Az igazi ünnep számomra

húsvétA mai napom és a holnapi is, már csak az ünnepléssel telik. Tegnap még egymásnak adták a "kilincset" családtagjaim. Vitték amit én készítettem, főztem, menyeim hozták a maguk sütötte finomságokat. Kisunokámmal délután a rossz idő miatt, csak a lakáson belül tudtuk megkeresni a "nyuszifészket". Ő még csak elhitte, 1 éves múlt, és az az öröm a kis arcocskáján... leírhatatlan.

Igazi ünnepi hangulat van nálunk. Még felnőtt menyeim, fiaim is kaptak egy-egy csoki nyuszit. Meg is lepődtek! Eddig ez eszembe se jutott, most rádöbbentem, hiszen Ők is gyerekek, amig én vagyok. És ők is örültek, Anyu, Te mostanában - mondták - úgy megváltoztál!

Örömmel jönnek, jól érzik magukat itthon, én meg boldog vagyok. Nekem kellett ehhez megváltozni, most már tudom! Boldog vagyok, és ezzel együtt segítem, hogy családom is érezze ugyanezt! Valami biztos működik... mert egyre sűrűbben jönnek... és nem panasszal! Viccelődnek, nevetgélünk... Boldognak látom Őket, és Páromat is.

Ez az igazi ünnep számomra!

Szeretettel:ágicától

CsatolmányMéret
husvet.jpg47.39 KB

HozzászólásokÁgica kedves!

Nagyon örülök annak, hogy ilyen családod van.Én is mindig erre vágytam és tudom gyermekeimen keresztül meg fogom tapasztalni.Csodás anya vagy.Nagy ölelés neked:Évi.Drága Ágica!

Kívánom, hogy még nagyon sok ilyen boldog ünnepet tudj együtt tölteni a szeretteiddel.Hát Ágicám! Veled örülök! Nagyon-nagyon! :)))

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu