Tudás => Tudatosság => Teremtés => Boldogság

A tudás hatalom, a tudás a mai kor legfontosabb építőeleme, a tudatosság pedig nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az ember boldoguljon az életben. Elmúlt már az az idő amikor ösztönökből jó döntéseket lehetett hozni. Megváltozott a világ, már a ráció és a pénz irányít, és ha valaki nincs tisztában azzal, hogyan működik mindez, akkor azt sem fogja érteni hogy miért kerül nehéz helyzetbe, pedig mindent jól, becsületesen, és szeretettel végez...

Ébredjünk rá, hogy a rendszer ismerete - azaz a játékszabályok ismerete - elengedhetetlen ahhoz, hogy tudjuk őket jól alkalmazni, és becsületes, szeretetteli élet mellett sikeresek legyünk, sőt, tisztességes módon vagyont építsünk magunknak és családunknak, szeretteinknek.

Ehhez ad óriási segítséget a Lélekpillangó tudáscsomag, melyben olyan anyagok kaptak helyet, ami hozzásegít ahhoz hogy kiigazodjunk a mai modern Élet rejtelmeiben, és előttünk legyen az a térkép - szabályrendszer - mely segítségével nekünk már csak végig kell menni az úton.

Ezt a térképet is tartalmazza a csomag, mely telis-tele van hasznos, gyakorlatban használható kézzelfogható tudással. Nagyon fontos hogy miután megvetted a csomagot, ne hagyd a polcon pihenni. Ezek nem holmi letölthető anyagok, hanem nyomtatott könyv, és 2 db DVD mely több mint 20 tudásanyagot - videókat, hanganyagokat, és PDF formátumú olvasnivalót - nyomtatható könyveket, tartalmaz, mellyel nem csak saját, de családod tudását (pl. Pénzmesék mely a gyerekek pénzügyi intelligenciáját növeli!) is növelheted. Nézd meg mit tartalmaz a csomag, és annak ismeretében döntsd el hogy számodra mely tudások érik a legtöbbet!

Szeretettel mutatom a linket, ahonnan több is kiderül erről:

Ne feledd: "A tudás hatalom!"

HozzászólásokSaját vélemény

Véleményem szerint nem a tudás a hatalom, hanem a bölcsesség, de ezt sem nevezném hatalomnak.

Másik véleményem pedig a sorrendről alkotott, miszerint első a BOLDOGSÁG - az abból létrejövő TEREMTÉS, majd a teremtés általi TAPASZTALÁS.

Harmadik véleményem pedig az, hogy ne a világ felfogása szerint éljünk, mert annak a felfogásnak látjuk a következményeit, nélkülözés, szegénység, félelem, kapzsiság, stb. Jézus egyik tanítása volt, miszerint "Élj a világban, de ne a világból." Egy másik és legfontosabb, hogy amit teszünk azt a szeretetből tegyük. Nem a szeretettel, hanem a szeretetből. Az érzelmi irányító rendszernek amiről a Titok c. filmben is beszélnek, vagy annak a folytatásában az Iránytűben, az az érzelem a szeretet. Rhonda Byrne Az Erő című könyvében folyamatosan arról beszél, hogy a szeretetet érezzük folyamatosan, a szeretet legyen a vezérlő rendszerünk.
Megjegyzem a világ félelem alapon működik, tehát élhetünk benne, de belőle.

Kellemes napot kívánok mindenkinek!