Hogy is van ez?

Még csak hat hónapja olvasom a fórumot, de nagyon megragadott a témája, így ha tehetem minden nap megnézem, hogy van-e új bejegyzés, vagy csak elolvasom a régebbieket.
Lehet, hogy amit most kérdezni fogok volt már fórumtéma, ha igen elnézést kérek érte, hogy ezt felhozom, de még nem találtam erről írásokat/véleményeket.
Először is, hiszek a "titok"-ban, a gondolatok teremtő erejében és minden ehhez kapcsolódó dologban, spirituális dolgokban, mágiában, agykontrollban mert mindegyik működik. Azonban azt nem értem, hogy ezek közül mért csak a "gondolatok teremtő ereje", agyakontroll "legális" a mágia pedig nem (akár fekete, akár fehér), hiszen mind három egy tőről fakad, egy dologról szólnak. Mindhárom módszerrel tudunk befolyásolni embereket, az agykontrollban pl szó sem esik arról h bűn a tudatalatt befolyásolni másokat, a visszavonzás során is szintén beavatkozunk más életében mégsem tiltott. Tehát, hogy is van az egyik-másik engedett, a harmadik pedig nem?
Másik, ugye azt mondják, hogy az számít bűnnek, amit a lelkiismeretünk annak tart és ennek arányában kapunk büntetést... Másrészről, meg nem engedett módszerek alkalmazása "bűn"... De mi van akkor, ha egy áhított cél érdekében mindent, bevetünk és sikerül is elérnünk (és mért ne sikerülne) és teljesen elégedettek vagyunk mindennel és nem tartjuk bűnnek a módszert amivel elértük és ahogyan elértük, azért büntetést sem kapunk?

Szeretném, ha minnnél többen válaszolnátok egy kezdő lánynak :)
Válaszaitokat előre is köszönöm!:)

Mindent szabad nékem de nem minden hasznos-modja az írás, és így is van:) Kellő hittel bármit elérhetsz-ám:"ugye azt mondják, hogy az számít bűnnek, amit a lelkiismeretünk annak tart és ennek arányában kapunk büntetést... " ez nem igaz! Az ok-okozat törvénye alapján (akár tudsz arról hogy mit okoztál,akár nem) máshonan mástól is jöhet büntetés! Például nem tudhatod, hogy a mágiával milyen etinásokat engedsz be magadba-ezt úgy híják démonfészket készítesz magadban, ha nem alkalmazol védelmi praktikákat! Ha nem vagy járatos a mágiába inkább ne használd:)
Plussz azért mert te nem tartod bünnek, még más megbüntethet, elég csak a törvényekre gondolni(adott egy gyilkos aki érzéketlen és nem érez büntudatot, szerinted megussza?) Tudod a törvények nem ismerése, nem mentesít a következményeitől, akár a büntetéstől. Igaz ez a karmikus büntetrésre is:) Mások szabad akaratát lehet befolyásolni, így úgy manipulálni, de nem túl okos dolog:):)

Kedves Rinka igenis tudtál segíteni, a Te hozzászólásod is hozzájárult ahhoz, hogy megértsem a dolgok menetét :)
Kedves Rinka azt szeretném megkérdezni mit értesz magasabb rendű énen?Válasz az " egy kezdő lánykának" :)) Karmikusság az oka.

Kedves angelbond:) Mindenki az első lépésével kezdi el életét, valahol, és valamikor....

Kérdésedre én azt érzem, hogy amikor bűnnek vélsz valamit, összeszorulsz belülről. Igaz. Ez elvesz, nem jó érzés.
Amikor szeretetből adsz, kiáradsz Kiáramoltatva azokat a dolgokat, melyeket adni akarsz. Ez nem lehet bűnös dolog.

Ami az Agykontrollt illeti, erre konkrétan tudok felelni, mert ezt ismerem, ott is azt javasolta D.L. is és mindegyik Ak oktató, hogy, mielőtt kezelnénk valakit, előtte javasolt az illető Személyes, magasabbrendű Énjével a kapcsolatot felvenni, hogy:
KEZELHETJÜK -e az illetőt?!!! ADHATUNK-E neki energiát, pl. És magunkban megkell a választ várni.

És ezt a karmikus összeférhetőség, vagy össze nem férhetőség miatt mondjuk....

Én is elég kezdő vagyok ami azt illeti...de azzal nem értek egyet, hogy csak az a bűn amit a lelkiismeretünk annak tart és csak azért kapunk bűntetést.... nehéz dolog ez az biztos....attól függ, hogy miközben te elérted a célodat...másnak ártottál-e vele, vagy ezzel....mert lehet te nem érzed bűnnek de annak a valakinek rosszat tettél...
Nem hiszem,hogy nagyon tudtam segíteni.... még én is várom a segítséget (: