Hogyan valósíthatjuk meg a legvadabb álmainkat is?

teremtés, kívánságTeremteni könnyű, ha olyan dolgokat szeretnénk elérni, amiben tudunk hinni, amit szinte természetesnek veszünk, hogy sikerülni fog. Ez jó játék, és kitűnő felkészülés arra, hogy nagyobb dolgokba is belevágjunk. Viszont mi van akkor, ha valami olyat szeretnénk teremteni, amiben már nem olyan egyszerű hinni. Mi van akkor, ha pl. szeretnénk megnyerni a lottóötöst? Na, azt hogyan csináljuk?

Egy „titkos” összetevőre van szükség a teremtéséhez, de amikor ez a titkos összetevő jelen van, akkor semmi sem állhat az utunkban ahhoz, hogy elérjük, amit akarunk! Ez az összetevő pedig nem más, mint az intenzív VÁGY! Teljes szívünkkel kell vágynunk arra, amit akarunk, hogy sikerülhessen megteremteni. Azok között, akik sikeresen teremtenek, és akik nem, leggyakrabban ennek a vágynak a megléte a különbség. Amikor égető vágyat érzünk valami iránt, akkor olyan tüzet gyújtunk magunkban, hogy hihetetlen erővel fogunk tudni vonzani. A vonzás törvénye pedig az univerzum minden erejét meg fogja mozgatni, hogy a vágyaink teljesüljenek!

Nagyon gyakran olyan dolgokat szeretnénk, amiről azt gondoljuk, hogy életünk szebb, jobb és boldogabb lesz tőle, de belül mégsem érezzük az égető vágyat ezek után a dolgok iránt, nem érezzük, hogy mindent meg tudnánk tenni azért, hogy a miénk legyen. Amikor nem érzed a VÁGY-at magadban az adott dolog iránt, az azért van, mert az érzelmi vezérlőrendszered azt próbálja tudomásodra hozni, hogy ez nem egy olyan dolog, amit IGAZÁN akarsz. Épp ezért nagyon fontos az, hogy saját magunkban letisztázzuk, hogy mi az, amit igazán akarunk, teljes szívünkből szeretnénk. Az, amire tiszta szívből vágyunk, pont azt az intenzív vágyat fogja tudni mozgósítani, amire a gyors és eredményes teremtéshez szükségünk van.

Amikor a szívünk a VÁGY-tól lángol, mindig a helyes dolgokat vonzzuk magunkhoz. Ilyenkor a vizualizáció is sokkal könnyebb, és minden erőlködés nélkül, könnyedén tudunk pozitívan gondolkodni vágyunk tárgyáról. Minden szükséges tulajdonságot: erőt, bátorságot, hitet, kitartást, és erős akaratot is magunkhoz tudunk vonzani, hogy elérjük célunkat. Ez az intenzív VÁGY felvillanyozza a létünket, és olyan mágneses erőteret hoz létre, ami lehetővé teszi a vonzás törvényének, hogy minden fizikai akadályon átvágjon, ami közted és álmaid között áll, hogy a lehető legrövidebb úton elérd a célod.

Valósítsd meg álmaidat! Ne csapd be magad jelentéktelen vágyakkal, csak azért mert azt gondolod, hogy igazi álmaidat nem tudod elérni. A benned lévő ÁLMOK azok, amiket el akarsz, és el is tudsz érni, ha intenzíven vágysz rá. Találd meg az álmaidat, és valósítsd meg őket!

Szeretettel, Admin

(Az írást Rhonda Bryrne szövege alapján fordítottam és átdolgoztam.)

HozzászólásokDrága Admin!

Ahhoz, hogy elérjem a kellemes érzést, figyelnem kell magamra.
Ahhoz, hogy figyelni tudjak magamra, foglalkoznom kell magammal.
Ha foglalkozom magammal, akkor jobban tudom fogadni a dolgokat.
Ha a dolgokat jobban tudom fogadni, befogadóbbá válok a jóra.
Ha befogadóbbá válok a jóra, az nekem nagyon jó.
Én ma reggel olvasva írásodat, ezt éreztem, ezt a gondolatsort indítottad el bennem, hogy igen....igen....igen....legyen időm magamra, figyeljek magamra, foglalkozzam a gondolataimmal, foglalkozzam a vágyaimmal. Mostanában ez kicsit elmaradt és érzem is a hiányát és vágyom arra az állapotomra, amikor a magammal való foglalkozás beépült a napjaimba. Most is azt az állapotot és azokat az érzéseket szeretném érezni, hogy teljesebb legyen a szívemben a VÁGY-érzés. Köszönöm, hogy figyelmeztettél rá és köszönöm, hogy megosztottad ezt a nagyon jó kis írást velem, ami a hozzászólásokkal együtt visszatett a helyemre! Millió ölelés!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryIgen, rájöttem már

Igen, rájöttem már közben én is hogy mindenkinek mást jelent az AKARNI és mást a VÁGYNI szó... A lényeg viszont az, hogy bármilyikről is van szó, akarunk vagy vágyunk valamire, az kellemes érzést jelentsen számunkra! Számomra az intenzív vágy az, ami bizsergetően jó érzés és szinte már azt érzem hogy meg is valósult, másnak az akarat jelenti ugyanezt.

Mindegy hogyan hívjuk, a lényeg hogy intenzív legyen az érzés, és KELLEMES, JÓ érzés legyen, hiszen akkor kapjuk a jelzést, hogy jó úton haladunk! :) Minél intenzívebben érezzük magunkat JÓL miközben vágyaink megvalósulására gondolunk, annál gyorsabban vonzunk!Érdekes :)

Én is már többször beszélgettem erről, és sokan félreértelmezik az akarat szó jelentését. Nekem azt jelenti, hogy olyan erősen vágyok arra a bizonyos dologra, hogy szinte beleremegek a gyönyörűségbe. Viszont a vágy az csak egy kis érzelmi szellő, amivel a teremtést elindítom, az akarat pedig megteremti a valóságot. Én legalábbis igy élem meg, az én életemben az "akarat" a teremtő erő.
Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Vágy és Akarat?

Szerintem a vágy a szelidséget az akarat a keménységet tükrözi! Az emberek álmodoznak ábrándoznak és a Titok llényege. hogy merjünk kérni álmodozni!Drága Gini!

Igen, az érzés a lényeg, az mozgatja az egészet. Ha tudod, ha átérzed, ha olyan rezgéseket bocsájtasz ki magadból, akkor z Univerzum mindig válaszol. Ez csodálatos dolog, én még csak most tanulgatom, de már az apró eredmények is, amiket elértem olyan, de olyan örömmel töltenek el!!!! :DDD Amikor szinte pontról pontra válik valóra egy álmod!!!! Áááááááá!!!! Leírhatatlan boldogság!!!
Olyan jó, hogy ebben részünk lehet, és hogy ezeket meg tudjuk osztani egymással!!!

Sok-sok ilyen teremtést kívánok még magunknak!!!

Szeretettel ölel: ConnieKedves Admin!

Köszönöm a kiegészítést, igen, pontosan erre gondoltam! Valahogy így működik ez... :) Még Unique fogalmazta meg jól, amit ért az, aki érti a lényeget: "Nem akarva akard!" Ebben is minden benne van. Ahogyan a Te mondatodban. Csak engem a "vágy" kicsit megkavart. De jó érzés tudni, hogy egyről beszélünk! :)))

Szeretettel: ConnieTudom hogy nem vitatkozni

Tudom hogy nem vitatkozni jöttél, hanem a tréningeket reklámozni :))
Szerintem elbeszélünk egymás mellett, úgyhogy nem is nagyon tudok reagálni..

.Kedves Sanyi! Szerinted a a

Kedves Sanyi!

Szerinted a a lottó ötös bevonzása "rajtunk túl mutat"? Miért? Miért lenne más egy lottó ötös bevonzása, mint bármi más? Szerintem ugyanúgy kell a lottóötöst is vonzani mint bármi mást. Én semmi különbséget nem látok. Szerinted van? Milyen különbség van?

Még mielőtt megkérdezné valaki, hogy akkor miért nem nyertem még a lottón, inkább előre válaszolok: mert nem játszom :) nem vágyom rá, és ezért nem is foglalkozom vele. De ismerek olyat aki nagyon vágyott rá, és meg is kapta, aminek nagyon tudtam örülni, de továbbra is úgy gondolom, hogy nekem nem okozna örömet egy lottóötös, legalább 15 olyan dolgot tudnék mondani ami számomra sokkal fontosabb, és inkább arra fordítom az energiáimat, ami nekem fontos. De szerintem a legtöbb ember igazán nem is vágyik a lottó ötösre, csak azt gondolja, hogy az megoldaná a problémáit, de közben nem változtat meg lényegében semmit, hiszen a pénzhez való hozzáállásuk nem változik. Nem véletlen hogy a legtöbb lottónyertes miután elköltötte az összes nyereményt, sokkal nagyobb adósságokat halmoz fel, mint amiben korábban volt, ami csak tetézi a korábbi problémáit...

Másrészt, rossz érzés fogott el mikor azt olvastam tőled, hogy "...most tudom nehéz elhinned, de a Tudatos gondolkodás lényege az hogy megfogalmazod a vágyadat, a figyelmed középpontjába helyezed, és megengeded hogy megvalósuljon. Ez egy nehéz folyamat!"

Miért lenne ez nehéz (annyira hogy kétszer is szerepel egy mondaton belül)? Ha azt gondoljuk valamiről hogy nehéz, akkor az tényleg az. De számomra ez a világon az egyik legkönnyebb dolog, és még szórakoztató is, hiszen ez csak JÁTÉK, amit működtetünk, játszunk vele, de ismétlem: szerintem és nekem. Mindekinek a saját döntése hogy miként használja... :)))

Aztán, amit leírtál a vággyal kapcsolatban, idézem: "Hihetem én hogy a vágyam olyan erős hogy szinte már tudom meg is valósult, azonban ez önbecsapás, vagyis negatív vonzás! Hihetem hogy a vágyam szinte valóság, de a fülem a tudatom tudja hamis mind az amit vizualizálok, mind az amit elképzelek."

Ezzel nem tudok egyetérteni. Sokszor elolvastam a mondataidat, de nem találom az üzenetet, valami összekeveredhetett... Miért önbecsapás az, ha az erős vágy a megvalósulás tudatával párosul? Szerintem ez pont a sikeres vonzás titka. Miért mondja a tudatod azt, hogy hamis amit vizualizálsz? Ez furcsán hangzik...

A többiel egyetértek, de senki nem mondta hogy a VÁGY önmagában elég. Az írás arról szólt hogy az egy fontos összetevő. Korábban nagyon sokat beszéltünk az elfogadásról, ami a másik nagyon fontos olyan dolog, ami ki szokott maradni. De a mozgatórugó a VÁGY, hiszen az adja a lendületet és a sebességet az energiaáramlásnak. Az elfogadás pedig az ajtót nyitja :)

ui: A tréning reklámokat nem szeretjük olyan nagyon, főleg ha túl sok van belőle, mert akkor az olyan mintha erőletenék :))Kedves Connie! Igazad van,

Kedves Connie! Igazad van, illetve értem hogy mi az amiről beszélsz... de az AKAROM és a VÁGY két teljesen eltérő fogalom! Korábban írtam már erről, itt:

Amit abból most különösen kiemelnék, és már ott is vastag betűvel írtam:
Mindaz, amit akarsz, a tied lehet, amint megszűnik az, hogy akarod.

Vagyis az égető vágy, ami kell a teremtéshez, az nem azt jelenti, hogy: akarom, akarom, akarom! :) Sőt, a tökéletes teremtéshez 0% akarat kell és 100% vágy... igazából itt a szavakon nehéz lovagolni, ezt leginkább csak közelíteni lehet, hiszen ÉREZNI kell, hogy mire vágysz nagyon és azt vonzod.

HIT pedig azért nem kell hozzá, mert nem hinni kell benne, hogy megvalósul, hanem TUDNI hogy már meg is valósult, vagyis én már ezt nem hittel tenném, nekem a HIT szóban van még bizonytalanság, ha hitnek hívjuk ami a teremtéshez kell, akkor ez KŐKEMÉNY hit, 100%-os hit, de az meg már túl is mutat a hiten... :)

Még azt is írtad, hogy "kell az egészbe valamiféle lazaság, valami olyan, hogy: ha összejön, jó, de ha nem jön össze, az sem baj."

Ez tökéletesen így van ahogy írtad! Nem szabad hogy azt érezzük TÉTJE van a dolognak, mert onnantól már ott is a gondolat hogy ha tétje van, akkor esélye van annak hogy nem sikerül...Admin...

Köszönöm, hogy megosztottad velünk....Az ilyen írások segítenek mindig tovább lépni! Szeretettel üdvözöl: ágicaKedves Admin! A lényeg 100%-os hit saját magunkban!

Teljes mértékben egyetértek a leírtakkal. Az biztos csak akkor tudjuk megvalósítani az álmainkat, ha 100%-ban hiszünk önmagunkban. Egy pillanatra sem jön elő a kétség, sem bennünk. Tiszta szívvel és égető vággyal vágyunk a dologra. Akkor sikerül, de csak akkor!
Üdv:Juvina

" Bölcs ember az ,aki megérti,hogy csak az azonos önmagával,amit az adott Most pillanatában választ.".

.Aha, mostmár értem! A Motkány a jégkorszakban ezek ...

szerint ezért nem érte el végül a makkot! Nem volt elég erős a vágya! Vagy pedig túlzottan akarta, vágyás helyett!
:)

Secretadmin adott nekem egy új célt!

Meg akarok tanulni angolul.. is!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Nagyon ügyes fordítás és

Nagyon ügyes fordítás és átdolgozás, köszönöm Imi!!
Húúú, tényleg... egészen másként "csengett".

"Amikor nem érzed a VÁGY-at magadban az adott dolog iránt, az azért van, mert az érzelmi vezérlőrendszered azt próbálja tudomásodra hozni, hogy ez nem egy olyan dolog, amit IGAZÁN akarsz. Épp ezért nagyon fontos az, hogy saját magunkban letisztázzuk, hogy mi az, amit igazán akarunk, teljes szívünkből szeretnénk." -----> EZ ITT, különösen igaz!
Megtörtént velem, amikor utólag elemeztem mit kellett volna másként csinálnom , hogy ez volt a leszűrnivalóm a kudarcból, és máris nem vette el a magamba vetett hitet, csak át kellett értékelnem a teremtésemet.

Conniekám: Szerintem nem az erős vággyal van a gond, hanem azzal, hogy a hiány állapotában és hirányérzettel a szívünkben vágyjuk a dolgokat, úgy nem megy a vonzás, hiszen a rezgéseinkre válaszol az Univerzum. Előbb békét kell teremtenünk magunkban és elengedni a hiányérzetet, aztán jöhet a vágy gőzerővel.

Szeretettel ölellek benneteket!

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Drága Admin!

Nekem az a tapasztalatom, hogy az sem jó, ha túlságosan akarunk valamit, ha túlságosan nagy a vágy. Miért van az, hogy ha nagyon-nagyon akarod, akkor nem jön össze, bármit is teszel az érdekében, de amikor már nem is annyira fontos, már nem érdekel, vagy lemondasz róla, akkor meg igen??? Én úgy gondolom, kell az egészbe valamiféle lazaság, valami olyan, hogy: ha összejön, jó, de ha nem jön össze, az sem baj. Talán a pozitív érzés miatt, hogy anélkül is boldog vagyok, vagy azért, hogy ne érezzük magunkban a hiányt az adott dologgal kapcsolatban. Erről nem találtál esetleg valamit? Szívesen olvasnék még erről, mindig jól jön egy-két gyakorlati tanács. Meg kíváncsi vagyok a véleményedre is!

Szeretettel: Connie