Tűzhangya

Már régebb óta gondolkodtam rajta hogy egy könyvajánlót írok és az egyik téma épp a Tűzhangya c. könyv volt, amire gondoltam. Mivel tegnap egy másik látogató is írt a könyvről, gondoltam ráerősítek én is. És álljon itt még rajtam kívül Fábry Sándor és Fa Nándor ajánlója is a Tűzhangyáról.

Az igaz történet két magyar fiatal kalandos útjáról szól, akik saját építésű hajójukban 51 nap alatt átevezték az Atlanti Óceánt, világrekordot állítva fel ezzel. De igazából nem is róluk, hanem a kitartásról, és a hit csodálatos erejéről.

"Ha Viktória és Gábor pár évtized múlva megkérdezik egymástól/önmaguktól, mi lett az álmaikból? - Lesz mit válaszolniuk."
Fábry Sándor

"Viharos sebességgel eldöntötték a számukra fontos kérdéseket, építették a hajót, pörgött a szellemi felkészülés. Mindent felszippantottak, amiről érezték, hogy fontos, kizárták a pesszimista külvilágból érkező huhogást, és mire kitavaszodott, avatták a Tűzhangyát. Ilyen, aki menni akar."
Fa Nándor, óceáni vitorlázó

"Nem kell hogy értelmet nyerjen a cél! Csak élj! Legyen társad az úton a szenvedély!"
Kósa Erika, Brokernet cégcsoport - tulajdonos

"Azok számára, akik álmaik megvalósításához inspirációt, motivációt, vagy egyszerűen csak egy újabb lökést szeretnének, kötelező olvasmány!"
Szilágyi Imre, thesecret.hu

A legnagyobb kedvezménnyel itt vásárolható meg a könyv, a kiadó honlapján: