A Hókuszpók ármánykodása miatti törpexpedíció a Törpbogyó szigetre

hupikék törpikékCsak most jutott tudomásomra, 2008-ban 50 éves volt a Hupikék sorozat! Az erről szóló hír:

Imádom a törpöket! Ha csak tehetem, mindig megnézem a vasárnap reggeli részt az RTL-en. Aprajafalván mindig történik valami! Hókuszpók ma egy kivételével az összes törpbogyó bokrot megmérgezte. Azt az egyet a házánál helyezte el, egy gödör szélén, és a gödörbe egy kobrát ültetett, hogy ha majd beleesnek a törpök a gödörbe, végezzen velük.

A törpök közben hajót építettek, hogy törpexpedíciót indítsanak arra szigetre, ahonnan a bokrok származnak.

Hókuszpók egy csónakot épített és azzal követte őket. És akkor jöttek a kalózok!

Mit láttak ők a látcsövükön?
Az egyik kalóz jelezte a kalózkapitánynak, hogy egy hajónyi kék patkányt üldöz egy őrült egy csónakban egy macskával!

Ebből is látszik, mennyire másként éljük meg a külvilággal szemben azokat az eseményeket, amik nap mint nap történnek velünk!

Olykor a látszat csal. Olykor érdemes a dolgok mögé néznünk, mielőtt véleményt alkotunk másokról...

A szigeten volt egy jó boszorka, akinek a fennhatósága alatt álltak a bokrok, és sirályok segítték életét.
Amikor felfedezte, hogy valaki lopja a bokrokat, akkor Hókuszpókot is, és a törpöket is arra kérte, mondják el az igazságot, mert a sirályai úgy is megérzik, ki az, aki hazudik, és ki mond igazat.
A hazugnak pedig letörik az orrát!

Természetesen minden jóra fordult, Hókuszpók csónakja elsüllyedt, és a törpök hatalmas törpbogyóterméssel tértek haza, mert a hajón kinőttek új bokrok, ugyanis közben még az eső is eleredt.

Ezalatt a kobra, aki Hókuszpók háza mellett a gödör alján várta a törpöket, Hamit és Törppicurt valóban csapdába ejtette, mert Hami természetesen most sem bírt ellenállni, hogy azt az egy, ép törpbogyóbokrot el ne érje.

Ám jött Törpapa a többi törpökkel, Törperőssel, és Törpbátorral, és felelőségtudó, bátor törpvezetőként elmondta őszintén a kobrának, hogy valójában mi is történt, és Hókuszpók mit ármánykodott ellenük!
A kobra pedig mindent megértett! Mikor Hókuszpók csalódottan, -hogy már megint becsapták, - hazaért, a kobra is üldözőbe fogta!

Az örökké gyűlölködő, a törpöknek csapdát állító, hazug Hókuszpók pedig kiszaladt a világból és így ordibált!
- A törpöktől jobban már csak a kígyókat és a sirályokat utálom! Hazug törpök!

Aprajafalva pedig soha nem látott felhőtlenebb, bőséggel telibb időket! Volt bőven törpbogyó és Hami, aki a sütés tudományát művészi színvonalra emelte, csak sütötte a sok finom áfonyás pitét.

Azóta is boldogan élnek együtt és örülnek az életnek!
Hupikék főcímdal:

HozzászólásokI like your Post

Ezalatt a kobra, aki Hókuszpók háza mellett a gödör alján várta a törpöket, Hamit és Törppicurt valóban csapdába ejtette, mert Hami természetesen most sem bírt ellenállni, hogy azt az egy, ép törpbogyóbokrot el ne érje. velvet bed sheets , luxury comforter sets , gul ahmed comforter , dulhan set bed sheet , bedspreads online , soft cotton mattress , best blankets , razai set online , quilted sofa cover , lawn suits onlineÉn is így vagyok vele! Imádom!

Ám a tudatalattim is imádja, mert már automatikusan felkelek, amikor jönnek a törpök!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Hű Csillám:-))

Köszönöm:-)))
Ha tehetem,én is minden vasárnap reggel megnézem:-)))
Ma elaludtunk:-((
Nagyon szuper:-))))
Szerető öleléssel: ErcsikeIgen, Alfácska! én is imádom! ;))) Nagyon szívesen!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *