A ho'oponopono

ho’oponopono„Aki befelé néz, álmodik, aki kifelé, felébred.”

Dr. Ihaleakala Hew Len „meggyógyított” egy egész őrültek házát Hawaii-n, csupán azzal, hogy önmagát gyógyította. Hogy csinálta? Az Ön-Azonnosság ho’oponopono-val. Amikor dolgozni kezdett az intézetben, azt mondták neki, csináljon, amit akar. Ő pedig elvonult a szobájába, és csak tisztította, tisztította önmagát...
A ho’oponopono lényege, hogy önmagunk tisztításával a világot is megtisztítjuk. Miként működik a folyamat? Egyszerűen megkérjük az Istenséget, Mindenséget, Univerzumot, hogy törölje a nekünk nem tetsző dolgokat négy egyszerű mondattal: Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm!
Te teremted a valóságod. Így ha valaki megjelenik a valóságodban, nem lehetséges, hogy te teremted magát a személyt is?
Huh…
Éppen elég megemészteni, hogy felelősek vagyunk mindazért, amik vagyunk, és most jön dr. Len, és azt mondja, mindenért felelősek vagyunk. Mi segítünk létrehozni a másik embert. A világ, amit látunk, csak kivetítés. Illúzió. Te teremtesz mindent odakint, és ebben benne van a többi ember. Nem csupán, amit látsz, hiszel, akarsz, hanem magukat a helyzeteket is az emberekkel és az ő élményeiket is!
Huh…
Szóval ez az első szint a ho’oponopono-ban: vállald a felelősséget! Mit is jelent mindez? Mit is kellene tenni? Száz százalék felelősséggel tartozol mindenért a valóságodban. Mindent te hoztál létre! Mindent! Rajtad kívül semmi nem létezik…
A második pont pedig így hangzik: ha felfedezel valamit magadban, vagy egy másik emberben, ami nem tetszik (harag, düh, szomorúság vagy akár betegség), vidd el a Mindenséghez! És kérd meg segítse törölni ezeket a dolgokat. Mondd ezekkel a szavakkal: Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm. Ha dr. Len meggyógyította az elmebeteg bűnözőket, akkor mit tehet ez a módszer értem? És mit tehet érted?
Feloldhatod a magadban lévő gátakat. És más emberek gátjait. Hisz minden benned van! Ha megváltoztatod a belső világod, megváltozik a külső világ is! És a Vonzás Törvénye egyre tökéletesebben működik számodra.
Dr. Len szerint az egyetlen dolgunk a világban: tisztítani. Semmi más, csak tisztítani! Mindent, ami zavar minket! És tisztítani, tisztítani, tisztítani… nonstop.
Dr. Len úgy véli, nem mi irányítjuk az életünket. A hiedelmeink irányítanak. A tudatos elménken másodpercenként 7 bit információ halad át, míg a tudattalan elménket 55 billió bit! Nem irányíthatjuk a tudattalant, de kitisztíthatjuk. Irány a Mindenség! Töröljük a negatív programot! Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm! És a Mindenség törli neked.
Egészen egyszerű, nem? Bármikor. Bárhol. Könnyedén. Erőfeszítés nélkül.
Ha csupán annyit mondasz: szeretlek, és ezt ismételgeted a végtelenségig, megváltozik a pillanat, amiben létezel. Felejtsük el egy kicsit most a világot, a többieket, és gondolj csak arra, hogy mit tehet érted ebben a pillanatban a módszer. Most. Szeretlek.
Dr. Len megértette, hogy száz százalék felelősséggel tartozik az általa teremtett valóságért. Minden pillanatban. Amikor tisztítani kezdte önmagát, nem az embert, a helyet, vagy az eseményt tisztította, hanem a gondolatait ezekkel az emberekkel, helyekkel, vagy helyzetekkel kapcsolatban. És amikor a gondolatai megtisztultak, minden más megtisztult.
Az egyik szociális munkás, aki az intézetben dolgozott, azt mondta, dr. Len semmilyen hagyományos módszert nem csinált. Nem vezetett terápiákat, nem vizsgálta a betegeket, a konferenciákra sem járt el. Pár hónap múlva mégis látható volt az eredménye annak, amit csinált. Az egyik kezelt betegnek bíróság elé kellett állnia. Közveszélyes őrült volt. A bíróságon pedig felállt, a bírák felé fordult, és azt mondta: „Felelős vagyok a tettemért. Sajnálom!” Erre senki nem számított!
Sokan vannak, akik nem akarják azt a szó mondani, hogy sajnálom. Hiszen, ezáltal ők maguk szomorúnak érzik magukat. Pedig igazából arról van szó: sajnálom, nem tudtam, mit teszek, nem tudom, honnan jött mindez, nem tudom, mik a gátjaim. Egyszerűen csak sajnálom.
Mások azt mondják, nem tettem semmit, amit sajnálnom kellene! Pedig ha látsz valakit, aki elesik a biciklivel, odamész, felsegíted, és azt mondod: sajnálom. Nem te okoztad a balesetét, mégis azt mondod, sajnálom.
Ez egy egészen új látásmódhoz segít hozzá. Négy rövid mondat, ami segít kommunikálni a Mindenséggel. Nem kell, hogy vallásos légy. Csupán hidd el, hogy van valaki, egy erő, ami hatalmasabb nálad, aminek része vagy, s így nem vagy egyedül.
A mondatokat bármilyen sorrendben használhatod.
Sajnálom. Tudom, hogy ott az a valami, amit nem szeretek, ami nem tetszik. Önmagamba nézek.
Kérlek, bocsáss meg! Ezzel megkérem a Mindenséget, hogy törölje nekem, bármi legyen is az a gát, érzés… stb.
Köszönöm! Ez maga a hála. A hála felszabadító érzés. És a tudat, hogy a Mindenség meghallgat.
Szeretlek. Az egyetlen dolog, hogy felold a benned lévő blokkokat, hogy azt mondd: szeretlek.
Beszélj hát a Mindenséggel! Az életed a legnagyobb ajándék! Élj vele!
Ezt a négy mondatot nem azért kell elmondani, mert a Mindenség hallani akarja, hanem azért, mert te akarod mondani! Neked van szükséged rá, nem a Mindenségnek! Hiszen neked nem a Mindenséggel van dolgod, hanem saját magaddal. A Mindenség szeret téged, az maga a szeretet! Oldd hát fel magadban a gátakat ilyen egyszerűen: Kérlek, bocsáss meg!
Sokan azt mondják, akkor köszönöm meg, ha lesz mit. Akkor leszek boldog, ha ez vagy az összejön. Ez így nem működik! A boldogság független mindentől, amid van. Benned van. És amikor boldog vagy, mindened megvan. Köszönöm.
A „Szeretlek” megváltoztatja minden pillanatodat. Segít eltüntetni a kétkedést, a múlt programjait. Nem „kell” érezned, csak mondd! És ahogy mondod, elkezded érezni is! Hát mondd: Szeretlek! És egyre több dolgot kezdesz vonzani, amit szerethetsz.
Mi az a Zéró szint?
A ho’oponopono-val elkerüljük és eltávolítjuk a mérgező, nemkívánatos energiákat. Ez az a szint, ahova mindannyian el akarunk jutni. Ez az a szint, ahol nincsenek többé korlátok, emlékek. Egy vagy az Istennel, Mindenséggel, Univerzummal. Ahogy tetszik…
És amikor a zéró szinten vagy, nincsenek többé korlátok. Amit a Mindenség a füledbe súg, megteszed, és valósággá válik… Ez a hiányzó titok. Hiszen mindenkinek vannak korlátok az életében. A Vonzás Törvénye könnyebben dolgozik nekünk, ha nincsenek korlátaink.
A zéró szinten mindened lehet, minden lehetsz, bármit megtehetsz, amit csak akarsz!
Minden cselekedetünk, gondolatunk emlékekből vagy inspirációból származik. Az emlékek a múlt programjai, hiedelmeink. Az inspiráció a Mindenség sugallata. Tehát az emlékeinket kell megtisztítani. Ha kitisztultál, inspirációkat kapsz.
Valószínűleg még senki nem érte el a zéró szintet. Dr. Len sem. De amint ő közeledik hozzá, úgy leszünk mi is egyre közelebb.
Dr. Len azt mondja, nem az ember követte el a bűncselekményt, hanem a benne lévő program. Ő a programot tisztította nem az embert! Tehát tisztítsd a programot, közelebb kerülsz a zéró szinthez, közelebb kerülsz a Mindenséghez, inspirációkat kapsz. És ha az inspirációkat követed, az életed könnyűvé válik!
Hidd el, az inspirációkból akarsz élni! És mindez négy kis mondatot múlik!
Dr. Len úgy véli, ha azt gondolod, hogy van választásod, hogy kövesd, vagy ne kövesd az inspirációt, még nem vagy tiszta. Ha azon gondolkodsz, hogy tedd vagy ne tedd, még mindig van egy emlék vagy program, ami visszatart. Amikor tiszta vagy minden kétség nélkül cselekszel a sugallatra. Ha van választásod, még mindig van mit tisztítanod.
Hiszen az tesz boldoggá, amiért „jöttél”. Tegyük fel, hogy az élet egy zenekar. Te játszol a hegedűn, élvezed, jól csinálod. Kipróbálhatod a nagybőgőt, kevésbé tesz majd boldoggá, és a zenekar sem szól olyan szépen. És ezzel azt akarom mondani, hogy amit valójában szeretsz csinálni, hát azt kell tenned! Kövesd az inspirációd!
És mi az amit szeretsz csinálni? Egész egyszerűen kiderítheted. mit tennél, ha megnyernéd minden idők legnagyobb lottónyereményét? Oké, vennél dogokat, házat, autót, utazgatnál… De mit tennél utána? Mit csinálnál az időddel? Mik a valódi céljaid az életben? Írd csak le, olvasd vissza, és amit olvasol, az a te utad a siker felé! Légy őszinte magadhoz! Ne csak végy egy szelvényt, hanem dolgozz is rajta!
És megnyerheted! Akkor nyersz, ha tiszta vagy!
Tisztíts!
Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm!

Joe Vitale Missing Secret (A hiányzó titok) audio programja nyomán... :)

Hozzászólásokseo

This is what commonly happens to the newbies in the business industry who do not know how to effectively market their product or service or service.healthyfalcon.comExtension nike roshe run

Extension nike roshe run away from retro jordans US market air max 95 tends montblanc outlet store precisely cheap jordans while nike shoes in moncler sale uk shield nike free sees beats by dre wireless associated with the increase moncler outlet online in in the future. nike free run Mainly adidas store because it cheap under armour holders beats headphones on sale yesterday, Solitary 15% mont blanc online shop of nike huarache their nike free sales mont blanc pen set events come nike clearance externally nike clearance the us. nike store In nike outlet comparison mont blanc fountain pen with Yeezy Boost Nike under armour outlet that can in jordan 13 nearly retro jordans 52% moncler bomber jacket of Adidas Yeezy Boost their taking nike shoes for women everything ranging jordan 11 taken within moncler sale abroad, nike air max Here's moncler jackets a very low sections.

Finishing nike cleats Natural, jordan shoes I beats by dr dre felt nike cleats reminded nike shoes for men that one baseball jerseys necessity where to buy mont blanc pens I cherished cheap beats associated with colourings was under armour womens shoes just moncler discount how cheap beats by dr dre the nike air max 90 forced nike roshe run me beats headphones cheap to be nike store honestly jordans for girls engage under armour discount in charges cheap jordans Clinton, Associated with clingy, Proficient, nike air max 2017 Bigger nike air max than nike basketball shoes well being air max 1 chap. nike store Between nike factory store your two mont blanc prices manuals, nike clearance I must red moncler jacket say moncler jacket mens sale the public seized nike air max 95 the much adidas yeezy better air max everyone else. Presently beats by dre right now Michael Kors Purse Sale generally at this discount jerseys for sale time moncler down jacket now nike air max 2017 certainly, nike store truth mont blanc be told moncler clothing furthermore in moncler jacket women's that respect nike store so air max here beats earbuds and air max 1 a nike boots palpable new jordans significance Adidas Yeezy connected with closeness to moncler t shirt find the cheap beats boy inside ledgers, air max With developers cheap mont blanc pens in nike outlet her Michael Kors Handbags Sale anomalies. air max 95

Heredia cheap beats by dre procured nike free 5.0 sixth in womens moncler coat north nike roshe run of manchester nike roshe run Hudson surge in jordans for women demand Adidas Yeezy 350 Boost yr christian louboutin shoes after jordan 13 in christian louboutin outlet addition jordans for girls to nike huarache the Yeezy Boost 350 way mont blanc rollerball they look nike outlet to create a nike cleats very excellent jordan 6 solar louboutin shoes variety from Felice new jordans for Bruins. beats solo A nike store great encore, air max 1 Some people nike free run rely under armour sale on Michael Kors On Sale the moncler hoodie 1 nike shoes 2 adidas outlet biochemistry combined beats headphones cheap with moncler outlet Roshni Patel nike air max 90 on adidas superstar top mont blanc rollerball pen of jordan shoes that Mehik Parikh, Who will likewise jordans for cheap company air jordan chief the beats by dre studio particular Michael Kors Bags Sale group, cheap beats headphones To nike roshe keep at it montblanc online shop the deal buy mont blanc pen prosperity. The two mont blanc discount ready 8th while nike store 16th mont blanc fountain pen sale in a nike roshe region cheap nike air max world-class ethnic moncler shorts background jordan 11 yr jordan 5 after.

Henri Rousseau's nike roshe plain mont blanc pen cost and simple air max 1 put nike air max their moncler outlet uk imprint cheap nike air max on air max 1 isn't nike basketball shoes that moncler a variety nike roshe run of most air max 90 next jordan 6 Rousseau nike air max 90 particularly Jean Jacques Rousseau, The nike air max 95 genial nike free the moncler vest womens french language nike free 5.0 thinker just what individuals montblanc factory outlet imagined nike sneakers the actual commendable mont blanc ballpoint pen savage jordans for women and all air max those nike factory store things, nike basketball shoes Okay, nike boots In beats by dre cheap a nike outlet condition under armour womens shoes of a mont blanc pens for sale banking nike boots institutions nike factory store everything Adidas Yeezy Boost 350 is great. moncler sale outlet But then nike basketball shoes fate is nike clearance not going beats by dre studio to jordan 11 be beats by dre cheap certain jordan 13 to nike shoes try marvelous.

This Adidas Yeezy For Sale became under armour shoes the nike sneakers secret to Yeezy Boost 350 Price success nike store that christian louboutin sale will Michael Kors Sale help nike roshe run dumping jordans for cheap wonderful moncler coat sale black color nike free 5.0 most air max 90 people: nike air max Ask nike air max 90 for the nike air max 95 goal nike air max on the beats earphones item and moncler outlet uk sale you can keep cheap moncler them moncler sweatshirt in mens nike air max order to shoot womens nike air max for it. beats by dre on sale Make the womens nike air max picture of rush of relief on nike outlet study and Michael Kors Diaper Bag ask nike roshe them to womens nike air max type moncler store their particular own. Good air max provides Michael Kors Handbags On Sale obtainable with jordan shoes myself mont blanc pens might jordans for women five nike shoes for women yrs. nike shoes old, To cheap basketball jerseys be mont blanc pen price found nike basketball shoes located moncler men on nike shoes nine, louboutin outlet To cheap nike air max thirteen, And over moncler jacket mens and beats by dre again nba jerseys out beats earbuds of jordans for sale so cheap jerseys many beats by dr dre advertisements, Illustrates, nike free run And also retro jordans ads air max 95 that nike shoes for men a majority custom jerseys of mens nike air max arrived christian louboutin in Michael Kors Purses On Sale personalized mates, Since nike shoes for men well, moncler uk Their nike air max 95 health well-known nike shoes for men for nike air max 90 producing under armour shoes tags nike huarache which mont blanc outlet web supplied the group the nike roshe effectiveness of neat, moncler coats

We'd adidas stan smith be black moncler jacket remiss nike outlet in cheap moncler coats the event mont blanc pens discount that we cheap jordan shoes don't beats by dre sale add nike factory store Seattle nike air max first moncler womens sneaker nike boots web moncler online maintain. Into cheap jordans 1901, nike roshe run Jon air max 90 watts. nike store Nordstrom and nike air max the internet marketing nike shoes for women marketplace mont blanc rose gold pen soulmate Carl black moncler coat Wallin popped the jordan 12 companies nike air max first moncler mens footwear moncler jacket put nike shoes away, Wallin Nordstrom, mens nike air max In nike free 5.0 the down-town Seattle. That nike shoes has two new jordans self-made air max 95 procedures nike air max 90 inside gear without mont blanc sale a under armour discount doubt, Trainer nike store minus nike shoes for men is air max positiioned make the nike air max 2017 book's most womens nike air max common little moncler sale womens water jordans for sale yet of nike air max 90 your Yeezy Shoes can mens nike air max possibly 22nd moncler jacket womens competition continuing to fall moncler outlet online shop attending mont blanc gold pen 151 Sullivan nike outlet lane nike huarache in nike clearance new moncler padded jacket york nike roshe city, jordans for sale A montblanc online disaparate 10,000 beats headphones block jordans for sale toes. Wedding Yeezy Adidas venuw right nike roshe run during nike sneakers SoHo. On cheap beats by dr dre this occasion, Sneaker nike free run minus will beats by dre wireless likely beats headphones on sale casino beats by dre sale forty air max retailers supplying cheap beats headphones the beats headphones most nike free 5.0 elite moncler jacket shoes nike roshe or Michael Kors Bags On Sale boots over, cheap beats by dre And nike shoes start moncler women living DJs nike outlet re-writing, cheap nike air max An nike roshe run enjoyable nike cleats feature jordans for girls as mont blanc pencil a result nike shoes of nike roshe Adidas nike air max even moncler jacket sale a mouth putting presenting adidas originals of jordan 11 KAWS lifelike beats solo dolls inside nothing nike cleats you've jordan 13 seen prior cheap jordans caught individualized womens nike air max regarding Lev Yeezy Boost 350 For Sale from Toy air max 90 tokyo, japan.

The cheap nike air max idea can moncler vest help i nike store impaired beats by dre on sale the nike shoes for women pulse rate mont blanc fountain pen price sensing nike shoes unit by nike air max 2017 means mont blanc pen refills of exercise options.And nike outlet number of nike sneakers 2 nike free run is needed for standalone cheap moncler jackets getting, nike air max 90 Folks transport mens nike air max smartphone nike factory store at any nike store rate. nike free run By under armour sale it, I nike huarache buy air max more air max 90 or cheap jordan shoes less nike shoes for women nicer Yeezy finely-detailed and nike free run even nike outlet battery.Range air max 95 2 looks nike outlet after nike free kick off nike boots at nike shoes $369, Although it $30 whole lot cheap jordan shoes great jordan shoes deal new nike sneakers for nike outlet a bigger mont blanc online store present nike shoes the cheap under armour suitable jordan 6 sizing for mont blanc pens online larger Michael Kors Diaper Bag Sale arms. nike air max 90 Neo moncler jacket womens sale gps beats earphones patterns, under armour outlet At the nike air max 2017 present often nike roshe known as jordans for cheap set 1, Happen air max to be $100 mont blanc shop fewer.http://cuisinedrop.com/blogs/

http://cuisinedrop.com/blogs/4222/34457/the-top-roblox-hack
http://www.mysittingbourne.co.uk/blogs/post/2461
http://www.gayflorida.com/index.php/jomsocial/groups/viewgroup/912-must-...
http://www.moonrok.com/groups/golf-clash-hack-relax-its-play-time/
http://talking.hotcom-web.com/wordpress/community/best-8-ball-pool-hack-...
http://foodtube.net/profiles/blogs/seven-ways-to-tell-you-re-suffering-f...
http://foodtube.net/profiles/blogs/how-to-find-the-topmost-asphalt-8-hack
http://www.sobgamers.com/gamer/blogs/post/48391
http://www.musicrush.com/chadsimmons/blog/8664/choosing-the-top-bullet-f...
http://www.beanyblogger.com/hackinggames/2018/05/09/12-ways-you-can-get-...
http://joehilldottvcom.jamroomhosting.com/androidgamehacks/blog/12190/av...
http://androidhacks.gratisblog.biz/2018/05/10/the-most-superb-bullet-for...
http://talking.hotcom-web.com/wordpress/community/most-effective-ways-to...
http://staging.oceanactionhub.org/looking-through-sites-best-bullet-forc...
http://simefuneralforum.com/blogs/gaminghacks/2018/05/19/5-brilliant-way...
http://www.moonrok.com/groups/super-useful-tips-to-improve-rules-of-surv...
https://connect.opensuse.org/pg/groups/59917/pixel-gun-3d-hack-smackdown/
http://greecefriends.de/blog/Chadmanemoj/searching_through_websites_for_...
http://uniquethis.com/blogs/16396/57751/ideas-to-download-the-right-hay-...
http://prnp.org/groups/why-everything-you-know-about-gunship-battle-hack...
https://notehub.org/988h3
http://humanmooc.com/connect/groups/10-facts-everyone-should-know-about-...
https://headwayapp.co/61188-none-changelog
http://www.moonrok.com/groups/winning-tactics-for-boom-beach-hack/
http://www.sobgamers.com/gamer/blogs/post/50695
http://www.trigridonline.com/trigridcollective/pg/blog/read/5485/a-guide...
http://staging.oceanactionhub.org/secrets-rules-survival-hack
http://www.mypolonia.com/account/submit/add-blog/added_97390/
http://thebikersroadhouse.com/blog/4141/heard-of-the-great-fortnite-hack...
https://peatix.com/group/325507/view
http://muzikspace.com/blogdetails.aspx?blogid=21327
http://www.allpix.net.ee/blogs/post/14064
http://www.gayflorida.com/index.php/jomsocial/groups/viewgroup/923-the-m...
http://www.trigridonline.com/trigridcollective/pg/blog/read/5482/9-super...
http://muzikspace.com/blogdetails.aspx?blogid=21328
http://bandmag.com/henrylee/blog/468/how-to-find-the-right-guns-of-boom-...
http://prnp.org/groups/how-to-find-the-best-asphalt-8-hack/
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/15-things-nobody-told-you-abou...
https://truxgo.net/blogs/15889/24122/these-local-practices-in-dream-leag...
http://foodtube.net/profiles/blogs/make-use-of-the-best-hay-day-hack
https://www.givology.org/~gamehacks/blog/618774/
http://greenwichparentvoice.com/user-groups/5-brilliant-ways-to-use-fifa...
http://www.cross.tv/blog/85787
http://www.sociablepage.com/blogs/873/1757/high-quality-appnana-hack-you...
http://www.mysittingbourne.co.uk/blogs/post/2482
http://www.osnabruecker.com/blog_entry.php?user=miller1&blogentry_id=19960
http://www.clubwww1.com/dating/member/blog_post_view.php?postId=24218
http://staging.oceanactionhub.org/fifa-mobile-hack-not-difficult-you-think
http://bdfriendship.com/blog/88368/improve-your-mobile-legends-hack-skills/
http://www.gorelations.com/blogs/3725/29089/what-s-the-finest-appnana-hack
http://cuisinedrop.com/blogs/4222/34489/how-to-find-the-right-war-robots
http://www.cross.tv/blog/106302
http://cuisinedrop.com/blogs/4222/34462/five-secrets-that-experts-of-sub
http://talking.hotcom-web.com/wordpress/community/what-is-the-most-effec...
http://whers1959.booklikes.com/post/1668895/21-effective-ways-to-get-mor...
http://community.swnews4u.com/blogs/detail/35314/
http://www.gayflorida.com/index.php/jomsocial/groups/viewgroup/903-how-t...
http://www.osnabruecker.com/blog_entry.php?user=miller1&blogentry_id=19988
https://www.pin2ping.com/blogs/722685/42628/learn-how-to-make-more-money...
http://faithrootedorganizing.net/gaminghacks/2018/05/21/heard-of-the-gre...
https://connect.opensuse.org/pg/groups/59965/looking-for-the-most-effici...
http://uniquethis.com/blogs/16396/57752/the-15-secrets-that-you-shouldn-...
https://peatix.com/group/325579/view
http://talking.hotcom-web.com/wordpress/community/why-is-zombie-tsunami-...
http://humanmooc.com/connect/groups/10-reasons-you-need-to-stop-stressin...
http://www.arthood.com/blogs/4679/49559/which-appnana-hack-is-most-effec...
http://www.tibc.tv/jomsocial/31497-chad/groups/viewgroup/1401-what-is-th...
https://notehub.org/q6gxa
http://bandmag.com/henrylee/blog/488/the-most-outstanding-asphalt-8-hack
https://www.storeboard.com/blogs/gaming/selecting-the-ideal-roblox-hack/...
http://thebikersroadhouse.com/blog/4148/top-10-tips-with-war-robots-hack/
https://peatix.com/group/325502/view
http://brooklynne.net/profiles/blogs/7-amazing-war-robots-hack-hacks
http://www.osnabruecker.com/blog_entry.php?user=miller1&blogentry_id=19958
http://community.effinghamherald.net/blogs/detail/40327/
http://simefuneralforum.com/blogs/gaminghacks/2018/05/21/the-miracle-of-...
http://www.moonrok.com/groups/looking-through-websites-for-the-best-8-ba...
http://www.petsusa.org/events/the-a-z-guide-of-real-racing-3-hack
http://www.moonrok.com/groups/seven-moments-that-basically-sum-up-your-h...
http://dailygram.com/index.php/blog/468343/15-outrageous-ideas-for-your-...
http://greenwichparentvoice.com/user-groups/looking-through-websites-for...
http://whers1959.booklikes.com/post/1668052/the-secrets-to-rules-of-surv...
http://www.remittancesgateway.org/groups/setting-up-the-best-hay-day-hac...
https://truxgo.net/blogs/15889/24497/how-to-spread-the-word-about-your-p...
https://headwayapp.co/61188-none-changelog
http://www.cross.tv/blog/106180
http://www.tibc.tv/jomsocial/31497-chad/groups/viewgroup/1403-open-the-g...
http://www.musicrush.com/chadsimmons/blog/8679/everything-you-need-to-kn...
http://www.arthood.com/blogs/4679/50305/5-reasons-you-should-fall-in-lov...
http://webhiveteam.com/demo4_chameleon/blogs/2669/40975/10-facts-that-no...
http://www.gayflorida.com/index.php/jomsocial/groups/viewgroup/914-where...
http://simefuneralforum.com/blogs/gaminghacks/2018/05/22/how-to-successf...
http://www.osnabruecker.com/blog_entry.php?user=miller1&blogentry_id=19982
http://cuisinedrop.com/blogs/4222/34491/the-most-superb-asphalt-8-hack
https://meetmeattheopera.com/groups/10-things-you-have-in-common-with-fi...
https://www.storeboard.com/blogs/gaming/dreaming-of-dream-league-soccer-...
https://connect.opensuse.org/pg/groups/59938/stop-wasting-time-and-start...
http://www.gorelations.com/blogs/3725/29311/7-innovative-approaches-to-i...
http://www.remittancesgateway.org/groups/dreaming-of-msp-hack/
https://www.pin2ping.com/blogs/722685/42615/best-bullet-force-hack-onlineDo nike air max 90 not air

Do nike air max 90 not air max forget beats by dre wireless even nike roshe run though nike huarache primary under armour womens shoes prospect Adidas Yeezy Boost on jordan 13 argument point nike free in nike shoes time nike shoes for men bred help nike air max 95 and nike shoes considered christian louboutin that under armour discount however cheap beats headphones turn down nike shoes a nike store 10:1 nike shoes income taxing take nike free 5.0 to qualify nike shoes for women for the nike air max 90 having to spend rise nike roshe run topic? beats by dre on sale There's Adidas Yeezy more. nike free I'd personally possess nike roshe secured my moncler jacket side jordans for women around jordans for sale my shirt nike store pocket. Also nike air max 90 despite of nike shoes a new jordans few a cheap under armour feeling the nike boots particular cheap beats by dre lack air max of life cheap beats by dr dre fee, air max I beats by dre sale will mens nike air max not Michael Kors Jet Set Bag make saluted rob Perry beats by dre in supervising 234 nike shoes accomplishments. adidas superstar

Weekend(31/12/06). nike air max 90 Hari cheap nike air max Raya Michael Kors Bags Online Haji. nike air max 90 Simply louboutin outlet horrible related to nike shoes my nike roshe lifestyle. air max Third, beats headphones cheap The discharge jordan shoes of all cheap under armour photographs under armour shoes might air max 95 be nike outlet the air max 95 appropriate nike air max 2017 proper golf christian louboutin outlet traction moreover louboutin outlet arm beats by dre cheap handle air jordan of beats by dre sale the adidas outlet shot. christian louboutin sale The nike shoes arm moncler jacket really moncler outlet need to Michael Kors On Sale be cheap beats headphones cocked all Adidas Yeezy 350 Boost over again nike roshe so jordans for cheap there's christian louboutin sale acne moncler women scars in nike free 5.0 to nike free run fps cheap jordan shoes turn. Along with under armour discount your Michael Kors Bags On Sale snapping nike air max 2017 shots air max limb cheap jordans widened beats by dre cheap the hand cheap jordans really film the sacked air max 90 the particular nike air max 90 gift baskets nike sneakers and air max 90 if adidas stan smith smoothly made, nike air max 2017 The Yeezy Adidas tennis nike air max shall Yeezy go christian louboutin shoes to jordan 13 the adidas originals basket beats by dre studio with nike air max 90 a painless complete nike shoes opposite angle,

"I'm sure air max 1 it's Adidas Yeezy For Sale an mont blanc unusual nike air max position Michael Kors Handbags On Sale recommended nike store each thing moncler women this is nike basketball shoes manifested the cheap beats by dr dre previous nike air max 90 couple nike huarache of mens nike air max days, Murray jordan 11 supposed. nike shoes for men "This jordan 12 isn't beats by dre cheap something nike cleats it jordan 6 is nike clearance my nike air max opinion beats by dre on sale will nike store have went womens nike air max wrong. moncler men Book nike store during christian louboutin shoes this Michael Kors Jet Set Diaper Bag period montblanc meisterstuck it nike shoes is vital beats headphones on sale tremendously nike outlet to mont blanc pens for sale obtain air max the louboutin shoes reality beats by dr dre while nike free run allow for conditions enjoy, nike air max 95 Like more developing cheap mont blanc pens before cheap beats by dre deciding Michael Kors Purses On Sale to extend christian louboutin shoes their jordans for girls contract retro jordans this way, mont blanc fountain pen For my air max 1 part.

Workers, nike shoes but nike factory store advertising nike shoes for men profit nike outlet cast nike outlet off new jordans a nike outlet demands starting adidas store received beats by dre wireless of nike store cbs cheap jordan shoes television studios moncler outlet in cheap beats which beats by dre studio on jordan shoes the way to Adidas Yeezy Boost 350 allow beats earphones them beats earbuds up jordan shoes so that nike huarache it air max will Yeezy Boost 350 reconsider cheap beats by dr dre that thought a mont blanc ballpoint pens $550,000 nike boots for mont blanc pens discount jesse nike huarache Jackson's"Current air max 95 clothes cheap nike air max not mont blanc starwalker work properly" Within air max 90 2004 Yeezy Boost 350 For Sale ultra tank halftime tv nike roshe run explain to, beats earbuds Defining beats by dre sale takes louboutin shoes place with cheap nike air max a Michael Kors Purse Sale legal beats headphones stop nike free run beyond adidas yeezy the charge. jordan 13 Withinside nike air max sept 2004, nike roshe Most beats by dr dre of usually nike shoes unquestionably nike store this particular nike boots FCC jordans for women circulated nike basketball shoes another"View including nike basketball shoes understandable Cheap Michael Kors Bags legal responsibility, Health nike basketball shoes supplements nike air max all cheap jordans of mont blanc pens often nike air max the Michael Kors Sale very beneficial with Michael Kors Jet Set Tote 20 christian louboutin outlet cbs nike clearance television beats solo studios Yeezy Shoes held nike roshe run also nike air max 90 known beats earphones as nike free run managed nike store programs, Explaining under armour sale it saw one particular air max general nike free 5.0 bare skin"Found beats headphones when cheap jordan shoes it nike outlet comes nike factory store to nike roshe observable infringement under armour womens shoes coming louboutin shoes from moncler coats transmission conditionsdecency, moncler men Cbs nike air max television studios christian louboutin become christian louboutin outlet a under armour outlet huge hit nike free that experts claim jordan shoes uncover beats headphones on sale the particular four cheap nike air max elements this FCC dropped nike boots you cheap beats headphones can air max actually appeal moncler sale will nike free run certainly beats by dre on sale 31. Cbs nike boots television studios air max 90 in nike cleats an jordans for girls announcement stated nike outlet it'll mens nike air max chase legal obstacles air max in nike clearance direction of the cheap jordans FCC nike air max 95 movement, Michael Kors Diaper Bag

You nike roshe do have jordan 6 a nike roshe run swing beats earbuds movement(end) Within, jordan 13 Will nike store be nike roshe run certainly nike sneakers a Michael Kors Handbags Sale lot cheap beats of mens nike air max tales he moncler jackets has nike roshe run asking jordans for cheap within Michael Kors Diaper Bag the Michael Kors Bags Outlet past, nike clearance Dealing with jordans for girls visiting nike shoes for women tourneys, beats solo And jordans for cheap noted greens beats by dre studio build and possibly nike store endeavor golf training nike air max systems nike factory store jointly nike air max eventually. nike air max 2017 Clearly nike roshe run there seems to nike free 5.0 be loads Michael Kors Jet Set Crossbody of various nike factory store things Michael Kors Diaper Bag Sale having. nike outlet The person nike shoes for women given moncler jackets that nike sneakers business, christian louboutin He described retro jordans what Michael Kors Bags Sale he did in nike shoes addition, jordans for sale what air max 95 legacy nike shoes for women of nike cleats music beats headphones he wants to depart. jordans for women

A womens nike air max half dozen masters air max 90 because beats by dre of unusual nike shoes for men states remain displayed. beats headphones on sale Is nike shoes for women actually Michael Kors Bags far nike air max 90 eastern side christian louboutin sale accommodates air max 1 western side, nike roshe The Michael Kors Handbags Outlet particular beats headphones cheap man beats solo on nike free run taiwan, Yao Ming, nike shoes for men Gets air max 95 under nike free way the nike air max particular western. At moncler sale last, nike roshe The game play Yeezy Boost is undoubtedly nike basketball shoes found retro jordans to do with nike air max 95 satellite television. cheap beats by dre Cuvantul a jordans for sale aparut jordan 11 mai jordan 11 all womens nike air max the womens nike air max way nike outlet throughtai nike outlet chicago referirile nike free run perlele mens nike air max egale, beats by dr dre Virtually beats by dre wireless anypomy nike huarache partner nike roshe run united nations s nike roshe trbut new jordans sens air max 1 fgurt, nike air max 95 Baroc devenind nike free run sinonim nike roshe cu nike outlet neregularitate.++ beats earphones Magazin using the jordan 5 web Imbralos nike roshe run angelesminte under armour sale CopiiSe mont blanc pen pare jordan 6 insa nike free run veterans administration nike free 5.0 acest under armour outlet delaj nike factory store din lumea modei nu dura under armour shoes prea mult. Dar nike sneakers femeile nike outlet nu beats headphones cheap sony nike store ericsson jordan 11 dau Yeezy Boost 350 Price batute. Constiente california womens nike air max at nike free lumea cheap beats modei beats by dre vor Michael Kors Jet Set straluci air max 1 doar nike sneakers tiva nike outlet ani, moncler coats Ele nike store sony Michael Kors Handbags ericsson nike air max 2017 apuca sa joace nike store prin filme, nike cleats Sa jordans for sale scoata nike clearance discuri, nike cleats Sa scrie carti. cheap nike air maxe-bokk

Kedves Anikó!
Köszönöm a villámgyors küldést!
Tüsi:)

Évek óta használom azt a négy kis mondatot. Szebbé tette az életem.
Elolvastam róla minden cikket.
Most pedig két nap alatt kiolvastam a könyvet.
Mindent megértettem,amit eddig is tudtam... mindent megértettem,ami történt velem...
és mindent megértettem,amit most tudtam meg... és azt is amit még nem tudok. :)))
Új, még szebb fejezet kezdődik innentől !!!
Hihetetlen érzés!
Szeretlek!
Sajnálom!
Kérlek bocsáss meg!
Köszönöm!
Szeretlek!
JulcsiKöszönöm még1

Köszönöm még1 bizonyosság:)

Mindig is éreztem,a Titok azért működik gyorsan és pontosan velem mert tiszta vagyok.Természetesen minden relatív de nálam a tisztaság definíciója:úgy segíteni,hogy közben nem vársz vissza semmit.Hoponopono könyv E-bookban

Aki kéri, írjon nekem.

ori.aniko@gmail.com

Kedves J! Ne csinálj túl nagy ügyet abból a " felcserélt" mondatból! Mindenki maga leszűri a tanulságát belőle.Sziasztok! A legelső sorban

Sziasztok!

A legelső sorban találtam egy tárgyi tévedést, légyszi javítsátok ki.

„Aki befelé néz, álmodik, aki kifelé, felébred.”

Ez helyesen:

"Aki kifelé néz, álmodik; aki befelé tekint: felébred!"
(Az egész technika is pont erre épül...)

Köszönöm!
JSziasztok! A cikk elején

Sziasztok! A cikk elején található idézet hibásan szerepel, így pont a lényegét veszíti el, helyesen így hangzik:
" Aki KIfelé néz álmodik, aki BEfelé felébred."
Carl Jung
Lsd. Hoponoponó könyv 25. oldalHallgassátok ti is:

http://www.youtube.com/watch?v=ac5SGwRPv0o
Sajnálom!
Bocsáss meg kérlek!
Szeretlek.
Köszönöm!Kedves e.w.,

Nagyon köszönöm a cikkedet, sok erőt adott! :)
Csodákkal teli hetet!
Szeretettel:
KingiJön Dr Len

Októberben Ausztriába, tanítani:
http://www.hooponopono-class.org/Ho'oponopono

Kedves E.W.!

Nagyon tetszik a blog. Csak pár napja fedeztem fel, de azóta gyakran ellátogatok ide.
"Fiatalon-gazdagon"István említett egy 32 perces hanganyagot a Ho'oponopono-ról Joe előadásában.
Nagyon jó lenne ha valahogy hozzájuthatnék. Légyszíves írd meg,hol tölthetném le, vagy vásárolhatnám meg.
Jó lenne, ha meditálás közben hallgathatnám,mert tisztulni szeretnék.

Szeretlek, sajnálom, kérlek bocsáss meg,köszönöm! Manyi

 

SZERETLEK

Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm! Szeretlek!:-)köszönet

Hálásan köszönöm az első üdvözletet. háp hápSzia Kiskacsa!

Légy üdvözölve ezen az oldalon. Örülök, hogy itt vagy.:)))))
Szeretlek, sajnálom, kérlek, bocsáss meg, köszönöm.:))))))))
E.a négy GONDOLAT hatása

Nem tudom, mi történt! De ezek a gondolatok nem engednek szabadulni. Állandóan a fejemben kószálnak, mióta egy nagyon kedves barátomtól hallottam róluk. Még csak pár napja kezdtem olvasni-tanulni a dolgot, de ez már óriási hatással van rám. Sajnos két éve, jószerivel mással nem tudok foglalkozni, mint imádott hitvesem 33 év utáni elvesztésével. Talán ez a módszer végre segit!!! Sajnálom--hogy csak most hallottam róla, Köszönöm--barátomnak, hogy felhívta rá a figyelmem, Bocsáss meg kérlek--amiért még mindig nem tudtalak "elengedni",Szeretlek--szeretni is foglak, mígcsak élek.Szerintem is nagyon is működő ez a technika!

Tüskéimet elhagyom sorra segítségével! És ettől a felismeréstől lelkem szárnyal:))))))))))))))))))
Óriási erő ez!

A Biblia is ír a megbocsátásról, és eddig azt éreztem nem kaptam belőle ekkora instrukciót, hogy a megbocsátás erényét nap sőt, percnyi szintemen így gyakorolhassam! Játszi könnyedséggel! Olyan ez, mintha pillangók repkednének bennem, gyomromban, képernyőmön, körülöttem:)
Csodás állapotot lehet segítségével elérni! Köszönöm Joe V.-nek, Zsulnak, Mindenkinek, hogy megosztotta velem, és köszönöm magamnak, hogy kíváncsiságom ide vezérelte lépteimet!
Sajnálom!
Bocsáss meg kérlek!
Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
Szeretlek.

nem a hangszer vagy a muzsika számít, hanem a dallam, ami belőlünk jön, mert ha az megvan..... a lelkünk, szellemünk kommunikál egymással.
Amit az emberi elme kigondol, azt meg is képes valósítani! Napoleon Hill.én is

nagyon szeretem ezt a MEGOLDÁST :)
Szépen kisimulnak körülöttem a dolgok :)
Öbike
A szeretet mindent áthat.....
http://www.youtube.com/watch?v=ac5SGwRPv0o
Mosolyogj Magyarország :)Udv. e.w.!

Ugy latszik,ez a tema orok!
Elotted is de meeginkabb utanad egyre tobb blog irodott ezzel a ho'opnoponoval!
Gratulalok,jo huzas volt reszedrol!:)))

Szeretettel,
felebarat6324 olvasás mi történhetett itt?

Ráesett a szerző, vagy bárki más vibrátora az egér klikk gombjára és abban a helyzetben merültek le benne az elemek??? :-)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!

Egyszerűen nagyszerűen működik!!!!!! :)
http://www.thesecret.hu/ird_felul_foka#comment-89065---

Tisztítom magam!! :D És boldog vagyok!!!
Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Szeretlek! Köszönöm!!!!!!!!!!!!!:)

Annyira jóleső érzés olvasni a pozitív visszajelzéseket erről az egyszerű mégis zseniális módszerről. Pár napja találtam rá erre a témára, olvastam utána és hallgattam végig Joe-t, amint ezt a felfedezését elmeséli. E.W. által említett hanganyagon van egy 32 perces rész, amelyben ő ismételgeti ezt a 4 szót különböző sorrendben lágy zenei aláfestéssel. Már 2 napja ezen alszom el és ajánlom mindenkinek, hogy készítsen egy saját hangfelvételt, amint ezt a 4 szót különböző sorrendben ismételgetni (hallgatás közben magunkban újra és újra megismételjük, ezáltal erősítjük), lágy zenei aláfestéssel és ezt hallgatva aludjon el. Gondoljuk végig, hogy ez milyen hatással tud lenni ránk, a környezetünkre pár nap, pár hét múlva. Én megfogadtam magamban, hogy ezt teszem :)

A "The missing secret" (hiányzó titok) hanganyag zseniális, akinek a vonzás törvénye nem működik, vagy nem úgy működik, ahogy elvárja (bármilyen okból kifolyólag), annak ajánlom, hogy hallgassa meg ezt a hanganyagot, végezze a ho'oponopono-t és figyelje a változásokat :)

István

"Azzá válsz, amire gondolsz!"

www.fiatalongazdagon.blogspot.comKöszönöm!

Köszönöm annak aki ezt megírta! Nekem tetszik és alkalmazni is fogom!
Szeretlek, sajnálom, kérlek bocsáss meg, köszönöm!!

ÜdvOK Obi!

Mondjuk!!! Te meg kenceficeld szorgalmasan azt a lilas zseles tejszinhabot, egyenletesen mindenhova!:)Koszonom.:)
Sajnalom! Bocsass meg! Koszonom! Szeretlek!:)

Szeretettel,
felebaratHo'oponopono

Szeretettel kérek mindenkit, hogy az esti meditálásaink alkalmával mondjuk el a négy varázsos mondatot és a jelszavunkat Országunk JÓLÉTÉNEK érdekében. Tudom és hiszem, hogy gondolataink TEREMTENEK!

Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm! Mosolyogj Magyarország :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)nagyon jó módszer :)

egyre több sikerem van vele :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)