Az év programja - Geszti Péterrel és velem!

Kedves Titok tudó barátom,

Bizonyára jól tudod, hogy a Titok segítségével BÁRMIT meg tudsz teremteni! Így teremtettem meg én is október 6-án azt, hogy egy színpadon állhatok olyan neves előadókkal, üzletemberekkel, fantasztikus díjakat és sikereket elért emberekkel, mint például Geszti Péter vagy Bod Péter Ákos volt jegybankelnök. Nekem ez életem legcsodásabb napja lesz!

Szeretném ha Neked is az lenne!! Hogy miért? Mert ezen a napon azoknak, akik eljönnek, felfedünk számos olyan titkot, történetet, trükköt, tippet, kulisszák mögötti dolgot, mely egy vállalkozónak vagy egy vállalkozni vágyónak aranyat ér!

A programról bővebben itt olvashatsz: www.business-smart.hu

Remélem hogy Te is ott leszel velünk, és hogy egy kicsit segítsek, a jegyárból 25% kedvezményt is kapsz, ha beírod jelentkezéskor a KUPON mezőbe ezt: THESECRET

Írd be és gyere el 15+áfa helyett csak 11.250 Ft-ért, egy egész napos programra, ami megsokszorozza a céged növekedését, és új pályára állít Téged és az üzletedet.

Ha vállalkozó vagy esetleg szeretnél az lenni, akkor ez egy kiváló alkalom arra hogy az alapokat - biztos pénzügyi alapokat lerakjuk közösen október 6-án.

Gyere és légy ott velünk, 2015 őszének egyik legszínvonalasabb programján!

Ha többet szeretnél elérni, akkor ott a helyed: www.business-smart.hu

Ne felejtsd el beírni kupon mezőbe, hogy: THESECRET

Áldás és siker kísérje minden lépésed!

Üdvözlettel,
Admin

Címkék: