Hogyan juthatok el innen, oda?

az ugrásJó szokásomhoz híven 3 könyvet olvasok párhuzamosan. Most éppen Müller Péter: Benső mosoly-át, Esther és Jerry: Kérd és megadatik-ját, és az Így működtesd a Vonzás Törvényét. Ez a szokás azért alakult ki, mert sokszor megfigyeltem, ha kiválasztok hármat és felváltva olvasom, egy sokkal tágabb és értelmezhetőbb világ alakul ki a szemem előtt. Sokkal hatékonyabb leszek és többféle ember szemével látok. Tehát bevált.

A Kérd és megadatik már másodszor "került" a kezemügyébe. "Véletlenül":-) Sokszor megfigyeltem azt is, hogy második alkalommal olvasva valamit esik le a tantusz gyorsabban. De lehet, hogy más rezgésállapotban sikerül beszívnom az üzenetet.

Igy alakult ez most is. A nekem szóló sorokat szeretném rögzíteni itt, hátha valakinek ugyanezzel van problémája. Igazából, én úgy érzem tudatalatt kezd az ember "dolgozni" az olvasottakkal, mert anélkül, hogy konkrétan "leesett volna a tantuszom", jól csináltam ösztönösen a dolgokat, magam mellé állítottam az Univerzumot. Mégis... úgy érzem a figyelmemet, nem összpontosítottam első olvasatkor jól, mert majdhogynem újként hatott egy-két gondolat.
(Ezért hiszem, hogy amikor a Kuthumi és Kryon közvetítéseket olvasom és nem értem minden sorát, a tudatalattim megkapta a beavatást... www.espavo.hu )

Tehát a már említett sorok, melyek segíthetnek, az ezen emésztődő barátaimnak:-))

MIÉRT TART OLYAN SOKÁIG, HOGY MEGKAPJAM, AMIT SZERETNÉK?

Nem azért, mert nem akarod eléggé.
Nem azért, mert nem vagy elég intelligens.
Nem azért, mert nem vagy rá méltó.
Nem azért, mert összeesküdött ellened a sors.
Nem azért, mert valaki más már elnyerte helyetted, amire Te vágytál.

Vágyad azért nem teljesült még, mert olyan rezgésállapotban tartod magad, amely nincs összhangban vágyad rezgésével. CSAK, ÉS KIZÁRÓLAG EZ AZ OKA!
Fontos, hogy megértsd, hogyha megállsz és elgondolkozol a dolgon, vagy ha egy pillanatra megpihensz, és megvizsgálod mit ÉRZEL, pontosan beazonosíthatod a benned rejlő ellentmondásokat.

Tehát mindössze annyit kell tenned, hogy erőlködés nélkül és fokozatosan, apránként elengeded az ellenállást szülő gondolataidat, az egyedüli gátló tényezőket. Egyre növekvő megkönnyebbülésed jelzi majd, hogy feladod az ellenállást - éppúgy, ahogy korábban a fokozott feszültség, a harag, a kielégületlenség és az ehhez hasonló érzések azt jelezték, hogy egyre csak erősítetted az ellenállást.

..............

HONNAN TUDHATOM, HOGY MIT VONZOK BE MAGAMHOZ?

Ha tapasztalatod részévé szeretnél tenni valamit, amire vágysz, a megoldás abban rejlik, hogy rezgéseidet ÖSSZHANGBA kell hoznod vágyad tárgyával.
Ezt pedig úgy teheted meg a legkönnyebben, ha úgy teszel, mintha az adott dolog, már a tapasztalatod része volna.
Gondolataidat a tapasztalatban lelt öröm felé irányítod, így e gondolatokkal elfoglalva következetesen ilyen rezgéseket bocsájtasz ki, ezáltal pedig tapasztalatodba foghatod a vágyott dolgot.

Nos, ha figyelsz arra, miként ÉRZEL, könnyen megtudhatod, hogy figyelmed a vágyadra, vagy pedig a vágyott dolog HIÁNYÁRA irányul-e. Ha gondolataid rezgése összhangban áll a vágyaddal, JÓ ÉRZÉS TÖLT EL - érzelmeid sorában az elégedettséget a várakozás, majd a lelkesedés és az öröm követi.
Ha azonban figyelmedet a vágyott dolog hiányára irányítod, érzelmeid a pesszimizmus érzéséből aggodalommá, csüggedéssé, majd haraggá, aztán bizonytalansággá, végül búskomorsággá változnak!

Így hát, ha TUDATOSÍTOD magadban az érzelmeidet, mindíg tudni fogod, hogy hogyan állsz a Teremtő folyamat ELFOGADÁSI részével, és többé nem szemléled majd értetlenül a dolgok alakulását.
Érzelmeid nagyszerű vezérlőrendszerként szolgálnak, és ha figyelmet szentelsz nekik, megkaphatsz bármit, amire csak vágysz.

AKÁR AKAROD, AKÁR NEM, MINDÍG MEGKAPOD AMIRE GONDOLSZ...

HozzászólásokKöszönöm!

Köszönöm ezt az írást, minden benne van, ami a napokban foglalkoztat, kérdéssel és válasszal együtt. Annyira jó, hogy amikor kérdésem merül fel, csak elkezdek olvasgatni itt, és megtalálom a megoldást. :)