Hitetleneknek a vonzás törvényéről

hitetleneknek, AladdinA hit a tudomány eszközeivel nem mérhető, mégis működik.
Akik felszínesen ismerik a Vonzás Törvényét, kételkednek abban, hogy az ember bármit elérhet és bármivé válhat, amiben hinni tud. Hallottak valamit arról, hogy csak el kell képzelni egy zsák pénzt, aztán jön a csoda, és az ember ölébe hullik. Nevetségesnek találják, mert az is.
Ha leveszünk minden (sokakat irritáló) spirituális sallangot, és csak gyakorlatias módon fogalmazzuk meg, hogy miről van szó, akkor a következőket mondhatjuk:

1. Meghatározod a célodat
2. Folyamatosan arra koncentrálsz
3. Amikor az események azt várják tőled, cselekedsz

1. Az emberek többségének fogalma nincs arról, hogy mit akar valójában. Ha megkérdezel néhány embert, láthatod, hogy csak általánosságokban tudnak fogalmazni, szinte senkinek nincsenek határozott elképzelései. A legtöbben az adott nap eseményei mentén élnek, s ha vannak is nagyszabású terveik, azokra sóvárogva gondolnak, és nem igazán hiszik el, hogy megtörténhet. Ezért lényeges az 1-es pont.

Döntsd el, hogy mit akarsz! Nem az egész életedet kell napra pontosan felvázolni, mert egyrészt ez lehetetlen, másrészt pedig az elképzelésed és a vágyad a jövőddel kapcsolatosan folyamatosan változik. Ahogy elérsz valameddig, jön egy másik ötlet, amit meg akarsz valósítani, jön egy másik cél, amit el akarsz érni, jönnek új emberek, akik inspirálnak, jönnek új lehetőségek, amik nyitottabbá tesznek. De az első lépést meg kell tenni. Meg kell nevezni az első célt, amit el akarsz érni.

AKINEK NINCS HATÁROZOTT CÉLJA, NEM ÉR EL SEMMIT!

2. Amint megvan az első célkitűzés, koncentrálnod kell rá ahhoz, hogy a napod jelentős részében azzal foglalkozz, tehát az legyen a meghatározó gondolatod. Egy sarki büfét sem lehet felhúzni úgy, hogy nem képzeled el, hogyan is fog kinézni, hol lesz a hűtő, a kiszolgáló pult, hová kerül a kassza vagy a szemetes.

MINDEN, AMI VALAHA MEGVALÓSULT, ELŐSZÖR FEJBEN KÉSZÜLT EL.

3. Amikor eljutsz arra pontra, hogy mindennél jobban le akarsz fogyni, vagy mindennél jobban meg akarsz tanulni például spanyolul (tehát meghatároztad a célodat), majd folyamatosan arra koncentrálsz (veszel egy fitnesz dvd-t vagy egy kezdő nyelvkönyvet, aztán elképzeled, hogy vonzó vagy, illetve látod magad, amint több nyelven folyékonyan beszélsz), az események arra késztetnek, hogy tegyél az ügy érdekében. Tetszik neked, amit a képzeletedben látsz, tetszik neked, amilyennek el tudod képzelni magadat, ezért akarod, hogy megvalósuljon. Ez a jó érzés, ez a hit, ez az örömteli tenni akarás a pozitív (és biztos sikerrel járó) cselekvés kiinduló pontja.

AZ ÖRÖMTELI CSELEKEDETEK HOZZÁK MEG A VÁRT EREDMÉNYT.

Hogy ezek mögött frekvenciák, pozitív és negatív rezgések vannak, azzal ne foglalkozz, ha nem akarsz. Ha nem hiszel benne, akkor végképp ne. Légy gyakorlatias, és következetesen tartsd be ezt a három pontot. Ha megingathatatlanul két lábbal állsz a Földön, akkor is a saját szemeddel látod majd az eredményt. Erről szól a Vonzás Törvénye.

Forrás: internet :-)

Hozzászólások:D

Pedig csak egy köszönömöt akartam írni, és megint mi lett belőlle, mostanában egyre többször van hogy elönt az írni vágyás, és csak jönnek a gondolatok.:D

Sajnos az én környezetem is nagyon kételkedő, most még képtelenek máként gondolkodni a világról. Megváltoztatni őket nem tudom, és nem is akarom akaratuk ellenére, hisz az nem vezetne sehova. Így most nem is őket akarom megváltoztatni, hanem a saját életemet, ezét is örülök hogy elindult a hajdúbihari klub, ha később bárki nyitottá válik akkor ott leszek, hogy segítsek neki.

Amit leítál én is úgy gondolom, én nem igazán vagyok egy spirituális személyiség, bár utóbbi időben közelebb kelrültem hozzá, de még akkor is inkább egy gyakorlaitas emberke vagyok. Így ha tényleg a hitetlen emberek számára kihámmozzuk a titok lényegét a kicsit hihetetlennek tőnő, néha túl misztifikált, érthetetlen, lehetetlennek tűnő mesevilágból, akkor számukra is elfogadhatóbb lesz az alaklmazása.
Majd elkezdik (még hitetlenül) alaklmazni, a gondolataikkal megteremteni, elérni vágyaitka, később a tapasztalataik után elkezdenek hinni is. Csak sokan úgy gondolván hogy ez hülyeség (hisz nem értik) zsigerből elutasítják, így esélyt sem adva arra hogy megértsék.
De én biztos vagyok benne, hogy egyre többen élnek majd tudatos életete, akár hisz, akár nem a titok működésében.
Hogy párhuzamot vonva a filmben is elmített elektromossággal: Senki nem érti, hogy működik, de mégis mindenki használja, nem kell fizikusnak, tudósnak lennünk ahhoz hogy nap mint nap használjuk az elektromoság nyújtotta lehetőségeket (nem kell hinnünk benne, vagy látni az elektronokat, hogy elhiggyük hogy a lámpa világítani fog tőlük), úgy nem kell tudnunk hogy működik a titok, nem kell tudósává válnunk, hogy alaklmazhassuk, csak reggel fel kell kelni és gondolatainkal, vágyainkal összhangban kell cselekednünk (mint ahogy este mgnyomva kapcsolót fényt varázsolunk a szobába, hisz látni akarunk, és ezért öszhangban vágyunkkal megtesszük a szükséges lépést).

Akár hiszünk benne, akár nem.
Ha nem hisszük el, de megpróbáljuk alaklmazni, mi baj történhet, legfeljebb nem történik semmi, viszont ha meg se próbáljuk a lehetőségtől fosztjuk meg magunkat, hogy mi lett volna, ha tényleg működik.
Aki hitetlen ezt gondolja át, én is ezt tettem, és arra jöttem rá nincs mit vesztenem, ha megpróbálom használni, viszont ha meg se próbálom, akkor megfosztom magam a lehetőségtől........

:):):):):):):)(:(:(:(:(:(:
Life is a dream, realise it!! -- Az élet egy álom, valósítsd meg!!
Ne csak álmodd az életed, hanem éld az álmaid!
-- VALÓSÍTSD MEG AZ"OK"AT -- Az OK-ot amitől boldog leszel !!!!!!!

http://secretofthesecret.lapunk.hu/Kedves Kételkedő!

Melinda79

Igazából nem értem te mit találtál úgymond hibának az 1-es pontban..:O(?!)
Ja és(lehet most én értetelek félre és nem erre gondoltál..,akkor bocsi..)a nevem mellett a 79-es szám nem a koromat jelenti:))))hanem 1979-ben születtem:)))):D:D:D
További szép napot!Hiba határozom meg az 1-es

Hiba határozom meg az 1-es pontot ha nem hiszek benne,hogy elérhetem,hogy megvalósulhat,főleg még időben és nem 79 évesneA hitetlenség ereje

http://vallaskritika.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=78552

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Kedves Trillian !!

Amikor az embernek jön egy gondolata , érzése .. megosztja.

Mielőtt elkezdtem volna neked írni.. elolvastam az első bejegyzésedet márc 24-l írtad
Egy bejegyzés, amit a Hála íratott veled ..
öröm volt olvasni..
Most elbizonytalanodtál..
Sok volt talán neked az évi hajtás ( iskola , munkahelyet hol fogok találni ?..vizsga..)
Körülötted csak rém történetek.. a családod 1920 Trianon ? múltat, abban találod a hibát , véget szeretnél vetni , kétértelmű minden , és
nem tudod merre menjek ?
Nem is kell , hogy láss mindent előre , jön az magától , minden megoldódik , kérlek csak ne görcsölj .. koncentrálj a sikeres diplomádra és ezzel eljön az Új életed.. most ne vessz el a csillogásban csak ajánlani tudom az első írásodat , a gondolataidban van a megoldás , ha azt mondom türelem ..nem érted..
Ha azt mondom ajándékot kapsz az élettől elhiszed..?
Hidd el .. Melinda írása a sok jó kívánság fogadd el..
élj szeress , örülj ettől vagy különb a körülötted lévőktől..
Üdv.

szerencse kísérje lépteidet ......Kedves Trillian!:)

Melinda79

Igazán jóleső érzés,hogyha az ember(pl.én)segíteni tudok(ha csak minimálisat is)egy írással.Én teljesen megértelek,és tény:mindenkinek vannak problémái,gondjai..,és mindenki próbál kapaszkodni valamiben/én is ilyen kapaszkodós típus vagyok úgymond,és pont ezek miatt is nem adom fel,mert mindig ad valami"apróság"új erőt,hitet,szeretet:)/.Mint mindenkinek nekem is vannak álmaim,vágyaim melyeket szeretnék valóra váltani és hiszem sikerül is:)!A Titok és hozzá hasonló könyvek és témák által másképpen látok sok dolgot(de valahol ezek előtt is mielőtt megismerhettem a Titkot)mindig érdekeltek és foglalkoztattak ilyen pozitív beállítású témák,dolgok..,de nem vagyok úgymond fanatikus(ez rossz szó is rá..)csupán úgy érzem semmi veszíteni valóm nincsen azzal,ha valamit kipróbálok ill. megpróbálok..,magyarán esélyt adok magamnak,hogy szebb,és boldogabb,sőt egészségesebb(és még sorolhatnám)életem legyen. Tudom,azt is(mert tapasztalom)nem könnyű így élni mert vannak dolgok,emberek,helyzetek amik néha kizökkentik az embert és már nem úgy reagál önmagára,és a dolgokra..,de akkor sem adom fel!!!Neked is ezt tanácsolom..,és bár lehet csak eleinte kisebb dolgok valósulnak meg általad,de annak is örülni kell..,és ha ráérzünk egyszer a teljes ízére akkor lesz még happybb az életünk!:))Én ebben is hiszek..,bár tenni is kell sok mindenért,lépni,merni,hinni,bízni,szeretni,stb. de szerintem egy próbát megér,nem?Mint írtam:nem könnyű..,még nekem sem megy teljesen..,de hiszem fog és egy szuperebb új élet vár rám ill. ránk emberekre és a világunkra:)!Én kívánok neked sok sikert,erőt,kitartást,jó egészséget és sok sikert a januári diplomádhoz!:)))Aztán remélem lesz bőven miről itt az oldalon vagy a barátainknak,szüleinknek,ismerőseinknek majd miről mesélni:))!Így legyen!Szép estét,és vidám napokat!!!Kedves Melinda 79,

Köszönöm az írásod. Az elmúlt hónapokban sikeresen elvesztem az Életben. De leginkább anyagi gondok szakadtak a nyakamba, a "válság" miatt a családi büdzsé alaposan megnyírbálódott. És már nem látom a kiutat. De tudom, hogy ez így nagyon negatív gondolkozás és ezzel saját magamat korlátozom. De nem tudom, hogyan szabaduljak ettől a helyzettől. A környezetemben is a legtöbb Barátom valami nyűggel küzd, ami lehet ugyan az Élet természetes része, de már túl hosszú ideje tart a balszerencse (bocsi szerencse). A Családom is anyai ágról sokat szenvedett bizonyos rajtuk kivül álló okok miatt és már nagyon rájuk férne, hogy ne nyomassza őket semmi. (Nagyjából 1920. miatt...)

Szóval most nem tudom, hogy merre menjek tovább. Kapaszkodok mindenbe, amibe tudok. Keresem a lehetőségeket, hogy rendbe hozzam a dolgainkat. Amúgy meg nagyon ambivalens, de az anyagi gondokat leszámítva imádom az életet, hiszen érzelmileg kiegyensúlyozott vagyok, csodálatos a Családom, a Kedvesem, a Barátaim. És kapok rengeteg élményt is. Szóval mondom, ambivalens. Most állást keresek, januárban diplomázom, de az életbe vetett alapvető bizalmam szenvedett néhány téren csorbát és néha nem tudom elképzelni, hogy bizony lesz még jó. Mármint, tudom, hogy a világ nem csak fekete és fehér, de már lassan nem tudom, miben higyjek.

Még egy dolog, röviden, aztán nem traktálok senkit kicsiny létezésem aspektusaival: tudom, hogy bizonyos tereken működik a Vonzás Törvénye, hiszen alkalmaztam. De akkor miért nem tudom bevonzani, hogy találjak munkát, és hogy egy kicsit fellélegezhessünk? Ennyire lekorlátoznám saját magam? De akkor hogyan tudom elengedni ezt? Mert ha elengedem és mégse sikerül megoldanom, akkor ott van az a borzalmas érzés, amit csalódásnak hívunk.

Vagy csak szimplán defektes vagyok...:P

Melinda, mégegyszer köszönöm. Hosszú hónapok óta nem jártam erre és ma pont a Te írásod az első pont arról, amire választ akartam... Heh, milyen "véletlen", igaz?

Üdvözlettel és szeretettel:
Trillianszerencse

Melinda79

Köszönöm.Örülök neki,hogy erőt adhatok..,ha mások segítsége által még akkor is!
Én is kívánok minden jót neked,és üzenem:ne adjuk fel!!!:))))Melinda79

Köszönöm , hogy megírtad..
Köszönöm , hogy van mindég egy biztató gondolat ,
inspiráló , aki feltétel nélkül a legjobbat csak is a legjobbat akarja a sorstársainak ..
Üdv.

szerencse kísérje lépteidet ......