Emlékszel még erre?

Kedves Titok tudó barátom,

A Titok filmben is szó van róla, hogy mennyire fontos hogy olyan dolgokkal vegyük körül magunkat, ami segíti a céljaink, álmaink megvalósulását.

Emlékszel a filmből arra a részletre, amikor a jóképű pasas szeretett volna egy komoly kapcsolatot, de a lakásában lévő képek pont ennek ellenkezőjét erősítették. Ezután megfestette egy képen azt, hogy számára mit jelent a boldog párkapcsolat, és erre a képre cserélte a lakás dekorációt, majd be is köszöntött az életébe a nagybetűs Szerelem!

1.
Ha Te is szeretnél hasonló módon átalakulást az Életedben, akkor ajánlom figyelmedbe Magdi tanfolyamát ami a Feng Shui alapjaival ismertet meg, vagyis azzal, hogyan rendezd be úgy a lakásod, hogy még több pénzt, még több boldogságot áramoltasson feléd az Élet!

Ha további részleteket szeretnél megtudni a tanfolyamról:
http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=jole...

2.
Továbbra is kapható a nagy sikerű Lélekpillangó tudáscsomag, melyben számos író és tréner anyagai - köztük Magdié is, és a saját első nyomtatásban megjelenő könyvem is benne van! A tudáscsomag csupa önfejlesztő anyagot tartalmaz, mely ha tudatosan alkalmazod is a benne lévő döntéseket, hozzásegít a magasabb szintre lépéshez.

Magyarország legnépszerűbb önfejlesztő termékcsomagja! Összesen 14 terméket kaphatsz meg hihetetlen jó áron, itt:
www.azujkezdet.hu/lelekpillango/sh

Csodaszép napsütétes hétvégét kívánok Neked!

Admin

Címkék: