A konferencián megtudhatod, hogyan gazdagodhatsz meg a jelenlegi helyzetben!

Kiyosaki ugyanis több más befektetővel együtt úgy tartja, hogy a rossz piaci körülmények között a legkönnyebb meggazdagodni, de csak akkor, ha pontosan tudod, mit csinálsz. Erről és még sok más fontos dologról is beszélni fognak nekünk a 3 nap alatt. Rajtuk kívül részt vesznek még a tanácsadóik is.

Ha a győztesek táborába szeretsz tartozni, akkor itt a helyed!

A részvételi díj augusztus 28-ig még jelképes, tízezer alatti összeg, de utána is csak 29900 Ft. A nagyobb tétel a kiutazás és a szállás.
Ha érdekel az esemény, írj mielőbb az admin@thesecret.hu címre.

A tudás az új jövő!